Al o da çok para buraya göre sankim ne kadar Hollanda'da acaba canımAh öyle mi ben de yazdım da aynısını..
Kan tahlili yaptırmak istiyoruz dedik aile hekimini arayıp. Öyle bir şey yapılmıyor dedi.
Ebe klinigini arayıp gebelik takibi için konuşun demislerdi.
Türkiye'de sağlık kısmı çok kolay gerçekten. Burada daha da iyi anladım .
Şimdi gidip test alicam. Adet gelmedi hala
Bide acaba ben mi yapamıyorum diyorum teknik olarak. İdrar kabına biriktirip çubuğu sokuyorum idrar kabına. 10 saniye tutun diyor kullanım klavuzunda. Ama bu seferde taaa yukarı kadar ıslanıyor çubuk. Bence o yüzden doğru sonuç vermiyor. Bide elimde 3 tane kaldı. Kısmet bu ay olmazsa internetten çoklu sipariş ederim. Zaten gün aşırı değerlendireceğim. Elbet dengelir gerisi nasipKaçırmamak için yinede sen gündüz 13.00-18.00 arası yap canım daha uygun saatler o saatler.C silik çıkmaması lazım aslında ama. Eğer 25-30 ise 12 ile 17 gün arası çok dikkatli yap o aralar yumurtlayabilirsin canım
Biizii gelmeden bu kadar batıracağını asla düşünmemiştim ben yaaNazından niyazından bıktım çocuk diyeceğim daha olmamış yavruya şimdiden masraf yahu
Sonuç nedir peki? çizgiyi görebildiniz mi?Dün yaptım ilk idrarla. Ovitrelle iğne kullandım bugün 15. Günü. yumurtlamanında 15. Günü oluyor muhtemelen
Yaa sen strip mi yapıyorsun canım ona dikkat et belli bölgeye kadar islanmalı ilk deneyim için birazcık zor oluyor oBide acaba ben mi yapamıyorum diyorum teknik olarak. İdrar kabına biriktirip çubuğu sokuyorum idrar kabına. 10 saniye tutun diyor kullanım klavuzunda. Ama bu seferde taaa yukarı kadar ıslanıyor çubuk. Bence o yüzden doğru sonuç vermiyor. Bide elimde 3 tane kaldı. Kısmet bu ay olmazsa internetten çoklu sipariş ederim. Zaten gün aşırı değerlendireceğim. Elbet dengelir gerisi nasip
Merhaba benim pazartesi beta hcg 12.3 çıktı doktor cuma yeniden bakalım dedi. Bişeyler var gibi görünüyor ama cuma kesinleşecek@Babydustt K kahvelaci
@pinkcar @mysteryhrn
@lilli
Batlarınız bugün ne durumlarınız canlar
@Marsmelow34 sen naptın sankim test yapmıştın sonuç ney?
İnşallah artmıştır canım çoook güzel haber olacak cuma beni etiketle yüksek beta ile inşallahMerhaba benim pazartesi beta hcg 12.3 çıktı doktor cuma yeniden bakalım dedi. Bişeyler var gibi görünüyor ama cuma kesinleşecek
Çok teşekkür edermİnşallah artmıştır canım çoook güzel haber olacak cuma beni etiketle yüksek beta ile inşallahsende çook çabalayanlardansın arada konuşurduk olursa ayrı sevinirim adına.
Ahahahahaha kıymetli tabi popimişimiz falan hepBiizii gelmeden bu kadar batıracağını asla düşünmemiştim ben yaagelince düşünemiyorum bu çocuklar ucuz beze şey etmezler pahallı mamalar isterler emzik pahallı isterler ben herşey bekliyorm herşey Allah koruyor biizi şuan
Aha magnezyumÇok teşekkür edermasmden de aradılar yrın da asmye kan vereceğim haber verrm. sağlıkla olsun umarım. Cidden şu bu ay olmayacak kafasıyla yapınca tutabiliyormuş ya onu yaşadım magnezyumun da faydasını gördüğümü düşünüyorum çünkü her yere de yzdım cidden kafamı çok dahatlattı.
Ne dmeek sevinciniz sevincimiz umudumuz canım Rabbim bizleri bu duygudan mahrum etmesin inşllhÇok teşekkür edermasmden de aradılar yrın da asmye kan vereceğim haber verrm. sağlıkla olsun umarım. Cidden şu bu ay olmayacak kafasıyla yapınca tutabiliyormuş ya onu yaşadım magnezyumun da faydasını gördüğümü düşünüyorum çünkü her yere de yzdım cidden kafamı çok dahatlattı.
Çook teşekkürler iyi dileklerin içinNe dmeek sevinciniz sevincimiz umudumuz canım Rabbim bizleri bu duygudan mahrum etmesin inşllhbekliyorm güzel haberini artık ne fayda ettiyse iyi etmiştir dilerim
İnşallah dün değerlendirmişsindirO değil de benim dünkü yumurta nereye gitti? (Tarihsiz olanı dünkü)
Eczaneden aldım. Evet yanlış yaptım sanırımYaa sen strip mi yapıyorsun canım ona dikkat et belli bölgeye kadar islanmalı ilk deneyim için birazcık zor oluyor oislatmaman lazımdı yanlış sonuç verir hatta teste hiç çizgi gelmez nerden aldın testini.?stripler iyi testler aslında?
Canım çpk pahallı olmadı mı yaa eczanedenEczaneden aldım. Evet yanlış yaptım sanırım
Regl döngünüz kaç gün peki 20 gün mü oluyorKızlar benim adetim 4 gun sürüyor bittikten sonra 6.gun yumurtlama görüyorum. Adete yakın yine yumurtlama görüyor olsam hamilelik olsa ne zaman anlarım.(ilk yumurtlamadan sonra test yapmadım olasılık olarak söylüyorum 2.yumurtlamayi) adetim 2 gün gecikti ve pek gecikme olmaz bende test yaptım sabah negatif .
Teşekkür ederim bilgi için canim daha 1 yıl olmadi hic bi işlem yapılmaz ama 1 yıl sonra düşünüyorum notmal yoldan olmazsa> Hafif sperm bozukluklarında
> İzah edilemeyen infertilite durumlarında
> Rahim ağzı salgısı bozukluklarında
> Hafif endometriosis durumlarında
> Normal cinsel ilişkinin mümkün olmadığı durumlara (psikolojik bozukluklar, vaginizmus)
> Servikal faktörün bozuk olduğu durumlarda
> Normal ilişki ile yumurtlama takibi yapıldığında gebelik elde edilemediğinde(1yıl)
> Anti sperm antikorların varlığında aşılama yöntemi uygulanır.
Maviesra böyle aşılama şartları.
O 3 yıl şartı bedava aşılama da aranan şart kuzumben ona uyuyorum. Ama 1 yıl olmadı ise yukarıdaki şartlardan herhangi biride varsa yapılıyor..
Kacinci gun canim direk silinmis ozmnO değil de benim dünkü yumurta nereye gitti? (Tarihsiz olanı dünkü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?