Hahahahaha ozaman salgi salgılamak lazım ay esim dün ise gitti daha yeni geldi gecr 11 de bidaha ise gidicek gece vardiyasına gelde adamı bul çocuk yapBurnumuz ya da ağzımız gibi vajinamız da vücudumuzun dünyaya açılmış bir kapısıdır.Duyun duyun Gülme. Öyledir. Ve onun da salgı ile beslenmesi gerekir. Yoksa zavallım kurur ve işlevini göremez. Akıntı alanında okuduğum yazı yine yaa
@Selizay @Gizemsu07 @bgm21Maviesra @Dely38 M mavili_yeshll
Kuzum benim de bu ay öyle oldu hep kırmızıydı ama senin 19.gün yumurtlama olmuş gibi. 21.günde silikleşmiş.Tekli attıklarında da öyle bir tanesi koyu diğeri daha iki ke
İki kere yumurtlama olma ihtimali var mıdır kiKuzum benim de bu ay öyle oldu hep kırmızıydı ama senin 19.gün yumurtlama olmuş gibi. 21.günde silikleşmiş.Tekli attıklarında da öyle bir tanesi koyu diğeri daha açık çatlama olmuş
Çok çok silik var ama kuruma çizgisi falan değil dimikizlar hayalet cizgiyi goren varmi reglme daha 5 6 gun var
bata 5 gun var. insallah ole degildir 5. dakkasinda gördum ama yinede güvenemiyorumÇok çok silik var ama kuruma çizgisi falan değil dimi
O hiç önemli değil canım sen bulduğun yerde yap yeterliHahahahaha ozaman salgi salgılamak lazım ay esim dün ise gitti daha yeni geldi gecr 11 de bidaha ise gidicek gece vardiyasına gelde adamı bul çocuk yap
Erken gebelik yaparsan belki daha net çıkar yada bi kac gün bekle tekrarla canim testi. Ben de hiç silik çizgi çıkmıyor çıktıysa vardır birşeybata 5 gun var. insallah ole degildir 5. dakkasinda gördum ama yinede güvenemiyorum
Canım ne zaman sonra veriyor çatlama iğnesi kendin mi istedin acaba Bend e istesem verirmi sadece ignemi verdiMerhaba kızlarşimdi doktorun yanından çıktım çatlatma iğnesi verdi ilişkiyi de bu akşam saat kaçta iğne olursam cuma günü sabahı o saatte değerlendirmemizi sonrasında da gün aşırı devam etmemizi söyledi. Bana sanki biraz geç gibi geldi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bide yumurtaların boyutunu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 18 ve 21 mm gibi yazılar var anlayan var mı ultrason görüntüsünden ?
Yarın kısmetseO hiç önemli değil canım sen bulduğun yerde yap yeterlispremler yaşama süresi 2 gün sürüyormuş hatta daha fazla bile. Adam 10 gün yok değil ya
Olsun kaçırmasın zaten yumrtlama öncesi ilişkiden hamile kalan çok oluyorYarın kısmetsevalla gece mesaisi bizim çilemiz gecen yumurtlama ya denk geldi bu sefer denk gelmicek inşallah
Şair burada bol bol sevişin demeye çalışıyorduBurnumuz ya da ağzımız gibi vajinamız da vücudumuzun dünyaya açılmış bir kapısıdır.Duyun duyun Gülme. Öyledir. Ve onun da salgı ile beslenmesi gerekir. Yoksa zavallım kurur ve işlevini göremez. Akıntı alanında okuduğum yazı yine yaa
@Selizay @Gizemsu07 @bgm21Maviesra @Dely38 M mavili_yeshll
Neredesin bakiyim kayıpŞair burada bol bol sevişin demeye çalışıyordu
Canım bana da ilk kez verdi adetin üçüncü günü gittim klomen başladık bu günde çatlatma iğnesi verdi benim evleneli 2 yıl oldu canım 6 ve 9 aylıkken de kontrole gittiğimde hiç bir ilaç vermemişti hsg ve eşimin testleri falan yapıldıktan sonra verdi. İsteğe göre verirler mi bilmiyorum canım ya doktora göre değişebilirCanım ne zaman sonra veriyor çatlama iğnesi kendin mi istedin acaba Bend e istesem verirmi sadece ignemi verdi
Bugün eşimde Bnde çalışmıyoruz geziyoruz misNeredesin bakiyim kayıp
Test yapmadım ama akıntım falan oldu değerlendirmistim yine adetim gecikince acaba mı diyorumAdete yakın yumurtlama olmuşsa ve değerlendirmişsen regl olmazsın, tahmini hangi gün yumurtlama olduğunu biliyorsan o tarihten itibaren 10-14. günlerde test belli olur.
Ayy ne güzel ohh mis havada çok güzel yaaBugün eşimde Bnde çalışmıyoruz geziyoruz mis
26 günde bir . İki kere yumurtlama olabiliyo bazen ya adetim gecikti aklımı kurcaladı o biraz .gecikme pek olmaz bende hayırlısı artık bakalımRegl döngünüz kaç gün peki 20 gün mü oluyor
Merhabalar inşallah sonuç güzel olur çatlatma iğnesi sonrası genelde 36. Saatte ilişki veriyorlar sonrasında da gün aşırı. bizde de öyle oldu bekleme sürecindeyizMerhaba kızlarşimdi doktorun yanından çıktım çatlatma iğnesi verdi ilişkiyi de bu akşam saat kaçta iğne olursam cuma günü sabahı o saatte değerlendirmemizi sonrasında da gün aşırı devam etmemizi söyledi. Bana sanki biraz geç gibi geldi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bide yumurtaların boyutunu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 18 ve 21 mm gibi yazılar var anlayan var mı ultrason görüntüsünden ?
Antalya yanıyo valla deniz sezonunu açtıkAyy ne güzel ohh mis havada çok güzel yaa
Aynen... Gün aşırı birlitelik olduktan sonra ovulasyonda gereksiz ..eşler aynı evde beraber ise gün aşırı birliktelik yaşayanlar bence tuttururBenim ne olduğum cidden belli değil çok zorlamıcam test bitene kadar oldu oldu olmadı ne hali varsa görsün tüm umudum aşılamacidden artık sıkıldım bu işlerden yaa. Ovulasyna da çok güvenmiyorum ben tutarsız o da olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?