Ben ilk öyle tutturmuştum ovulasyon nedir bilmezdimAynen... Gün aşırı birlitelik olduktan sonra ovulasyonda gereksiz ..eşler aynı evde beraber ise gün aşırı birliktelik yaşayanlar bence tutturur
Burası da sıcak baya artık her yer yanar benim ev serin oluyorAntalya yanıyo valla deniz sezonunu açtık
Biraz daha bekle bakalım inşallah çıkar26 günde bir . İki kere yumurtlama olabiliyo bazen ya adetim gecikti aklımı kurcaladı o biraz .gecikme pek olmaz bende hayırlısı artık bakalım
İnşallahDeğerlendirdiminşallah yumurtalamışımdır diyorum şuan
Ben bu ay da elendim maalesef yeni ay yeni umutlar inşallah diyelim@Babydustt @kahvelaci
pinkcar @mysteryhrn
@lilli
Batlarınız bugün ne durumlarınız canlar
@Marsmelow34 sen naptın sankim test yapmıştın sonuç ney?
D vitaminine doyuyorum benBurası da sıcak baya artık her yer yanar benim ev serin oluyorbalkon yanıyor. Yazı özlemişim güneşlendim balkon da bol d vitamini dışarı çıkarsam alamam bu vitamini çünkü maske var
Burası karadeniz ne olacağına asla garanti vermezsinD vitaminine doyuyorum benyaz kış güneş var
Biz de tatil planımızı bu sene Karadeniz’e yaptık bakalım inşallah gelcez o tarafaBurası karadeniz ne olacağına asla garanti vermezsin
Ya inşallah çok bekletmez rabbim hepimizi de bende şimdi vuruldum iğneyi. Bide şu sperm bayatlama gibi şeyler okudum biz bi kaç gündür ilişkiye girmedik sperm biriksin daha kaliteli olur gibisinden düşündü. Bir bilginiz var mı bu konuda bir kaç yerde okudum uzun süre durunca da sperm kalitesi bozuluyor muş galibaMerhabalar inşallah sonuç güzel olur çatlatma iğnesi sonrası genelde 36. Saatte ilişki veriyorlar sonrasında da gün aşırı. bizde de öyle oldu bekleme sürecindeyiz
3 günden fazla bekletilen sperm bayatlar canım o yüzden 2 günde 1 ilişki önerilir. Ne kadar bekletirsen beklet sperm biriken bir şey değil. Ortalama belli sayıda üretiliyor.Ya inşallah çok bekletmez rabbim hepimizi de bende şimdi vuruldum iğneyi. Bide şu sperm bayatlama gibi şeyler okudum biz bi kaç gündür ilişkiye girmedik sperm biriksin daha kaliteli olur gibisinden düşündü. Bir bilginiz var mı bu konuda bir kaç yerde okudum uzun süre durunca da sperm kalitesi bozuluyor muş galiba
Nereye geleceksiniz il olarak kiBiz de tatil planımızı bu sene Karadeniz’e yaptık bakalım inşallah gelcez o tarafa
Bi 9 günlük program yapmayı planlıyoruz il il gezeriz muhtemelen tavsiyelerinizi beklyrm bu grupta çoğu kişi Karadeniz tarafında ilk defa gelcez merak ediyorumNereye geleceksiniz il olarak ki
Kız ben anlamadım? Nerede bekletilen spermler bayatlıyor3 günden fazla bekletilen sperm bayatlar canım o yüzden 2 günde 1 ilişki önerilir. Ne kadar bekletirsen beklet sperm biriken bir şey değil. Ortalama belli sayıda üretiliyor.
Sık ilişkiye girmiyorsan kocanda bekleyen spermler bayatlar birikmez canım onu diyorumKız ben anlamadım? Nerede bekletilen spermler bayatlıyor
Ya kızlar, benim doktorum beni o kadar süredir takip ediyor, burada okuduğum ilaçların hiç birinden bahsetmedi ya da reçete etmedi bana. Folik asit yani. O kadar. Netice de bu ay da olmadı. Bat yarın. İki gün önce pembe bi akıntı oldu. Dün bişi yoktu. Şimdi de kahverengi lekelenme. Yarına olurum regl sanırım.
Polip ameliyatı sonrası ilk reglim direk günümde pat diye geldi. Ağrısız sızısız. E şimdi saçma sapan bişiler oluyor. E madem bi sorun var bu adam bana niye ilaç bişi vermiyor? Valla sinir oldum he. O kadar da para veriyorum profösör filan diye? Bana diyor sorun yok değerlerin güzel. E güzelse niye olmuyor? Oofff. Bastılar beni valla
Şimdi bu durumda çok yer derim ama siz günü birlik mi ilde gezecek yoksam kalacak misiniz ilk bu önemli. Ben samsun ordu Trabzon her yerini gezdim karadeniz olarak bunlardan öneride bulunabilirim. Ordu zaten benim memleketimBi 9 günlük program yapmayı planlıyoruz il il gezeriz muhtemelen tavsiyelerinizi beklyrm bu grupta çoğu kişi Karadeniz tarafında ilk defa gelcez merak ediyorum
Ahh benim canım eşimde tam tersi diyor3 günden fazla bekletilen sperm bayatlar canım o yüzden 2 günde 1 ilişki önerilir. Ne kadar bekletirsen beklet sperm biriken bir şey değil. Ortalama belli sayıda üretiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?