son iki saatte sıvı almadıysan yapılır canım benceKızlar acil yardım. Bu saatte ovülasyon testi yapılırmı doğru sonuç verir mi sizce. 11. Gündeyim
Varikosel e bağlı evet doktor henüz ameliyatlık değil dedi. Ama sperm sayısı hareketliliği az morfolojisi ve şekil bozukluğu var. Ondan dolayı olacak çünkü olmuyor bebişEŞİniz için ameliyat demedilerse hafif sperm kalitesini erkilemeyecek seviyede varikosel problem olmayacaktır.
Benim araştırdığım kadarıyla varikosel e bağlı olan sperm sorununda bitkisel kürlerin faydası olmuyirmusEŞİniz için ameliyat demedilerse hafif sperm kalitesini erkilemeyecek seviyede varikosel problem olmayacaktır.
Aklında kalacağına yap bugün yapmadıysan.Kızlar acil yardım. Bu saatte ovülasyon testi yapılırmı doğru sonuç verir mi sizce. 11. Gündeyim
Triod için ilaç verir belki bakalım ne olacak diğer testlerin ne zamana olacak canım.Anca geldim canim eşim evdeydi sabahtan beri ordan oraya koştur dur canim cıktı yeni oturdum t4 0.88 yazıyor baktım şimdi t3 göremedim nasıl değer ferittin de 24 canim
Hayır gelmedi yarın bakalım ne oluyorAha ramazana geldim şükür. Adam kaçmış ilerleyen saatlerde geri geldi mi
Yaa dur düzenleme yaparken yanlış oldu belki1 ay klomen denedim 1 yıldır istiyorum yanlış yazmış yüsracık
Derdi verenin dermanı vardır hepimiz şanslı olmuyoruz ama şuan sevindim evet zor süreç tüp olması maddi olarak şanslısın birde güzel taraflarına bak tüp oluyor ya imkansız olsaydı asla olmayacak denseydi bir umudun olmayacaktı hep gittiğin yerlerde üzülecektin. Bu durumun güzel taraflarına sarıl bence ileri devam canımTüpümden biri tamamen tıkalıymış diğeri de tıkalı fakat o kadar ağır seviyede değil dedi. Laporoskopi yapılabilir ama diğerinin de açılma ihtimalini düşük görüyorum dedi. Tıkalı tüpler dış gebeliğe de neden olabiliyormuş.
Sonuç olarak tüp bebek dışında hamilelik olmaz anladığım kadarıyla epey araştırdım. Cevat beyle iletişime geçicem arkadaşımız numarasını gönderdi sağolsun. Ama belki az tıkanıklıklar için işe yarıyordur bilemedim.
İyi bir kaç doktor var onlardan da randevu aldım fikir alıcam. Benim yumurtalarım eşimin de spermleri iyi ama buluşamıyorlar bu durumda da tüp bebekte en olumlu sonuç alınan tablo böyle oluyormuş. Kendimi tüp bebek fikrine hazırlıyorum anlayacağınız. Çok ağladım sabahtan beri. Eşim sağolsun çok teselli ediyor çok destek, zaman kaybetmeden öğrendik sebebi belli tedavisi var başarı oranı çok yüksek üzülme hatta belki ilk denemede olur hemen çözüm alırız aylarca sebepsiz beklesek daha yoruluruz diyor. Ama İnsanın içinden bir şey kopuyor tabi. Çok şükür tedaviyi karşılayacak gücümüz var ona da şükrediyorum. Yumurtam var sperm var ona şükür diyorum. İsyan etmemeye çalışıyorum işte.
Canın sağolsun canım. İnşallah en yakın zamanda nasip olur
Olsa çıkmalıydı aslında ama bence bekle geçsin günün iki gün daha gelmezse kan veer için rahat olsunHerkese merhaba, uzun süre takip edemedim sayfalar inanılmaz artimis. Muhabbetiniz bol olsun.
18 Nisan sat tarihi olup sonuc alan var mı kızlar ?
Benim adet gelmedi bugün ve hiçbir belirti yok.
Sarı , krem, uzayan akıntılarım var . Test yaptım bugün ama çizgi namına bişi çıkmadı
Benim de sağ tüpüm tıkalı, sol tüpüm ameliyatlı olduğu İçin büyük ihtimal işlev görmüyor. Sağ tüpümü açtırmak İçin perşembe günü Fransa’dan İstanbul’a gideceğim. İnşallah işe yarar.Canım baya farklı bi yöntem uyguluyor bn de eşimi ikna edersem gidip açtırmayı düşünüyorum diğer tüpü de adı farklı sanırım Türkiye de sadece o uyguluyor bu yöntemi zaten filmi istiyo önce eğer açılmıcak bi durumdaysa gelmeyin diyo bn attım açılma ihtimali çok yüksek çünkü tüpü mukus tıkamış dedi araştır bn sana özelden kendi numarasını atıcam içini ferah tut
Bu avukat beye de çıldırıyorum ya salak salak adamlara bağırıyor.Hayır gelmedi yarın bakalım ne oluyor
Tr de olsam hiç ugrasmam su kitlerle direk giderim doktoruma da burada işler çok yavaş öyle istediğin zaman gidip bir şey yapamıyorsun.Derdi verenin dermanı vardır hepimiz şanslı olmuyoruz ama şuan sevindim evet zor süreç tüp olması maddi olarak şanslısın birde güzel taraflarına bak tüp oluyor ya imkansız olsaydı asla olmayacak denseydi bir umudun olmayacaktı hep gittiğin yerlerde üzülecektin. Bu durumun güzel taraflarına sarıl bence ileri devam canımAllah nasip ettiyse engeller kalkar çok şükür isyan etsek de birşey değişmiyor ben yaptım onu da hatta çok pişman oldum en güzeli dua etmek sabır etmek. Birgün biizmde çiçeklerimiiz acacaktır senin güzel haberlerini burada almak isterim inşallah. Güzel gönlünce olsun dilerim herşey
Canın sağolsun canım. İnşallah en yakın zamanda nasip olur
Olsa çıkmalıydı aslında ama bence bekle geçsin günün iki gün daha gelmezse kan veer için rahat olsun
Bırak şunu yaa sapık gibi birşey o zatenBu avukat beye de çıldırıyorum ya salak salak adamlara bağırıyor.
Bn doktorla konusdum. Bebegin sagligi icinn ikinci dozdan sonra denenmeye baslanmali dedi. Ozellikle hamileligin ilk uc ayi bebegin gelisimi icin onemli riske etmemeni tavsiye ederim . Karar senin dedi. Ben beklemeye karar verdimben ikinci dozu da olucam ay sonu ama ertelemeyi düşünmüyorum
Varikosel için ameliyat demediler ise eşiniz sigara içiyorsa bıraksın ve iyi beslensin.ceviz basem evitamini selenyum içebilir.kalite ve sayısına 3 ay düzenli kullanımda etkisi varmışBenim araştırdığım kadarıyla varikosel e bağlı olan sperm sorununda bitkisel kürlerin faydası olmuyirmus
Cevat beye mi gidiyorsunuz acabaBenim de sağ tüpüm tıkalı, sol tüpüm ameliyatlı olduğu İçin büyük ihtimal işlev görmüyor. Sağ tüpümü açtırmak İçin perşembe günü Fransa’dan İstanbul’a gideceğim. İnşallah işe yarar.
Ay aleyna davasını hatırlıyor musun? Onda da bu hayat kadınlarının hoşuna gidiyor bu pavyonlarda çalışmak demişti. Nefret etmiştim o zamanBırak şunu yaa sapık gibi birşey o zaten
Evet bnde ikinci dozu beklicem uc ay ara veriyorum1 ya da 2 ay korunma öneriyorlarmış canım. Ben o yüzden aşı olmadım
Yaa sen neredesin.? Evet yurtdışondan çok arkadaş var çok farklı çalışıyor sistem ben bu konuda tr yi tebrik ediyorumTr de olsam hiç ugrasmam su kitlerle direk giderim doktoruma da burada işler çok yavaş öyle istediğin zaman gidip bir şey yapamıyorsun.
Bir iki gün daha bekliyeyim belki geç dollenme vardır.
Düşük yaptığımda da 1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım
Allah hayırlısını versin inşallah kuzum o zamanEvet bnde ikinci dozu beklicem uc ay ara veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?