Noldu gızzKız sana yazmam lazımmış asıl. Testere dişli aslan pençesini zorla içircem sana
Kuzu yüksek olunca ne oluyor ay bilmediğim şeyler kötü mü değerlerSelizay bunu oku
Hahahahah hemen bakıma alayımBurnumuz ya da ağzımız gibi vajinamız da vücudumuzun dünyaya açılmış bir kapısıdır.Duyun duyun Gülme. Öyledir. Ve onun da salgı ile beslenmesi gerekir. Yoksa zavallım kurur ve işlevini göremez. Akıntı alanında okuduğum yazı yine yaa
Selizay @Gizemsu07 @bgm21 Maviesra @Dely38 M mavili_yeshll
Hahahaaa bombaştik iyiymişİnşallah hepimiz bombastik haberlerle geliriz
Canım zaten doktorlar ilk bir yıl hiç bakmıyorlar diyebilirim ben her gittiğimde kaç yıllık evlisin dediklerinde 1 yılın altında deyince bakmıyorlar bile doğru düzgün. Hormon testini bile benim isteğimle yapmışlardı bazı doktorlar. hsg özelde anestezisiz 800 anestezili 1200 gibi bi fiyat verdiler araştırma hastanesinde ücretsiz çekildim. Bende pko var canım eşimde çok şükür bir sıkıntı yok.Immm benim 5 ay oldu vermez ozaman ama gene sorarım yumurta takibi yapalim derim esinizde veya sizde saglik problemi ciktimi hsg ozeldemi çekildiniz birde
Ayyy benim kocami goturursen gelir yoksa aklina gelmez gezmek . Bekarken guzel gezdim allahtan ama hayatta oyle meksika vietnam falan gitmek dotumuzu keserleer orda diyoBiz de bu sene Meksika’ya gidicektik ama doların anası ağladı malum eğer yurtdışı düşünüyorsan Tayland ve Vietnam’ı tavsiye ederim müthişti gerçekten
Buradan anlaşılan kendi ülkemiz sınırlarında anca tatil yaparız artık inşallah düzelir ülkenin durumu dicem de çokkk zorAyyy benim kocami goturursen gelir yoksa aklina gelmez gezmek . Bekarken guzel gezdim allahtan ama hayatta oyle meksika vietnam falan gitmek dotumuzu keserleer orda diyoAllahtan balayinda italyaya gittik yoksa hem pandemi hem dolarin attigi kazikla ancak yazin datca sonra da trabzona koyume gidicem gitmisken belki gezzeriz yaylalari
Anladım canim bi kac ay daha beklim bende araştırmaya falan giderim şuan devlete gidiyorum hormon testi vermekten başka bi şey yapmıyoruz maalesef bilgi için teşekkür ederimCanım zaten doktorlar ilk bir yıl hiç bakmıyorlar diyebilirim ben her gittiğimde kaç yıllık evlisin dediklerinde 1 yılın altında deyince bakmıyorlar bile doğru düzgün. Hormon testini bile benim isteğimle yapmışlardı bazı doktorlar. hsg özelde anestezisiz 800 anestezili 1200 gibi bi fiyat verdiler araştırma hastanesinde ücretsiz çekildim. Bende pko var canım eşimde çok şükür bir sıkıntı yok.
Sorma ya bence normal hayata ancak 2 sene sonra belki ulasiriz. Varyantlar sagolsun.Buradan anlaşılan kendi ülkemiz sınırlarında anca tatil yaparız artık inşallah düzelir ülkenin durumu dicem de çokkk zor
Hııı anladım. Ay bizim ki tam tersini düşünüyorAman nasıl anlatıcam bunu ben ona vay arkadaş
Valla bizim ki de yalandan folik asit verdi. O kadar. Güya yumurta takibi yapıyor bakıyor filan, çatlamış dediğinde ne zaman çatlamış dedim, dün galiba filan dedi. Galiba ne ya? Ee ne oldu yine olmadı. Benimde yalan oldu bu ay. Of valla ya. Tüp bebek için adet günümü gidip görüşmek gerekiyor merkezle acaba? Onun süreci nasıl ki?
Evet canım vardı ama 14. Gün adet oldun bugün doktora gittim yaz sonuna kadar kendi haline bıraktı klomen kullanıcam ama muayene olmıycam kafam rahat olsun diye bebe time test yanılttı beni malesefInsolsun canım sen de son durum ne silik çizgi vardı merak ettim seni
Anladım canım Allahtan hayırlısı olsun inşallah bu ay klomen kullanıyosun o zamn iğne vurulacakmsn pekiEvet canım vardı ama 14. Gün adet oldun bugün doktora gittim yaz sonuna kadar kendi haline bıraktı klomen kullanıcam ama muayene olmıycam kafam rahat olsun diye bebe time test yanılttı beni malesef
3 aydır klomen kullanıyorum zaten canım son 2 ay ek olarak iğnede kullandım ama doktor biraz ara verelim diye muayene etmeyecek kafam rahat olsun diye yani stresten uzak olup denemek için sadece Klomene devam edicem yumurtlama tembelliğim var iğne yok şimdi birkaç zaman doğal haline bırakıcam.. Çok sağol canımAnladım canım Allahtan hayırlısı olsun inşallah bu ay klomen kullanıyosun o zamn iğne vurulacakmsn peki
Benim 2. Ay femara bu ay yine iğne vuracak bakalım daha yeni başladım inşallah bu ay grupça hamiş kalıyoruz3 aydır klomen kullanıyorum zaten canım son 2 ay ek olarak iğnede kullandım ama doktor biraz ara verelim diye muayene etmeyecek kafam rahat olsun diye yani stresten uzak olup denemek için sadece Klomene devam edicem yumurtlama tembelliğim var iğne yok şimdi birkaç zaman doğal haline bırakıcam.. Çok sağol canımsende durum neydi unutuyorum ben
Ben de doktora sordum şimdi. İleri hareket 0 bu durumda doğal yoldan çocuk olması zor mu diye? Olasığı düşürür ama çocuk sahibi olabilirsiniz demiş. Kısfmet yaniYok canım göstermedim bu ay da bebek olmazsa kendi doktoruma götüreceğim İnş gerek kalmaz, ama internetten araştırdığıma göre normal gözüküyor çok anormal bir durum yok sanırım
Canım ayaklarını dik ilişkiden sonra en az bir saat, doggy pozisyonu yap ve gece kalkmadan uyuBen de doktora sordum şimdi. İleri hareket 0 bu durumda doğal yoldan çocuk olması zor mu diye? Olasığı düşürür ama çocuk sahibi olabilirsiniz demiş. Kısfmet yani
Sperm testi verdikten sonra eşim ürolojiye görünmeli. Teste bağlı olarak olumsuz herhangi bir şeyde başka tetkikler de istenebilir.Canlar sprem testi yaptırdıktan sonra ürolojiye rendevu almak lazım mı yoksa kadın doğum doktoruna mi gostermeliyiz Haziranin başında doktora gidecem de tedavi için o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?