Canim tel bozuldu ancak yapıldı sen nasılsın Dr bebesi gordumuyubucukp sen nasılsın canım geldimi kırmızılar?
YüsracıııımEvet hatırladım o sendin yazankızıyorlardı birde çok geziyorsunuz diye demi. Tmam ben size liste yaparım en güzel yerlerden asla pişman olmazsınız. Belki ben ağrılarım nasip olursa bende bir yerde gezmiyorsan o da var
Evet canım. Ben 6 yıllık evliyim ama hiç bebek düşünmemiştik. Hatta ben hicbir zaman çocuk istemeyeceğim diye düşünüyordum. Son birkaç ayda aniden bir istek geldiİnşallah cnm senin olursa ilk gebelik mi olacak
İnşallah cnm en kısa zamanda hayırlısıyla bebisine kavuşursun gerçekten çocuk evin neşesi oluyor ben oğlum olmadan önce evin içinde sıkıntıya giriyordum ama oğlum oldu onunla ilgileniyorum onunla zamanımı geçiriyorumEvet canım. Ben 6 yıllık evliyim ama hiç bebek düşünmemiştik. Hatta ben hicbir zaman çocuk istemeyeceğim diye düşünüyordum. Son birkaç ayda aniden bir istek geldiKendimi ev almaya koşullamıştım sanırım. Evi ocak ayında satın aldık. Kafamdaki taşlar yerine oturdu. Şimdi bebek bekliyoruz gelsin diye. Hayırlısı bakalım :)
Bir yandan da korkuyorum ben yaa. Yani tatmadiğim bir duygu olduğu için bilemiyorum anne olmak nasil bir hisİnşallah cnm en kısa zamanda hayırlısıyla bebisine kavuşursun gerçekten çocuk evin neşesi oluyor ben oğlum olmadan önce evin içinde sıkıntıya giriyordum ama oğlum oldu onunla ilgileniyorum onunla zamanımı geçiriyorum
Normalde yumurtlamam bu ay 5 mayıs gösteriyordu 14 gün olmuş ama ben 33 günde bir regl oluyorum genelde sat 16 nisan bat 19 mayıs bugündü ben regl oldukdan bir hafta sonra yumurtladığımı düşünüyorum canım bu üçüncü gebeliğim olcak bir oğlum var geçtiğimiz şubat ayındada düşük yaptım oda ultrasonda satdan bi hafta küçük görünüyordu uygulama kullanıyorum ordaki yazan tarihle uymuyor benim kiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Ay çok heyecanlı, tebrik ederim
İnan canım hamile olmak ayrı bi güzel duygu kucağına almak bambaşka birşeyBir yandan da korkuyorum ben yaa. Yani tatmadiğim bir duygu olduğu için bilemiyorum anne olmak nasil bir hisYetebilir miyim? Hem istek var hem korku. Normal mi ya bu?
Gönlüne göre olur insallah canım. Kız olsun ya da oğlan olsun en önemlisi sağlıklı olması tabiiC charlottes bende bı oğlum var çok şükür birde hayırlısı sağlıklı olsunda kız annesi olmak istiyorum bakalım kısmet
Düşükten sonra ne dedi doktorlar. Herhangi.bir tedavi gördünüz mu? Hayırlı olsun bu arada Allah sag salim kucağınıza almayi nasip etsinSağol canım benim teşekkür ederim çok şaşkınım aslında bu aydan umudum azalmıştı ama nasipde varmışAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah diliyorum herkesin gönlündekiler en yakın zamanda gerçek olsun.. şubat ayında düşük yaptığım için içim hiç rahat değil sevinemiyorum fazla alnımıza ne yazıldıysa o ❤
Amin cnm tabi benim için evlat evlattir ayrım yapmıyorum hayırlısı olsundaGönlüne göre olur insallah canım. Kız olsun ya da oğlan olsun en önemlisi sağlıklı olması tabiibir de inşallah şansları bol olsun.
Öncelikle allah razı olsun canım Allah sizede nasip etsin . 7. Haftanın sonunda farkettim hamile olduğumu ozaman ve doğum kontrol kullanıyordum imkansızdı yani o bir şok üstüne geciktim diye bi hafta tarlusal içtim o 2. Şok doktora gittiğimde yabancı bi doktora gittim tavsiye üzerine bana kalp atışlarını dinletti bebekte sorun yok ancak rahim dışında bi kanama var lekelenmelerin olabilir progestan yazcam dedi yazmamış tabi o doktor içime sinmedi benim kendi doktoruma giderim dedim 1 hafta oyaladım şubatın ilk haftası durup dururken düşürdüm bir gecede kendi doktoruma gittiğimde çok kızdı sana muhakkak progestan yazmalıydı madem kanama gördü rahimde ihmal etmiş dedi varlığına ulaşamadan gitti allah kimseye yaşatmasınDüşükten sonra ne dedi doktorlar. Herhangi.bir tedavi gördünüz mu? Hayırlı olsun bu arada Allah sag salim kucağınıza almayi nasip etsin
Şu çok kırmızı testlere bayiliyorum yaSağol canım benim teşekkür ederim çok şaşkınım aslında bu aydan umudum azalmıştı ama nasipde varmışAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah diliyorum herkesin gönlündekiler en yakın zamanda gerçek olsun.. şubat ayında düşük yaptığım için içim hiç rahat değil sevinemiyorum fazla alnımıza ne yazıldıysa o ❤
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Bende aralikta kurtaj oldum o yüzden sormak istedim. Amin inşallah kimseye yaşatmasın.Öncelikle allah razı olsun canım Allah sizede nasip etsin . 7. Haftanın sonunda farkettim hamile olduğumu ozaman ve doğum kontrol kullanıyordum imkansızdı yani o bir şok üstüne geciktim diye bi hafta tarlusal içtim o 2. Şok doktora gittiğimde yabancı bi doktora gittim tavsiye üzerine bana kalp atışlarını dinletti bebekte sorun yok ancak rahim dışında bi kanama var lekelenmelerin olabilir progestan yazcam dedi yazmamış tabi o doktor içime sinmedi benim kendi doktoruma giderim dedim 1 hafta oyaladım şubatın ilk haftası durup dururken düşürdüm bir gecede kendi doktoruma gittiğimde çok kızdı sana muhakkak progestan yazmalıydı madem kanama gördü rahimde ihmal etmiş dedi varlığına ulaşamadan gitti allah kimseye yaşatmasın
Sağolcanım çok teşekkür ederim tez vakitte buradaki bütün arkadaşlarıma ve sizede nasip olsun buarada ben akıllı eşime değilde oğluma süpriz yapıcam diye asperoxladım bugün yaptığım testi eline alır bkar diye bi baktım rengi değişiyor dedim aferin sana kendi kendimeŞu çok kırmızı testlere bayiliyorum yaTebrik ederimmmm.
İnşallah kuzum yA hayırlısı diyorum artık hepimiz için tez vakitte Dolsun kucaklarımızEtmez bence en iyisi beta hcg testi kuzucum
Canın sağolsun napalım olmayınca olmuyor en yakın zamanda nasip etsin inşallah Rabbim
Ben masaj yapıyorm en etkili birde polen propolis hazır karışım kullanıyorm aklıma geldikçesende biraz rahat bırak canım sal gitsin sende
Valla bu kadar vermesemde ona yakın para verdimçok iyi keşke bunu alsaydım hiç eskimez ikinci çocukda yapsan koy köşeye ohh miss
İnşllah yeni ay yeni umudun gerçekleşir canım
Bat güncellemesi yapmıcam.Haziran alımı yok canım sadce bir ara alım yapacağım sizlere söz verdiklerimi yazıp bırakıcam çünkü sınavlarım başlıyor liste işiyle haziranda ilgilenemicem yazdırma totem yap bak yazdırmayanlar hamiş kalıyor
Hahaha hijyenik ama negatif mi olduSağolcanım çok teşekkür ederim tez vakitte buradaki bütün arkadaşlarıma ve sizede nasip olsun buarada ben akıllı eşime değilde oğluma süpriz yapıcam diye asperoxladım bugün yaptığım testi eline alır bkar diye bi baktım rengi değişiyor dedim aferin sana kendi kendime
Amin canım inşallah buarada cevaplamayı unutmuşum bir tedavi görmedim doktorum çocuk istiyorsan korunma rahim hazır olunca o kendi tutar zaten demişti folik asit içtim d vitamini damla kullandım etkisi olmuşmudur bilmiyorumAnladım teşekkür ederim cevabınız için. Bende aralikta kurtaj oldum o yüzden sormak istedim. Amin inşallah
Evet fazlasıyla hijyenik oldu kaset sararmaya başladı kompleHahaha hijyenik ama negatif mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?