Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani en azından teklif etselerdi, sanki hemen koşup gidecektim. Gitseydim de ne olacaktı ki? Çok gıcık aldım, birdaha da görürler onlar. Her yere gidip story atacaam, kızları görüp söyler.
Ayy ayyyy yalan dünyanın yalan insanları ne diyim ki benden sana tavsiye beklenti 0 olsun asla bunları kafana takmazsın. Sıfır beklenti huzur. Canında nasıl isterse öyle davran bazen zorla olmyor bu işler. Bazı şeyler insanların içinde olmalı yokmuş demek ki. Ayrıca bir yere onlarla sende gitmek zorunda değilsin onlarda seninle bunu onlar sna göstermiş ona göre artık davranış gösterirsin. Üzülmemek için böyle olmak iyi oluyor bazen.

Aynen de öyle. Birde ben bugün teyzeme gitmiştim, utanmadan diyor ki niye beni götürmedin. Öyle gezmeleri severim ben.
Gel de çıldırma, dedim sen beni dün davet ettin mi ki davet bekliyorsun. Herkesin içinde lafı koydum gediğine susturdum. Bundan sonra nah görürler değeri, kıymeti. Ne halleri varsa görsünler, bundan sonra bana da gün doğdu. Birdaha da niye bizi götürmediniz diyemezler.

Ne diyim ki gün doğduysa sıkıntı yok tadını çıkart canım o zaman. Boşver sen yuvana bak biizm böyle şeylerden daha önemli şeylerimiz var hayatta çocuk yapma gibi

Teşekkür ederim canım benim rabbim hepimizi güldürsün birbirinden güzel haberler alalım birbirimizden.. ❣❤
Evet normalde günde en fazla iki bardak içiyorum bazen unuttuğum bile oluyor tabiki meşrubat çay kahve vs. İçiyorum ama suya gelince bir bardak içsem tıkıyor çok muzdaribim bu konudan

Ne diyim ki gün doğduysa sıkıntı yok tadını çıkart canım o zaman. Boşver sen yuvana bak biizm böyle şeylerden daha önemli şeylerimiz var hayatta çocuk yapma gibi
Bide bacısının 1 yaşında oğlu var gözüme soka soka seviyor, sen zaten doğmuyorsun ben bunu çok seviyorum diyor. Bu ara hiç görmek bile istemiyorum onları, nefret ettim. İnşallah güzel Rabbimmm bana da bir evlat nasip eder de bu tarz saçmalıkları gözüm görmez, evladıma veririm tüm sevgimi, ilgimi

Aminn inşalah.
Bende öyleydim hatta bir bardak bile içemezdim bu bir alışkanlık canım. Hatta midem bulandırırdı diyebilirim en sonunda zayıflamak adına su içmek gerektiğine inandım. İlk önce bunu iş olarak görüp sevmeye çalışman lazım. Ben buna ilk kendime özel surahi ve bardak koyarak başladım çünkü göz önünde olmayan şey akılda olmuyor sürahi 2.50 lt alıyor bardak 300 ml olanlardan koydum. Derken ilk yarım bardak sonra bir bardak hatta bir içerken ikinci içtim yeri geldi. Şu da var suyu nasıl rahat tükettiğini seç ben çok soğuk ya da sıcak istemedim asla dolaptan içmem çünkü içemem. Daha sonra git gel günlük 1.50 lt yaptım.7 gün 2.50 lt içtim birde kağıt kalemle buzdolabına yazı astım gün gün tarih attım tarihlerin karşısına çizik pes etmedim şmdi su canmış diyebilirim su içmemek delilik diyorm herşeyime iyi geldi kiloma cildime stresimi aldı. Dene istersen ama asla pes etme. İstersen yapabilirsin bence bugün bir iç yarın iki derken zaten vucut istiyor.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım ne güzelde anlatmışsın kesinlikle deneyeceğim hatta şimdi yazını okuyunca süryanileri gözüme kestirmeye başladım inşallah başarabilirim

Ahhh canım ilk banada bunlar hep batar nefret edecek şeyler geliyordu şuan hiçbirşey hissetmiyorum kocaman boşluk böyle insanların hayatımdaki yeri. Boşveerrr takma güzel kafana kim nasılsa kendine yapar her insan ektiğini biçer. Rabbim versin de bizleri böyle mutlu etsin. Belki çocuk olursa bunları düşünecek vakit olmaz

Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım ne güzelde anlatmışsın kesinlikle deneyeceğim hatta şimdi yazını okuyunca süryanileri gözüme kestirmeye başladım inşallah başarabilirim
Ne demek Kestirrr canım. Eşim ilk çok gülmüştü listeyi görünce bulursam sana atarım hatta manyağım ama iyilik yaptım kendime. Liste 1.lt bazen 1.300 lt bazen 2lt artış iniş oldu ama olsun ben 1 bardak içemeyen insanken başardım. Şmdi hafif spor hareketlerime başladım su tekrar liste olarak yapıcam. İstersek yapılmayacak şey yok kendin ve bebeğin için yapmalısın. Hamilelikte çook çoook lazım olacak

Canım yazılarını okuyunca birden kendi yaşantım geldi gözümün önüne ben eşimin babası olmadığı için 2.5 yıl kayınvalidemle yaşadım heryere götürdüm onu hürmette eksik etmedim oda benden gizli akrabalarına giderdi arkadaşlarıyla buluşurdu bende ananemi kaybetmiştim çokdüşkündüm ona birde yaşım küçüktü ozamanlar acımı bildiği halde hiç tolere etmedi sanki daha fazla yaptı en çok zoruma o gider o dönemde yaptığı için ben evlendim 10 ay çocuğum olmadı diye ablalarına telefonda bizim gelin kısır herhalde derdi 2017 den buyana görüşmedim kaç yıl oldu bu sene bayramda ilk kez aramak geldi içimden eşim mutlu olsun diye aradım iyi mi ettim bilmiyorum yaşanılanlar unutulmuyor . Iyi kalpli olmak bu dünyada en büyük sınav . Takma kafana inşallah rabbim kucağını doldursun . Çocuğun olunca kendini ona adıyorsun gözün gerçekten birşey görmüyor

Çok haklısın inanmak başarmanın yarısıdır eşim de demin bana diyor ki sen acaba deve familyasından mısın susuzluğa en uzun dayanan canlı o kalkimde sevabına su getirim sana

Yani aslında değer verirken, değer görmemek üzdü. Beni eşim istediğim yere götürür zaten ama ben her defasında onlar da gelsin dedim, yazık canları sıkılıyordur dedim ama gerçekten hiç hak etmiyorlar. Bir keresinde de benim akşam online dersim vardı, bacısını yemeğe çağırmıştı. Oturmuşlar bi güzel yemişler, bende bekliyorum ki sofra hazırlanınca beni de çağırsınlar. Eşim işteydi, gelince geldi. Dedi hadi gel yemek yiyelim bizde, annemler yemişler. Düşün beni insan yerine koyup dersin bitti mi, çok kaldı mı sofra hazır diye sormadan oturup yemişler.Rabbime havale ediyorum.Ama tüm bunlar gözümü açtı artık. En iyisi görüşmemek, yine de eşime kıymıyorum.

Aslında birazda insanlıkla alakalı bir durum biz olsak sofrada eksik insan varsa o gelmeden oturmayız yada onu bekleriz öyle kurarız sofrayi gibi gibi bende öyleydim kayınvalidemi götürmediğim akrabam gezdirmediğim avm kalmazdı ama kadın kötü diyemem çok değişik bir kadındı direk konuşmazsan bu sefer eşinide yorabilirler ben baktım olmuyor birsüre hepsini sineye çektim eşimde gördü hepsini yavaş yavaş bana hakvermeye başladı hee ama yüsranında yazdığına katılıyorum kesinlikle öyle bir zaman geliyor ki hiçbirşey hissetmiyorsunn değer verdiğin zaman geri göremediğin değer seni üzer görmezden gelirsen umurunda olmaz malesef evlensekte çok iyide olsak kendi ailemiz gibi olmuyor ben kendi anneme yapmamışımdır ozamanlar kayınvalideme yaptığımı .

Çok haklısın inanmak başarmanın yarısıdır eşim de demin bana diyor ki sen acaba deve familyasından mısın susuzluğa en uzun dayanan canlı o kalkimde sevabına su getirim sana
Artık nerden nasıl görüyorsan beni hiç önemli değil hadi kalk da getir ben bu durumu tek başıma aşamıcam deseydin

Artık nerden nasıl görüyorsan beni hiç önemli değil hadi kalk da getir ben bu durumu tek başıma aşamıcam deseydin
Bahanemde olur aslında kız çaktırma ondan gizli gizli içerim suları o zavallım da beni hala içmiyo bellesin getirsin dursun fazla mal göz çıkarmaz o misal

Ne güzel söyledin kendi anneme yapmamışımdır kayınvalideöe yaptığımı....

Halbu ki en çok annemiz yanıyor bize, en çok o düşünüyor. Vefasız insana ne yaparsan yap boş.
Bizde de öyledir herkes oturmadan kimse dokunmaz sofraya, bir değişikler ya. Bende bundan sonra umursamayacağım onları, görmezden geleceğim. Eşimle kavga etmeyecem onlar için, güzelce durumu anlatınca zaten hep bana hak veriyor. Onlar da bundan sonra kendi kendilerine gezip dursunlar. Rabbim bir evlat nasip eder de inşallah, her endişem biter. Onu sever, ona ilgimi veriri . Çok teşekkür ederim sana da, dediğin gibi iyiler değer görmüyor.

Bahanemde olur aslında kız çaktırma ondan gizli gizli içerim suları o zavallım da beni hala içmiyo bellesin getirsin dursun fazla mal göz çıkarmaz o misal
Ahhh erkekler bazen üzülüyorm ya bunu yapan kadın daha neler yapmaz. Bazı fırsatlar herzman değerlendirilmeli çok doğru yoldasın ileri marşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…