Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalbini ferah tut canım sperm ve yumurta konusunda sıkıntı yoksa olmayacak şey yok Allahın izniyle. bazen insanların tek tüpü alınıyor başka sebeplerden ve çocukları oluyor. senin sorun tıkalı olmasıymış. çözülür yani. sen farklı görüşler al yine dediğin gibi. eminim o zaman rahatlayacaksın. bazen doktorlar gereksiz korkutuyorlar başıma geldiğinden biliyorum.

Valla çocuk olmadı da hayatımızın anlamınu sağlayan şey de çocuk değil kuzum. Çok da takmamak lazım ooo ben olmuşum valla mikemmel kafa
Ben takıyorum malesef ve çok istiyorum. Hatta etrafımda benimle yaşıt arkadaşlarımın doğum yaptığını görünce de ufaktan içim burkuluyor. Ya millet bi de öyle saklıyor ki, çoğunu da doğunca öğrendim

Ya bu eft nlp yöntemleri mi işe yaradı, zaman mı geçti işe yaradı bilmiyorum ama bi sakinledim ben. Hala ara ara üzülüyorum, istiyorum ama o yoğun kendimi parçalayan halim gitti şükğr

Seninle aynı düşüncedeyim canım aynıııııı ya offf

valla bu kez ben de saklıcam. kimyasal oldu benim tabi bilmeden yedi düvele duyurduk. sonra artık açıklama yap dur. bu kez nasip olursa 3 ay saklıcam :)))

Yaa gelde anlat kadın bunlar toplu manyak hepsi yalancı zaten. Tuhaf meseleler dönüyor insan yok artık dedirtiyor

valla bu kez ben de saklıcam. kimyasal oldu benim tabi bilmeden yedi düvele duyurduk. sonra artık açıklama yap dur. bu kez nasip olursa 3 ay saklıcam :)))
Ya gerçekten millet saklıyor. Benim eşimin halası hamileymiş, 3 ay hepimizden sakladı. Kendi annesinr bile söylememiş. 3,5 ay oldu öyle öğrendik. Hatta annesi dedi daha neye söyledin bana, doğurunca söylerdin diye sitem etti. Bende saklayacam, zaten herkes nazar ediyor beni. Annem ablam ve kayınvalidem dışında kimseye söylemem. Araba aldık, eşim arabayı 1 senedir bana vermiş kendisi işe servisle gidiyor. Arabayı ben aktif kullanıyorum diye söylediler söylediler nazar ettiler kaza yaptım.

Ben de bi burda söylicem 170 tane kadına nazar etmeyin kız

yalnız bu hamile kalma işi benim gibi sabırsızlara göre değilmiş onu öğrenmiş oldum. adet bekle yumurta bekle yine adet bekle. en sevmediğim şey beklemek. hamile kalsam kontrole kadar da zor beklerim. kalp atışlarını evde duyacağımız bi cihaz yok mu ya :)))

Ahahahahha geçen ay benim de öyleydi ya çıldırdım adet gelene kadar. Saat saydum bildiğin. Artık okulu açtık da gidip geldim biraz kafam dağıldı

Ahahahahha geçen ay benim de öyleydi ya çıldırdım adet gelene kadar. Saat saydum bildiğin. Artık okulu açtık da gidip geldim biraz kafam dağıldı
evet valla bi şeyle meşgul olmak şart. bu kapanma dönemi ilk defa aşırı sabırsızdım. evde pineklemekten. batma oldu vs vs. sonuç tırt :) batmalara karşı güvenim sıfır artık listeden çıkardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…