Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al o da çok para buraya göre sankim ne kadar Hollanda'da acaba canım inşalalh güzel haberler verirsin bak heyecan yaptım

Bide acaba ben mi yapamıyorum diyorum teknik olarak. İdrar kabına biriktirip çubuğu sokuyorum idrar kabına. 10 saniye tutun diyor kullanım klavuzunda. Ama bu seferde taaa yukarı kadar ıslanıyor çubuk. Bence o yüzden doğru sonuç vermiyor. Bide elimde 3 tane kaldı. Kısmet bu ay olmazsa internetten çoklu sipariş ederim. Zaten gün aşırı değerlendireceğim. Elbet dengelir gerisi nasip

Nazından niyazından bıktım çocuk diyeceğim daha olmamış yavruya şimdiden masraf yahu
Biizii gelmeden bu kadar batıracağını asla düşünmemiştim ben yaa gelince düşünemiyorum bu çocuklar ucuz beze şey etmezler pahallı mamalar isterler emzik pahallı isterler ben herşey bekliyorm herşey Allah koruyor biizi şuan

Yaa sen strip mi yapıyorsun canım ona dikkat et belli bölgeye kadar islanmalı ilk deneyim için birazcık zor oluyor o islatmaman lazımdı yanlış sonuç verir hatta teste hiç çizgi gelmez nerden aldın testini.?stripler iyi testler aslında?

Merhaba benim pazartesi beta hcg 12.3 çıktı doktor cuma yeniden bakalım dedi. Bişeyler var gibi görünüyor ama cuma kesinleşecek
İnşallah artmıştır canım çoook güzel haber olacak cuma beni etiketle yüksek beta ile inşallah sende çook çabalayanlardansın arada konuşurduk olursa ayrı sevinirim adına.

İnşallah artmıştır canım çoook güzel haber olacak cuma beni etiketle yüksek beta ile inşallah sende çook çabalayanlardansın arada konuşurduk olursa ayrı sevinirim adına.
Çok teşekkür ederm asmden de aradılar yrın da asmye kan vereceğim haber verrm. sağlıkla olsun umarım. Cidden şu bu ay olmayacak kafasıyla yapınca tutabiliyormuş ya onu yaşadım magnezyumun da faydasını gördüğümü düşünüyorum çünkü her yere de yzdım cidden kafamı çok dahatlattı.

Ahahahahaha kıymetli tabi popimişimiz falan hep

Aha magnezyum ben de içiyorum yaşasın

Ne dmeek sevinciniz sevincimiz umudumuz canım Rabbim bizleri bu duygudan mahrum etmesin inşllh bekliyorm güzel haberini artık ne fayda ettiyse iyi etmiştir dilerim

Eczaneden aldım. Evet yanlış yaptım sanırım

Regl döngünüz kaç gün peki 20 gün mü oluyor

Teşekkür ederim bilgi için canim daha 1 yıl olmadi hic bi işlem yapılmaz ama 1 yıl sonra düşünüyorum notmal yoldan olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…