Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EŞİniz için ameliyat demedilerse hafif sperm kalitesini erkilemeyecek seviyede varikosel problem olmayacaktır.
Varikosel e bağlı evet doktor henüz ameliyatlık değil dedi. Ama sperm sayısı hareketliliği az morfolojisi ve şekil bozukluğu var. Ondan dolayı olacak çünkü olmuyor bebiş

Herkese merhaba, uzun süre takip edemedim sayfalar inanılmaz artimis . Muhabbetiniz bol olsun.
18 Nisan sat tarihi olup sonuc alan var mı kızlar ?
Benim adet gelmedi bugün ve hiçbir belirti yok.
Sarı , krem, uzayan akıntılarım var . Test yaptım bugün ama çizgi namına bişi çıkmadı

Anca geldim canim eşim evdeydi sabahtan beri ordan oraya koştur dur canim cıktı yeni oturdum t4 0.88 yazıyor baktım şimdi t3 göremedim nasıl değer ferittin de 24 canim
Triod için ilaç verir belki bakalım ne olacak diğer testlerin ne zamana olacak canım.

Derdi verenin dermanı vardır hepimiz şanslı olmuyoruz ama şuan sevindim evet zor süreç tüp olması maddi olarak şanslısın birde güzel taraflarına bak tüp oluyor ya imkansız olsaydı asla olmayacak denseydi bir umudun olmayacaktı hep gittiğin yerlerde üzülecektin. Bu durumun güzel taraflarına sarıl bence ileri devam canım Allah nasip ettiyse engeller kalkar çok şükür isyan etsek de birşey değişmiyor ben yaptım onu da hatta çok pişman oldum en güzeli dua etmek sabır etmek. Birgün biizmde çiçeklerimiiz acacaktır senin güzel haberlerini burada almak isterim inşallah. Güzel gönlünce olsun dilerim herşey
Canın sağolsun canım. İnşallah en yakın zamanda nasip olur
Olsa çıkmalıydı aslında ama bence bekle geçsin günün iki gün daha gelmezse kan veer için rahat olsun

Benim de sağ tüpüm tıkalı, sol tüpüm ameliyatlı olduğu İçin büyük ihtimal işlev görmüyor. Sağ tüpümü açtırmak İçin perşembe günü Fransa’dan İstanbul’a gideceğim. İnşallah işe yarar.

Tr de olsam hiç ugrasmam su kitlerle direk giderim doktoruma da burada işler çok yavaş öyle istediğin zaman gidip bir şey yapamıyorsun.
Bir iki gün daha bekliyeyim belki geç dollenme vardır.
Düşük yaptığımda da 1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım

ben ikinci dozu da olucam ay sonu ama ertelemeyi düşünmüyorum
Bn doktorla konusdum. Bebegin sagligi icinn ikinci dozdan sonra denenmeye baslanmali dedi. Ozellikle hamileligin ilk uc ayi bebegin gelisimi icin onemli riske etmemeni tavsiye ederim . Karar senin dedi. Ben beklemeye karar verdim

Benim araştırdığım kadarıyla varikosel e bağlı olan sperm sorununda bitkisel kürlerin faydası olmuyirmus
Varikosel için ameliyat demediler ise eşiniz sigara içiyorsa bıraksın ve iyi beslensin.ceviz basem evitamini selenyum içebilir.kalite ve sayısına 3 ay düzenli kullanımda etkisi varmış

Yaa sen neredesin.? Evet yurtdışondan çok arkadaş var çok farklı çalışıyor sistem ben bu konuda tr yi tebrik ediyorum birtanesi diyordu ki bellii ay hamile olana kadar dikkate almıyorlar derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…