- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Yok canım göstermedim bu ay da bebek olmazsa kendi doktoruma götüreceğim İnş gerek kalmaz, ama internetten araştırdığıma göre normal gözüküyor çok anormal bir durum yok sanırımSelizay sen doktora gösterdin mi sonucu?
Ya ben ateş yükselmesine kadar her belirtiyi yaşadım ne diyorsunevet valla bi şeyle meşgul olmak şart. bu kapanma dönemi ilk defa aşırı sabırsızdım. evde pineklemekten. batma oldu vs vs. sonuç tırt :) batmalara karşı güvenim sıfır artık listeden çıkardım :)
beynimiz dalga geçiyor bizle :) ya bi de takma diyorlar aklından çıkar. tamam ona karşı bi lafım yok. ama takınca neden olmuyor. yani spermin yumurtaya yolculuğunda kadının stresini ne biliyor bu spermler yumurtalar. dümdüz yol ak git :)) biz stresli olunca küsüyor mu bize bu meretler :))Ya ben ateş yükselmesine kadar her belirtiyi yaşadım ne diyorsunçocuğu vücudumda bir yerde kaybettim heralde çünkü kesin olmalıydı
Ahahahahhahaha salgının yoğunluğu ve ph ı değişiyor kız öyle demebeynimiz dalga geçiyor bizle :) ya bi de takma diyorlar aklından çıkar. tamam ona karşı bi lafım yok. ama takınca neden olmuyor. yani spermin yumurtaya yolculuğunda kadının stresini ne biliyor bu spermler yumurtalar. dümdüz yol ak git :)) biz stresli olunca küsüyor mu bize bu meretler :))
yaaa hiç kimse bu kadar güzel özetlememişti. şimdi taşlar oturdu :)Ahahahahhahaha salgının yoğunluğu ve ph ı değişiyor kız öyle demeyolu bozuyor işte
ben ikinci dozu da olucam ay sonu ama ertelemeyi düşünmüyorumKizlar bugun covid asisinin ilk dozunu oldum . Bebek calismalarini ertelemeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Ya sizin benim tanımlama ve benzetmelerime bu beğenileriniz yüzünden gidip tıp okuyacağım. Öyle gaza geliyorumyaaa hiç kimse bu kadar güzel özetlememişti. şimdi taşlar oturdu :)
1 ya da 2 ay korunma öneriyorlarmış canım. Ben o yüzden aşı olmadımKizlar bugun covid asisinin ilk dozunu oldum . Bebek calismalarini ertelemeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Hımmm doktora bi sor bence kuzu ne olur ne olmazben ikinci dozu da olucam ay sonu ama ertelemeyi düşünmüyorum
sordum yavrum bi kaç farklı doktora sordum hatta biri baya güvendiğim biri. sanem nasıl geçireceksin bilemeyiz ama şu ana kadar bebekler antikorla doğuyorlar, bir olumsuzluk yok veri olarak elimizde dedi. ayrıca arkadaşlarım da baya araştırıp sordular. biontech tercih ettim bi tanıdığa riskli doğum uzmanı da ol dedi. hamilelerde denendi belli sayıda. o yüzden Allaha emanet ettim artık şu an mevcut hastalık daha çok korkutuyo beni diyeHımmm doktora bi sor bence kuzu ne olur ne olmaz
O zaman iyi kuzum. Ben kimseye sormadım. Bikaç arkadaş riskli falan dedi. Zaten olasım da yoktu olmadım o yüzdensordum yavrum bi kaç farklı doktora sordum hatta biri baya güvendiğim biri. sanem nasıl geçireceksin bilemeyiz ama şu ana kadar bebekler antikorla doğuyorlar, bir olumsuzluk yok veri olarak elimizde dedi. ayrıca arkadaşlarım da baya araştırıp sordular. biontech tercih ettim bi tanıdığa riskli doğum uzmanı da ol dedi. hamilelerde denendi belli sayıda. o yüzden Allaha emanet ettim artık şu an mevcut hastalık daha çok korkutuyo beni diye
Anca geldim canim eşim evdeydi sabahtan beri ordan oraya koştur dur canim cıktı yeni oturdum t4 0.88 yazıyor baktım şimdi t3 göremedim nasıl değer ferittin de 24 canimTroid 2.60 benim bana doktorum ilaç başlamıştı bazısı normal görüyor.Bence bu 1 küsürlere düşmeli canım. T3 ve t4 kaç senin?
Eğer 2 saat boyunva bie şey yiyip içmediysen yap kuzu çıkarKızlar acil yardım. Bu saatte ovülasyon testi yapılırmı doğru sonuç verir mi sizce. 11. Gündeyim
Çok teşekkür ederim canim bilgi için anastasia devlette cektireyim diyorum ücretsiz olurda çalışırsam yine anastasia özelde cektiririm bakalimadetliyken çekileceği için siz öncesinde başvuruyorsunuz. adet olunca aramanız için bir numara veriyorlar. Hatırladığım kadarıyla 3. yada 4. gün çekiyorlardı. günü siz belirliyorsunuz mecburen tabi. yoksa adetinizin ne zaman oldugunu kimse bilemez. sonrasında gününde gidip çektiriyorsunuz. bir de ufak tavsiye: bende çektirdim uyanık olmak daha iyi dediler bende anestezisiz yaptırdım zaten 3 dakka sürüyor. tek zor tarafı ilaç verirken oda birden bir karın ağrısı gibi düşünüp dişini sıkarsan biter gider inşallah şimdiden geçmiş olsun
EŞİniz için ameliyat demedilerse hafif sperm kalitesini erkilemeyecek seviyede varikosel problem olmayacaktır.Kızlar merhaba ben pek sohbetlere de katılamıyorum. Ama hep takip ediyorum. Aranızda biraz yabancıymışım gibi olur diye cevap veremedim. Ben nisan ayında asilama yaptırdım olumsuz oldu tabiki. Bir ay ara verdi doktorum suanki olacak adetimde tedaviye başlayacaktık tekrar asilama için. Ben bir karar verdim ve yatırmayacam asilama çünkü esimin varikosele bağlı sperm sorunu var. Bu durum varken asilama yaptırmam mantıksız geldi. Negatifi görmek insani çok yıpratıyor. Eşimi önce ameliyat ettirip, en az bir 4-5ay kendi haline bırakmak istiyorum. Tabi çocuk olsun fikriyle değil. Dinlenmek istiyorum. Çok yoruldum. Zaten esimin mesleği bu durumlar birde seker hastasiyim ben bunlar yeterince yıpratıyor. Bir de çocuk durumu... inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim sizinde en kısa zamanda gönlünüze göre verir inşallah.Yusra-61 haberin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?