Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüsracıııım bizde kış tatilini karadeniz diye planlıyoruz bir yaylada 4 5 gün dağ evinde kalırız gibi düşündük. Bize de var mı tavsiyelerin

İnşallah cnm senin olursa ilk gebelik mi olacak
Evet canım. Ben 6 yıllık evliyim ama hiç bebek düşünmemiştik. Hatta ben hicbir zaman çocuk istemeyeceğim diye düşünüyordum. Son birkaç ayda aniden bir istek geldi Kendimi ev almaya koşullamıştım sanırım. Evi ocak ayında satın aldık. Kafamdaki taşlar yerine oturdu. Şimdi bebek bekliyoruz gelsin diye. Hayırlısı bakalım :)

Ben elendim hanımlar 23 Mayıs’ta bekliyordum ama bugün adet oldum erken geldi maalesef yeni bat 17 Haziran

İnşallah cnm en kısa zamanda hayırlısıyla bebisine kavuşursun gerçekten çocuk evin neşesi oluyor ben oğlum olmadan önce evin içinde sıkıntıya giriyordum ama oğlum oldu onunla ilgileniyorum onunla zamanımı geçiriyorum

Bir yandan da korkuyorum ben yaa. Yani tatmadiğim bir duygu olduğu için bilemiyorum anne olmak nasil bir his Yetebilir miyim? Hem istek var hem korku. Normal mi ya bu?

Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Ay çok heyecanlı, tebrik ederim
Normalde yumurtlamam bu ay 5 mayıs gösteriyordu 14 gün olmuş ama ben 33 günde bir regl oluyorum genelde sat 16 nisan bat 19 mayıs bugündü ben regl oldukdan bir hafta sonra yumurtladığımı düşünüyorum canım bu üçüncü gebeliğim olcak bir oğlum var geçtiğimiz şubat ayındada düşük yaptım oda ultrasonda satdan bi hafta küçük görünüyordu uygulama kullanıyorum ordaki yazan tarihle uymuyor benim ki

C charlottes bende bı oğlum var çok şükür birde hayırlısı sağlıklı olsunda kız annesi olmak istiyorum bakalım kısmet

Bir yandan da korkuyorum ben yaa. Yani tatmadiğim bir duygu olduğu için bilemiyorum anne olmak nasil bir his Yetebilir miyim? Hem istek var hem korku. Normal mi ya bu?
İnan canım hamile olmak ayrı bi güzel duygu kucağına almak bambaşka birşey insallah sende o duyguyu yasarsin

Düşükten sonra ne dedi doktorlar. Herhangi.bir tedavi gördünüz mu? Hayırlı olsun bu arada Allah sag salim kucağınıza almayi nasip etsin

Düşükten sonra ne dedi doktorlar. Herhangi.bir tedavi gördünüz mu? Hayırlı olsun bu arada Allah sag salim kucağınıza almayi nasip etsin
Öncelikle allah razı olsun canım Allah sizede nasip etsin . 7. Haftanın sonunda farkettim hamile olduğumu ozaman ve doğum kontrol kullanıyordum imkansızdı yani o bir şok üstüne geciktim diye bi hafta tarlusal içtim o 2. Şok doktora gittiğimde yabancı bi doktora gittim tavsiye üzerine bana kalp atışlarını dinletti bebekte sorun yok ancak rahim dışında bi kanama var lekelenmelerin olabilir progestan yazcam dedi yazmamış tabi o doktor içime sinmedi benim kendi doktoruma giderim dedim 1 hafta oyaladım şubatın ilk haftası durup dururken düşürdüm bir gecede kendi doktoruma gittiğimde çok kızdı sana muhakkak progestan yazmalıydı madem kanama gördü rahimde ihmal etmiş dedi varlığına ulaşamadan gitti allah kimseye yaşatmasın

Şu çok kırmızı testlere bayiliyorum ya Tebrik ederimmmm.

Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Bende aralikta kurtaj oldum o yüzden sormak istedim. Amin inşallah kimseye yaşatmasın.

Şu çok kırmızı testlere bayiliyorum ya Tebrik ederimmmm.
Sağolcanım çok teşekkür ederim tez vakitte buradaki bütün arkadaşlarıma ve sizede nasip olsun buarada ben akıllı eşime değilde oğluma süpriz yapıcam diye asperoxladım bugün yaptığım testi eline alır bkar diye bi baktım rengi değişiyor dedim aferin sana kendi kendime

İnşallah kuzum yA hayırlısı diyorum artık hepimiz için tez vakitte Dolsun kucaklarımız

Hahaha hijyenik ama negatif mi oldu

Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Bende aralikta kurtaj oldum o yüzden sormak istedim. Amin inşallah
Amin canım inşallah buarada cevaplamayı unutmuşum bir tedavi görmedim doktorum çocuk istiyorsan korunma rahim hazır olunca o kendi tutar zaten demişti folik asit içtim d vitamini damla kullandım etkisi olmuşmudur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…