- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
İvit. Olmadı açip üfleyeceğiz artık hadi oğlum hadi kızım tembel olma koş diyerekCanım ayaklarını dik ilişkiden sonra en az bir saat, doggy pozisyonu yap ve gece kalkmadan uyu
Teşekkür ederim cnm hemen çıkıyor mu sonuçSperm testi verdikten sonra eşim ürolojiye görünmeli. Teste bağlı olarak olumsuz herhangi bir şeyde başka tetkikler de istenebilir.
Biz özelde yaptırdık. Beş saatte çıktı. Aynı gün çıkıyor yani. Ne zamandır deniyorsunuz? Kaç yaşındasınız? İlk bebek mi olacak?Teşekkür ederim cnm hemen çıkıyor mu sonuç
Aslında 1.5 yıldır korunmuyoz ama 2 3 aydır dikkat ediyoruz ilk cocukda 5 sene sonra oldu oğlum var 2 yaşını geçti o yüzden istiyoruz geç olur diye zaten oğlumda tedavi ile olduBiz özelde yaptırdık. Beş saatte çıktı. Aynı gün çıkıyor yani. Ne zamandır deniyorsunuz? Kaç yaşındasınız? İlk bebek mi olacak?
Ya 1 saat nasıl dikelim şaka gibi yaCanım ayaklarını dik ilişkiden sonra en az bir saat, doggy pozisyonu yap ve gece kalkmadan uyu
Yok canım 3,4 ay daha olmazsa rahim filmi dedi doktorİvit. Olmadı açip üfleyeceğiz artık hadi oğlum hadi kızım tembel olma koş diyereksen tüplere baktırmış mıydın?
Çorap giyYa 1 saat nasıl dikelim şaka gibi yaben Maximum 5 dk, duvara yaslasam 10 dk çünkü ayaklarım üşüyor
Aa ne güzel Allah bağışlasınAslında 1.5 yıldır korunmuyoz ama 2 3 aydır dikkat ediyoruz ilk cocukda 5 sene sonra oldu oğlum var 2 yaşını geçti o yüzden istiyoruz geç olur diye zaten oğlumda tedavi ile oldu
Ama niye atmıyorsun bana testini göreyim mutlu olayım testiniçift çizgiye hasret kaldık at şuraya uğurlu gelesin bizlere. Çook sevindim hemşehrim mutlu oldum İnşallah herşey güzel ilerler...
Eşime çorap yetiştir ayaklarım dondu diyorum. Ya nedense ben hep çok üşürüm zatenÇorap giy
Süt hormonum yüksekti cnm klomen progestan tedavisi gördüm 2 ay 3 ayda hamile kaldimAa ne güzel Allah bağışlasınne sorun vardı peki? Ne tedavisi gördünüz?
Rica ederim canım vallahi burdan bende çok bilgi alıyorum sohbete çok sık dahil olamıyorum ama takip ediyorum herkesin tecrübesi farklı oluyorAnladım canim bi kac ay daha beklim bende araştırmaya falan giderim şuan devlete gidiyorum hormon testi vermekten başka bi şey yapmıyoruz maalesef bilgi için teşekkür ederim
Vede eklemeyi unuttum su içemiyorum hamileliktede su çok önemli diyorlar ilk hamileliğimdede içemiyordum idrar testi verdiğim zaman laborant korkuyor benden tavsiyeleriniz var mı suyu içebilmem açısındanAma niye atmıyorsun bana testini göreyim mutlu olayım testiniçift çizgiye hasret kaldık at şuraya uğurlu gelesin bizlere. Çook sevindim hemşehrim mutlu oldum İnşallah herşey güzel ilerler...
Ama gerçekten ne zmn artık olmuyor dediğinde o zmn bir mucize oluyor ben artık 3 aydan sonra gitmicektim Doktora bı baktım hamileyimAa ne güzel Allah bağışlasınne sorun vardı peki? Ne tedavisi gördünüz?
Ay hadi inşallah canımBenim 2. Ay femara bu ay yine iğne vuracak bakalım daha yeni başladım inşallah bu ay grupça hamiş kalıyoruz
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Sağol canım benim teşekkür ederim çok şaşkınım aslında bu aydan umudum azalmıştı ama nasipde varmışAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah diliyorum herkesin gönlündekiler en yakın zamanda gerçek olsun.. şubat ayında düşük yaptığım için içim hiç rahat değil sevinemiyorum fazla alnımıza ne yazıldıysa o ❤
Canım ben 35 yaşımı doldurmak üzereyim. İlk geçen ay bebek denememiz oldu fakat başarısız bir girişimdiAma gerçekten ne zmn artık olmuyor dediğinde o zmn bir mucize oluyor ben artık 3 aydan sonra gitmicektim Doktora bı baktım hamileyim
İnşallah cnm senin olursa ilk gebelik mi olacakCanım ben 35 yaşımı doldurmak üzereyim. İlk geçen ay bebek denememiz oldu fakat başarısız bir girişimdibakalım artık önümüzdeki aylarda nasıl olacak. Biraz geç davrandık biz. Tek dileğim doğal yoldan olabilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?