Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet fazlasıyla hijyenik oldu kaset sararmaya başladı komple suya tutdum bidaha birşeyler ettim allahdan çizgilere birşey olmadı
Boşa para harcamış olursun belki ama şu predictor early olanin numune aldığın kısımda kapak var. Kendinden hijyenik yani. Test de çok sempatik bence. Süpriz işi için ondan alip yapabilirsin.

Boşa para harcamış olursun belki ama şu predictor early olanin numune aldığın kısımda kapak var. Kendinden hijyenik yani. Test de çok sempatik bence. Süpriz işi için ondan alip yapabilirsin.
Doğru söylüyorsun canım onu düşünemedim ben aslında öyle çok güzel olabilirmiş gerçi oğlum 5 yaşında gördüğünde anlayamadı babası kendi şokunu bırakıp ona tercüme etti sağolsun

Kızlar bi topicte L lotuscicek bir paylaşım yapmış. Aynen paylaşıyorum.

"Korunmayı bıraktığım ilk aydan hamile kaldım özel bir şey yapmadım gerçekten . Öncesi ve sonrasında korunmadık sadece . Hatta ben hemen duşa bile girdim"

Yani anlaşılan o ki ne yaparsan yap nasip olmayınca olmuyor, bakın ilk denemede duşa girdiği halde hamile kalmış. Biz amuda bile kalktık Selizay MaviliGizem Ankalinka Yusra-61 Maviesra

Demek o adamın spermleri %80 ileri hareketliymiş. Bizimkiler %30 hareketliyse yatmak gerekiyor demek ki bu tarz fantastik hikayeler okuyup kafamı karştırmıyorum ya ben elimden geleni yapam da

Demek o adamın spermleri %80 ileri hareketliymiş. Bizimkiler %30 hareketliyse yatmak gerekiyor demek ki bu tarz fantastik hikayeler okuyup kafamı karştırmıyorum ya ben elimden geleni yapam da
Nasip bence.

Bugün kayınvalidemden çok gıcık aldım yine. Yada ben mi çok takıyorum kafaya bilmiyorum.
Benim babam öldü, 7 aydır evin içindeyim. Yeni yeni kendime geliyorum, evlerimizde çok yakın kayınvalidemle bir sokak ara var. Kayınbabam vefat etmiş diye, hani evde erkekleri yok diye biz 1.5 yıllık evliyiz onlarsız hiçbir yere gitmedik. Nereye gitsek onları da aldık, inanın eşimle belki tek başımıza hiçbir yere gitmemişizdir. Dün kızlarını ve bacısını almış bizim burada tarihi bir yer var orays gitmişler, yemek falan yemişler. Sonra kayınvalideme gelmişler çay falan içmişler. Bizi hiç davet etmediler. Ben de bugün öğrendim, üzüldüm. Yani bu kızın babası ölmüş, gelinim de gelsin ona da değişiklik olsun diye düşünmemişler. Ki ben babamın kaybını çok ağır geçirdim. Bugün ona İçimi dar ettiim ve eşime dedim sakın bir daha bir yere gideceğimiz zaman annemler de gelsin demeyeceksin yoksa asla gelmem dedim. Haksız mıyım sence? Sitem ettim kendisine de, diyor söz seni özel götürecem. Geçti artık dedim. Sen ne diyorsun Yusra-61

Ay ben de çok bozulurdum cidden. Yani canım gitmek istemese bile, belki reddederim ama davet beklerim. Bir daha sen de çağırma, iyi olmuş ama, en azından bundan sonra sen bir yere gittiğinde neden bizi çağırmadın deme hakları olmaz. Cevabın olur çünkü. Allah yüzüne gülmüş boşver, takıl kocanla

Yani gerçekten üzüldüğümü hissettim ve artık bana bizi neden götürmediniz deme hakları asla yok. Herşeyin bir dönüm noktası olur ya, benim için de bu oldu. Ya bir de utanmadan ben bugün teyzeme gitmiştim haberi olmuş diyor beni niye götürmedin, öyle gezmeler olursa beni de götür. Dedim sen dün beni çağırdın mı ki? Bozdum koydum oraya

Bat
bat 16 MAYISTI 4 gün geçikti
Yaş 30
8 aydır deniyoruz
Takviye ilaç vs yok

İnşallah canım nasip valla ya sürekli o paraya şunu alırsınız bunu alırsınız diyip duruyorlar ama biz bu yaşa bir daha gelmeyeceğimizin farkındayız
En doğrusu canım hayat bu zaten. Çocuk olana kadar gezz toz al hevesini olunca gezersin ama azcuk büyümesi lazım
Kızlar beni aydınlatırmısınız beta değerinden anlayan var mı ?
Betan mı var söyle yardımcı olalım
Seviin canım testin muazzam çıkmış. Allah dediği gibi nasip ettiyse olmayacak birşey yok hayırlısıyla güzel haberlerini alalım.
Vede eklemeyi unuttum su içemiyorum hamileliktede su çok önemli diyorlar ilk hamileliğimdede içemiyordum idrar testi verdiğim zaman laborant korkuyor benden tavsiyeleriniz var mı suyu içebilmem açısından
Yani su mu içemiyorsun canım anlayamadım?
Yüsracıııım bizde kış tatilini karadeniz diye planlıyoruz bir yaylada 4 5 gün dağ evinde kalırız gibi düşündük. Bize de var mı tavsiyelerin
Kış tatili derken? Hangi aylar ki canım?

Evet dün regl olmam gerekti olmadım bugün kan verdim 40 çıkmış ama doktor düşük dedi

Kasım aralık diye düşünüyoruz ama gebelik olursa biraz erkene alabiliriz bu arada daha önce konuşmuştuk pkoluyum kilo vermem gerekiyor falan diye hatırlıyor musun bilmiyorum ama bu gün tartıldım 2 kilom gitmiş 9 günde bunun sevincini de burda yaşamak varmış akşamdan beri çatlatma iğnesi sonrası ilişki ne sıklıkla olmalı diye araştırma yapmaktan göbeğim catladı

Ben o sebeble çok artık şey etmiyorm ben her yolu da denedim. Kimseye de şunu yap demem yapmak isteyen herkes bu yollardan yapma desek de geçiyor. Ben keyfine takılıyorum artık olduğu kadar

Zaten ben anlamıyorum onlar garip değil garip olan biziz sasirilmasi gereken biziz anacim

Ben o sebeble çok artık şey etmiyorm ben her yolu da denedim. Kimseye de şunu yap demem yapmak isteyen herkes bu yollardan yapma desek de geçiyor. Ben keyfine takılıyorum artık olduğu kadar
Bende saldım ya bugün masajda yapmadım zaten bi alerji oldum çiçek toprağı değiştirirken sağ kolum sivri sinek ısırıkları oldu bi anda anlamadim ve sağ gozum kan çanağı oldu cok şükür suan biraz iyiyim ilac falan ictim telede bakamadim ağrıdan duramadım yatip dinlencem saglik olmadan çocukta düşünülmüyor anladım yarin iyi olursam ovuye baslik bakalim stres yuklensin

Bnde çok merak ediyorum bakalım fotoğraflardaki kadar müthiş mi
Gittiğin yere bağlı ben şimdi tek karar vermicem eşimle konuşup sana dicem. O daha gezente ve daha iyi görüşlü bu konuda
Aynı sene hem karadeniz hem de ispanyaya gittim. Karadeniz gezimden daha çok keyif aldım. Doğa müthüş Yaylalarda konaklamayı atlamayın. Off canım tatil çekti
Bizimde yaylamız var
Yine bekleriz nasipse buralara ben pandemi de çok mahrum kaldım bütün havalardan ama yaz geldi kimse tutamaz
Valla ben katılıyorum ben şahsen kuruluktan çok şikayetçiyim hastalığa yakın yumurtlama zamanı salgı var ilişki zamanı yok bunun da öı yazısı çıkmış ya
Evet canım ne yazılar var bunun üzerine ben merak saldım okuya okuya alim olacam şeyden
Valla çok haklısın lakin en doğrusu eşine bunu diyerek yapmışsın ben seni çok iyi anladım. Herkes işine geldiği gibidir hep. Keşke bizlerin baktığı açıyla baksalar ama nerde bundan sonra götürmeyin en azından her yere görsünler. Bazende eşin görmesi lazım bunları sürekli demek erkeklere işlemiyor. Yok teklif etseler ne çıkar anlamam ki. Bende çok böyle şeyler gördüm en iyi aile uzak olanı miss kafam rahat şuan. Yaptığım bişey yok arkadaşım vardı sohbet muhabbet ettim şimdi buraya girebildim.
Evet hatırlıyorum canım birazcık deyince daha iyi aşına oldum. Çok hızlı gitmiş bende vereceğim birazcık daha 58 olmam lazım. Yürüyüşe başladım daha da verirsin inşlh. İlişkiyi doktorun söylemedi mi sana peki?

Al benden o kadar ya masaj filan istemiyor canım zorla değil ya istemiyor işte en iyisini yapmışsın geçmiş olsun canım. Sağlık olmadan asla birşey olmaz rabbim önce hepimize sağlık versin

Yani en azından teklif etselerdi, sanki hemen koşup gidecektim. Gitseydim de ne olacaktı ki? Çok gıcık aldım, birdaha da görürler onlar. Her yere gidip story atacaam, kızları görüp söyler.

Benim de testosteron değerim yüksek çıktı, araştırırken sizin mesajınıza denk geldim de, acaba neler yaptınız? Düşürebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…