Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu hamile olanlarda ben hamileyim diyip kaçırıyorlar, az gelin bize destek olun ya olmaz böyleeee nerdesinizzz

Ya ben ateş yükselmesine kadar her belirtiyi yaşadım ne diyorsun çocuğu vücudumda bir yerde kaybettim heralde çünkü kesin olmalıydı

Ya ben ateş yükselmesine kadar her belirtiyi yaşadım ne diyorsun çocuğu vücudumda bir yerde kaybettim heralde çünkü kesin olmalıydı
beynimiz dalga geçiyor bizle :) ya bi de takma diyorlar aklından çıkar. tamam ona karşı bi lafım yok. ama takınca neden olmuyor. yani spermin yumurtaya yolculuğunda kadının stresini ne biliyor bu spermler yumurtalar. dümdüz yol ak git :)) biz stresli olunca küsüyor mu bize bu meretler :))

Ahahahahhahaha salgının yoğunluğu ve ph ı değişiyor kız öyle deme yolu bozuyor işte

Kizlar bugun covid asisinin ilk dozunu oldum . Bebek calismalarini ertelemeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

Hımmm doktora bi sor bence kuzu ne olur ne olmaz
sordum yavrum bi kaç farklı doktora sordum hatta biri baya güvendiğim biri. sanem nasıl geçireceksin bilemeyiz ama şu ana kadar bebekler antikorla doğuyorlar, bir olumsuzluk yok veri olarak elimizde dedi. ayrıca arkadaşlarım da baya araştırıp sordular. biontech tercih ettim bi tanıdığa riskli doğum uzmanı da ol dedi. hamilelerde denendi belli sayıda. o yüzden Allaha emanet ettim artık şu an mevcut hastalık daha çok korkutuyo beni diye

O zaman iyi kuzum. Ben kimseye sormadım. Bikaç arkadaş riskli falan dedi. Zaten olasım da yoktu olmadım o yüzden

Troid 2.60 benim bana doktorum ilaç başlamıştı bazısı normal görüyor. Bence bu 1 küsürlere düşmeli canım. T3 ve t4 kaç senin?
Anca geldim canim eşim evdeydi sabahtan beri ordan oraya koştur dur canim cıktı yeni oturdum t4 0.88 yazıyor baktım şimdi t3 göremedim nasıl değer ferittin de 24 canim

Çok teşekkür ederim canim bilgi için anastasia devlette cektireyim diyorum ücretsiz olurda çalışırsam yine anastasia özelde cektiririm bakalim

EŞİniz için ameliyat demedilerse hafif sperm kalitesini erkilemeyecek seviyede varikosel problem olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…