- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Sanırım 2 gün ordu 3 gün Trabzon 2 gün Artvin tarzında kalırız 2 gün de yolda geçer arabayla gelcez çünkü orada yaşayandan bilgi alıp gitmek lazım sen şimdi en iyi yerleri bilysnsdur o zamn biz de çok gezeriz eşimle dedim ya geçen cidden tatilde son kuruşa kadar harcayan tiplerdenizŞimdi bu durumda çok yer derim ama siz günü birlik mi ilde gezecek yoksam kalacak misiniz ilk bu önemli. Ben samsun ordu Trabzon her yerini gezdim karadeniz olarak bunlardan öneride bulunabilirim. Ordu zaten benim memleketimama gezmesini eşim sayesinde yaptım bende gezme hastalığı var eşimde öyle
Bem bugün tekrar test yaptım canım çizgi daha belirgin olmuş randevu aradım ama doluydu haftaya salı günü sağlık ocağına gidip kan vereceğim kendi doğum doktorumuda aradım şuan izindeymiş sat a göre 6 haziranda gel bi sorun olmazsa hem keseyi hem de kalp atışlarını görürüz dedi bi aksilik çıkmazsa tahlillerde ozaman gideceğimB Babydustt @kahvelaci
@pinkcar @mysteryhrn
@lilli
Batlarınız bugün ne durumlarınız canlar
Marsmelow34 sen naptın sankim test yapmıştın sonuç ney?
Evet hatırladım o sendin yazanSanırım 2 gün ordu 3 gün Trabzon 2 gün Artvin tarzında kalırız 2 gün de yolda geçer arabayla gelcez çünkü orada yaşayandan bilgi alıp gitmek lazım sen şimdi en iyi yerleri bilysnsdur o zamn biz de çok gezeriz eşimle dedim ya geçen cidden tatilde son kuruşa kadar harcayan tiplerdeniz
Immm benim 5 ay oldu vermez ozaman ama gene sorarım yumurta takibi yapalim derim esinizde veya sizde saglik problemi ciktimi hsg ozeldemi çekildiniz birdeCanım bana da ilk kez verdi adetin üçüncü günü gittim klomen başladık bu günde çatlatma iğnesi verdi benim evleneli 2 yıl oldu canım 6 ve 9 aylıkken de kontrole gittiğimde hiç bir ilaç vermemişti hsg ve eşimin testleri falan yapıldıktan sonra verdi. İsteğe göre verirler mi bilmiyorum canım ya doktora göre değişebilir
Ama niye atmıyorsun bana testini göreyim mutlu olayım testiniBem bugün tekrar test yaptım canım çizgi daha belirgin olmuş randevu aradım ama doluydu haftaya salı günü sağlık ocağına gidip kan vereceğim kendi doğum doktorumuda aradım şuan izindeymiş sat a göre 6 haziranda gel bi sorun olmazsa hem keseyi hem de kalp atışlarını görürüz dedi bi aksilik çıkmazsa tahlillerde ozaman gideceğim
Karadeniz candır ya havası basli başlına müthiş zatenSanırım 2 gün ordu 3 gün Trabzon 2 gün Artvin tarzında kalırız 2 gün de yolda geçer arabayla gelcez çünkü orada yaşayandan bilgi alıp gitmek lazım sen şimdi en iyi yerleri bilysnsdur o zamn biz de çok gezeriz eşimle dedim ya geçen cidden tatilde son kuruşa kadar harcayan tiplerdeniz
Hııı anladım. Ay bizim ki tam tersini düşünüyorSık ilişkiye girmiyorsan kocanda bekleyen spermler bayatlar birikmez canım onu diyorum
Valla bizim ki de yalandan folik asit verdi. O kadar. Güya yumurta takibi yapıyor bakıyor filan, çatlamış dediğinde ne zaman çatlamış dedim, dün galiba filan dedi. Galiba ne ya? Ee ne oldu yine olmadı. Benimde yalan oldu bu ay. Of valla ya. Tüp bebek için adet günümü gidip görüşmek gerekiyor merkezle acaba? Onun süreci nasıl ki?Benimkide vermiyor . Folik asit bile vermedi . Ben kendim kullaniyorum uzun zamandir. Benim yumurtalar gelismeden catladi yuksek ihtimal bu ay da yalan .
İnşallah canım nasip valla ya sürekli o paraya şunu alırsınız bunu alırsınız diyip duruyorlar ama biz bu yaşa bir daha gelmeyeceğimizin farkındayızEvet hatırladım o sendin yazankızıyorlardı birde çok geziyorsunuz diye demi. Tmam ben size liste yaparım en güzel yerlerden asla pişman olmazsınız. Belki ben ağrılarım nasip olursa bende bir yerde gezmiyorsan o da var
Bnde çok merak ediyorum bakalım fotoğraflardaki kadar müthiş miKaradeniz candır ya havası basli başlına müthiş zaten
Var tabi ki iki kere yumurtlayan arkadaşlar oldu buradaİki kere yumurtlama olma ihtimali var mıdır kisanki 15 ve 19 unda çok koyu kırmızı oldu gibi geliyor bana
Aynı sene hem karadeniz hem de ispanyaya gittim. Karadeniz gezimden daha çok keyif aldım. Doğa müthüşBnde çok merak ediyorum bakalım fotoğraflardaki kadar müthiş mi
Biz de bu sene Meksika’ya gidicektik ama doların anası ağladı malum eğer yurtdışı düşünüyorsan Tayland ve Vietnam’ı tavsiye ederim müthişti gerçektenAynı sene hem karadeniz hem de ispanyaya gittim. Karadeniz gezimden daha çok keyif aldım. Doğa müthüşYaylalarda konaklamayı atlamayın. Off canım tatil çekti
Valla ben katılıyorum ben şahsen kuruluktan çok şikayetçiyimBurnumuz ya da ağzımız gibi vajinamız da vücudumuzun dünyaya açılmış bir kapısıdır.Duyun duyun Gülme. Öyledir. Ve onun da salgı ile beslenmesi gerekir. Yoksa zavallım kurur ve işlevini göremez. Akıntı alanında okuduğum yazı yine yaa
@Selizay @Gizemsu07 @bgm21Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll
İlk gittim birşey demediler kuzum şimdi çalışıyorum anca izne ayrılınca gidebilirimAllahım yaa yine mi vurdu bu saçma iş seni yaagitsene doktora canım bir ne diyor bak.
Malesef yurtdışı gezileri bize de hayal oldu artık. Bali’ye gittim ben de balayında. Vietnam, Kamboçya vs niyetim vardı ama olmadı. Şu kur seviyesi ve korona düzelmeden yurtiçi gezi yapabilirsek ne ala. Ben de Avrupa’da pek çok yer gezdim. Eğer imkanınız olursa İzlanda’ya gidin. O da benim en keyif aldığım gezi olduBiz de bu sene Meksika’ya gidicektik ama doların anası ağladı malum eğer yurtdışı düşünüyorsan Tayland ve Vietnam’ı tavsiye ederim müthişti gerçekten
Canımm malum aşırı aşırı aşırı geç yumurtladım o yüzden bugün adet olmadım, normalde memelerim hep ağrır adetten 4-5 gün önce başlar ama ağrım sızım yok. Hayırlara vesile olur umarımB Babydustt @kahvelaci
@pinkcar @mysteryhrn
@lilli
Batlarınız bugün ne durumlarınız canlar
Marsmelow34 sen naptın sankim test yapmıştın sonuç ney?
Biz de balayında Tayland’a gitmiştik artık çok zorMalesef yurtdışı gezileri bize de hayal oldu artık. Bali’ye gittim ben de balayında. Vietnam, Kamboçya vs niyetim vardı ama olmadı. Şu kur seviyesi ve korona düzelmeden yurtiçi gezi yapabilirsek ne ala. Ben de Avrupa’da pek çok yer gezdim. Eğer imkanınız olursa İzlanda’ya gidin. O da benim en keyif aldığım gezi oldu
Evet ben yine sordum canım inşallah hayırlı güzel şeyler olur senin içinCanımm malum aşırı aşırı aşırı geç yumurtladım o yüzden bugün adet olmadım, normalde memelerim hep ağrır adetten 4-5 gün önce başlar ama ağrım sızım yok. Hayırlara vesile olur umarımyumurtlamaya göre bat 27 Mayıs
İnşallah hepimiz bombastik haberlerle gelirizEvet ben yine sordum canım inşallah hayırlı güzel şeyler olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?