Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Immm benim 5 ay oldu vermez ozaman ama gene sorarım yumurta takibi yapalim derim esinizde veya sizde saglik problemi ciktimi hsg ozeldemi çekildiniz birde
Canım zaten doktorlar ilk bir yıl hiç bakmıyorlar diyebilirim ben her gittiğimde kaç yıllık evlisin dediklerinde 1 yılın altında deyince bakmıyorlar bile doğru düzgün. Hormon testini bile benim isteğimle yapmışlardı bazı doktorlar. hsg özelde anestezisiz 800 anestezili 1200 gibi bi fiyat verdiler araştırma hastanesinde ücretsiz çekildim. Bende pko var canım eşimde çok şükür bir sıkıntı yok.

Biz de bu sene Meksika’ya gidicektik ama doların anası ağladı malum eğer yurtdışı düşünüyorsan Tayland ve Vietnam’ı tavsiye ederim müthişti gerçekten
Ayyy benim kocami goturursen gelir yoksa aklina gelmez gezmek . Bekarken guzel gezdim allahtan ama hayatta oyle meksika vietnam falan gitmek dotumuzu keserleer orda diyo Allahtan balayinda italyaya gittik yoksa hem pandemi hem dolarin attigi kazikla ancak yazin datca sonra da trabzona koyume gidicem gitmisken belki gezzeriz yaylalari

Buradan anlaşılan kendi ülkemiz sınırlarında anca tatil yaparız artık inşallah düzelir ülkenin durumu dicem de çokkk zor

Anladım canim bi kac ay daha beklim bende araştırmaya falan giderim şuan devlete gidiyorum hormon testi vermekten başka bi şey yapmıyoruz maalesef bilgi için teşekkür ederim

Bende yazin arastiricam bu durumu ama tabiki hic istemiyorum . Offf moralim cok bozuluyor.

Insolsun canım sen de son durum ne silik çizgi vardı merak ettim seni
Evet canım vardı ama 14. Gün adet oldun bugün doktora gittim yaz sonuna kadar kendi haline bıraktı klomen kullanıcam ama muayene olmıycam kafam rahat olsun diye bebe time test yanılttı beni malesef

Evet canım vardı ama 14. Gün adet oldun bugün doktora gittim yaz sonuna kadar kendi haline bıraktı klomen kullanıcam ama muayene olmıycam kafam rahat olsun diye bebe time test yanılttı beni malesef
Anladım canım Allahtan hayırlısı olsun inşallah bu ay klomen kullanıyosun o zamn iğne vurulacakmsn peki

Anladım canım Allahtan hayırlısı olsun inşallah bu ay klomen kullanıyosun o zamn iğne vurulacakmsn peki
3 aydır klomen kullanıyorum zaten canım son 2 ay ek olarak iğnede kullandım ama doktor biraz ara verelim diye muayene etmeyecek kafam rahat olsun diye yani stresten uzak olup denemek için sadece Klomene devam edicem yumurtlama tembelliğim var iğne yok şimdi birkaç zaman doğal haline bırakıcam.. Çok sağol canım sende durum neydi unutuyorum ben

Benim 2. Ay femara bu ay yine iğne vuracak bakalım daha yeni başladım inşallah bu ay grupça hamiş kalıyoruz

Yok canım göstermedim bu ay da bebek olmazsa kendi doktoruma götüreceğim İnş gerek kalmaz, ama internetten araştırdığıma göre normal gözüküyor çok anormal bir durum yok sanırım
Ben de doktora sordum şimdi. İleri hareket 0 bu durumda doğal yoldan çocuk olması zor mu diye? Olasığı düşürür ama çocuk sahibi olabilirsiniz demiş. Kısfmet yani

Ben de doktora sordum şimdi. İleri hareket 0 bu durumda doğal yoldan çocuk olması zor mu diye? Olasığı düşürür ama çocuk sahibi olabilirsiniz demiş. Kısfmet yani
Canım ayaklarını dik ilişkiden sonra en az bir saat, doggy pozisyonu yap ve gece kalkmadan uyu

Canlar sprem testi yaptırdıktan sonra ürolojiye rendevu almak lazım mı yoksa kadın doğum doktoruna mi gostermeliyiz Haziranin başında doktora gidecem de tedavi için o yüzden soruyorum

Canlar sprem testi yaptırdıktan sonra ürolojiye rendevu almak lazım mı yoksa kadın doğum doktoruna mi gostermeliyiz Haziranin başında doktora gidecem de tedavi için o yüzden soruyorum
Sperm testi verdikten sonra eşim ürolojiye görünmeli. Teste bağlı olarak olumsuz herhangi bir şeyde başka tetkikler de istenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…