Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bugün dışarıdaydım, kuzenlerimle falan görüştük. Ay çok iyi geldi, ancak eve gelebildim. İnsanın bi uğraşı olunca unutuyor kafaya takmıyor bebek mevzusunu falan ama eve gelince yine başlıyor herşey. Keşke her gün uğraşabileceğim bir işim yada telaşem olsa da vakit nasıl geçiyor anlamasam. Adete az kaldıkça endişelerim artıyor, ya bu ayda olmadıysa diye. Çünkü regl olunca gözümde yine kocamann 1 ay nasıl geçecek diye büyüyor

Biz özelde yaptırdık. Beş saatte çıktı. Aynı gün çıkıyor yani. Ne zamandır deniyorsunuz? Kaç yaşındasınız? İlk bebek mi olacak?
Aslında 1.5 yıldır korunmuyoz ama 2 3 aydır dikkat ediyoruz ilk cocukda 5 sene sonra oldu oğlum var 2 yaşını geçti o yüzden istiyoruz geç olur diye zaten oğlumda tedavi ile oldu

Ama niye atmıyorsun bana testini göreyim mutlu olayım testini çift çizgiye hasret kaldık at şuraya uğurlu gelesin bizlere. Çook sevindim hemşehrim mutlu oldum İnşallah herşey güzel ilerler...

Sağol canım benim teşekkür ederim çok şaşkınım aslında bu aydan umudum azalmıştı ama nasipde varmış Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah diliyorum herkesin gönlündekiler en yakın zamanda gerçek olsun.. şubat ayında düşük yaptığım için içim hiç rahat değil sevinemiyorum fazla alnımıza ne yazıldıysa o

Eklentiler

• 20210519_221736.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 64
Anladım canim bi kac ay daha beklim bende araştırmaya falan giderim şuan devlete gidiyorum hormon testi vermekten başka bi şey yapmıyoruz maalesef bilgi için teşekkür ederim
Rica ederim canım vallahi burdan bende çok bilgi alıyorum sohbete çok sık dahil olamıyorum ama takip ediyorum herkesin tecrübesi farklı oluyor

Ama niye atmıyorsun bana testini göreyim mutlu olayım testini çift çizgiye hasret kaldık at şuraya uğurlu gelesin bizlere. Çook sevindim hemşehrim mutlu oldum İnşallah herşey güzel ilerler...
Vede eklemeyi unuttum su içemiyorum hamileliktede su çok önemli diyorlar ilk hamileliğimdede içemiyordum idrar testi verdiğim zaman laborant korkuyor benden tavsiyeleriniz var mı suyu içebilmem açısından

Aa ne güzel Allah bağışlasın ne sorun vardı peki? Ne tedavisi gördünüz?
Ama gerçekten ne zmn artık olmuyor dediğinde o zmn bir mucize oluyor ben artık 3 aydan sonra gitmicektim Doktora bı baktım hamileyim

Benim 2. Ay femara bu ay yine iğne vuracak bakalım daha yeni başladım inşallah bu ay grupça hamiş kalıyoruz
Ay hadi inşallah canım bende kendi haline bırakıcam artık bakalım stres ten herşey etkileniyor iğne beni çok strese soktu belki bu ay Bi mucize olur

Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Ay çok heyecanlı, tebrik ederim

Telefonum kirildigi için uzak kaldım kızlar şükür kavustum nasailsiniz hamislerimiz arttı mı bakim

Ama gerçekten ne zmn artık olmuyor dediğinde o zmn bir mucize oluyor ben artık 3 aydan sonra gitmicektim Doktora bı baktım hamileyim
Canım ben 35 yaşımı doldurmak üzereyim. İlk geçen ay bebek denememiz oldu fakat başarısız bir girişimdi bakalım artık önümüzdeki aylarda nasıl olacak. Biraz geç davrandık biz. Tek dileğim doğal yoldan olabilmesi

İnşallah cnm senin olursa ilk gebelik mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…