- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Değerlendirdimİnşallah dün değerlendirmişsindirkısa sürdü demekkii
Regl düzenliyor regl olmanı sağlıyor bebek varsa da tutuşuyormuş ben regl gecikmesi için kullanmıştımmerhabalar kızlar dünki test sonuçlarıma göre doktor duphaston yazdı 2 aydır geç adet oluyorum kist yok dedi gebelik düşünüyorum dedim bu ilacı kullandınız mı ?
Dün 10. Gündü kuzu. Yumurtlama masajı falan yaptım 4 5 gün. Sonra yumurtalıklarım ağrıyınca korktum bıraktım 2 gün önce. Belki ondan erken yumurtlama falan olmuşturKacinci gun canim direk silinmis ozmn
Bende yapıyorum masaj yaparken ağri oluyor geçen ay olmamıştı bugün regl 1 sayarsak 9 gun yapmadım test dün denemek amaclı yaptım gözle görülemeyecek kadar silikti boşa test harcamim dedim ama yarin baslarim testlereDün 10. Gündü kuzu. Yumurtlama masajı falan yaptım 4 5 gün. Sonra yumurtalıklarım ağrıyınca korktum bıraktım 2 gün önce. Belki ondan erken yumurtlama falan olmuştur
Zaten 1 yıl dolunca oluyor kesinlikle olmalı ben o sürece inanıyorum olmazsa durmadan tedaviye koyulmak çok mantıklıTeşekkür ederim bilgi için canim daha 1 yıl olmadi hic bi işlem yapılmaz ama 1 yıl sonra düşünüyorum notmal yoldan olmazsa
En son 2 gün önce yaptım sabah ilk idrarla ama bembeyaz bildiğin silik bile yokGelmeside güzel birşeyTest yaptınmı ?
Kuzum benim yumurtlama zamanı ne adam akıllı ağrım ne akıntım olur o şekilde ama benim akıntım ya adet geleceği zamanı ya da yumurtlama zamanı oluyor böyle jel gibi falan değil ama anlıyorum zaten takip de ediyorum. Keşke bende anlayabilsem yumurtladığım zamanı falanSizlere de diyeyim dedim canlar görmeyebilirsiniz diye etiket ediyorum...
Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka
Kuzum benim de bu ay öyle oldu hep kırmızıydı ama senin 19.gün yumurtlama olmuş gibi. 21.günde silikleşmiş.Tekli attıklarında da öyle bir tanesi koyu diğeri daha açık çatlama olmuşEki Görüntüle 2852447 Selam kızlarben de ovulasyon testi yapıyorum da hep mi kırmızı olur yaa hiç çatlamıyor galiba benimki tekli olanı biraz önce yaptım hala kırmızılık var Sizce bu durum normal mi ya neden böyle oluyor acaba testlerime bakar mısınız rica etsem Eki Görüntüle 2852448 Eki Görüntüle 2852448
Ben anladım herkes de jöle olmazmış o hafif oluyormuş canım. Bu arada nasılsın sesin çıkmıyorKuzum benim yumurtlama zamanı ne adam akıllı ağrım ne akıntım olur o şekilde ama benim akıntım ya adet geleceği zamanı ya da yumurtlama zamanı oluyor böyle jel gibi falan değil ama anlıyorum zaten takip de ediyorum. Keşke bende anlayabilsem yumurtladığım zamanı falan
Kuzum bende çok anlamıyorum eşim daha vermedi ama morfolojinin %4 olması lazım diye biliyorum bende diğerleri normal görünüyor. En iyisi doktorun yorumlaması kuzumEki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
Kızlaaaar sperm testini aldık sonunda aöa doktora gösteremedik. Bilgisi dahilinde yorumlayabilecek var mı?MaviliGizem Yusra-61 bgm21 Maviesra Ankalinka
İnşallah canımBakalım bende gitcem bekliyorum şuan.insallah en kısa zamanda alırız güzel haberleri
Evet canım böyle su gibi oluyor bazen yapışkan gibi geliyor ben sadece fazlalaştığı zaman anlıyorum. Çok şükür kuzum valla halı falan yıkadım işte bu aralar halim pek yok iş beni yoruyor. Seni sormalı sen nasılsın yumurtlama takibi nasıl gidiyorBen anladım herkes de jöle olmazmış o hafif oluyormuş canım. Bu arada nasılsın sesin çıkmıyor
Allahım yaa yine mi vurdu bu saçma iş seni yaaEvet canım böyle su gibi oluyor bazen yapışkan gibi geliyor ben sadece fazlalaştığı zaman anlıyorum. Çok şükür kuzum valla halı falan yıkadım işte bu aralar halim pek yok iş beni yoruyor. Seni sormalı sen nasılsın yumurtlama takibi nasıl gidiyorbu arada ben daha adet olmadım
Early pregnancy 2.49 eur ya aldım ama predictor falan burada da pahalı. 15-30 eur arası testler.Al o da çok para buraya göre sankim ne kadar Hollanda'da acaba canıminşalalh güzel haberler verirsin bak heyecan yaptım
Baya var orada da. Ya da hiç sebeb yok gelmeyi uzatıyor illa sebebten geçikme olmaz canımEarly pregnancy 2.49 eur ya aldım ama predictor falan burada da pahalı. 15-30 eur arası testler.
Early olmayan 1.49 du.
Yaptım testi ama yine çizgi yok.
Bu ay var bir gariplik benim bünyede. Ya çok geç yumurtlama oldu gebelik var ve çıkmıyor ya da adet bir sebepten gecikiyor.
Amin canım . 5 aydır öyle gecikme olmadi da hatta erken geldi bir gün .Baya var orada da. Ya da hiç sebeb yok gelmeyi uzatıyor illa sebebten geçikme olmaz canımbenim nisanda 15 de gelmedi adetim mayıs 6 da adet oldum ilaçla birde. İnşşallah bebek yoksaa erken gelsin varsa da bebek gelmesin
Öyle be yüsracım napalim eninde sonunda olsunda hangi yoldan olursa olsunZaten 1 yıl dolunca oluyor kesinlikle olmalı ben o sürece inanıyorum olmazsa durmadan tedaviye koyulmak çok mantıklıbenim düşük olan bebeğim 1 yıl sonra olmuştu inşallah olur seninde denemelerin boşa çıkmaz napalım bazımız yana yakıla böyle aramazsak olmuyor. Keşke hepimiz anne olsak ama hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?