Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim eşinle ağzının tadını bozmasın yol arkadaşın ömür yoldaşın o dediğin gibi evlatlarla taçlandırsın yuvanı ben oğluma bakıyorum gözlerinin içine iyiki diyorum bunca sıkıntılardan geçtim ama onun en ufak mutluluğu dünyalara bedel çok sevdiğim bir söz var sanada söylemek isterim İyiler kaybederken bile kazanır Allah iyi kullarını değer bilmeyen insanlarla imtihan edermiş ama onlara o kulunu zayi etmezmiş

Ahhh erkekler bazen üzülüyorm ya bunu yapan kadın daha neler yapmaz. Bazı fırsatlar herzman değerlendirilmeli çok doğru yoldasın ileri marşşş
Valla ben şimdi bu telkinle bi damacana su içerim kız getirdikçe ölmüşlerine rahmet doldur derim gecede wc ile bütün olurum artık

Doktorum iğneden 36 saat sonrasında değerlendir ondan sonrada gün aşırı devam dedi ama bazı kızlara her gün önermiş doktorları. Her doktor farklı öneriyor bende en iyisi nasıl olur onu araştırıyorum hızlı mı gitmiş sence her gün 45 dk spor yaptım evde. yürüyüş yapma imkanım yok maalesef eşimde bu süreçte sporu bırakmamı istiyor. Bakalım biraz da sporsuz vermeye çalışıcam.

Bence doktorun dediğini yap boşveer hergün olayını doktorun öyle deseydi öyle yapardın. Hergün diyenin vardır bildiği neye göre dediği.

Evet biliyorm olduğun yere göre zordu yürüyüş
Sen devam et hiç bırakma en azından bir ay yap bunu farkı gör. Spor yapmak iyidir dikkatli olursan sıkıntı olmaz. Nerde hareket orada bereket demiş büyükler. Eşinde hep bir engel koyuyor yaa napsın bu kadın. Süreci etkilemez spor hiç olmazsa 30 dk yap hafif hareketler şeklinde bence.

Evet dün regl olmam gerekti olmadım bugün kan verdim 40 çıkmış ama doktor düşük dedi

40 az değilki önemli olan artışı 2. Günde bir ikiye katlanması gerek en az da %80 artış olması gerek sonuçta ne zaman döllendi ne zaman tutundu bilmiyoruz.
Hayırlı olsun inşallah saglıklı kucagına almak nasip etsin

Çook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne dedi travma oldu gidip sürekli leke kan arıyorum

Çook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne dedi travma oldu gidip sürekli leke kan arıyorum
Ben ilk ögrendiğimde 28 diallahtan cahil dönemime denk geldi de dr sağlıklımı önce bi bakalım pek sanmıyorum dediğinde kafaya takamadım

Ben ilk ögrendiğimde 28 diallahtan cahil dönemime denk geldi de dr sağlıklımı önce bi bakalım pek sanmıyorum dediğinde kafaya takamadım
Benim bir tane kimyasal geçmişim var ama değerim direk sıfırlanmıştı onun için çok korkuyorum umut oldun valla :)

Kızlar günaydın. Ve beklenen kırmızı geldi. 15 haziran yeni Bat. Öff buraya hep "yeni bat..." yazmaktan yıldım valla.
Eşim bugün üroloji ye randevu almış. Sabah bana diyorki Dr a gidicem.ki aylar önce söylediğimde ikna e dememiştim. Bu aydan o da çok umutluydu bakalım Dr ne dicek? Ve o testi bizim ki nasıl verecek

Sen pozitif düşün, değerin 40 iyi bence. Dua edelim sağlıklı yükselsin ve bebişin seninle olsun.

Günaydın canım, Haziran inşaallah şans olur. Sen ne kadar süredir istiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…