- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
Rabbim eşinle ağzının tadını bozmasın yol arkadaşın ömür yoldaşın o dediğin gibi evlatlarla taçlandırsın yuvanı ben oğluma bakıyorum gözlerinin içine iyiki diyorum bunca sıkıntılardan geçtim ama onun en ufak mutluluğu dünyalara bedel çok sevdiğim bir söz var sanada söylemek isterim İyiler kaybederken bile kazanır Allah iyi kullarını değer bilmeyen insanlarla imtihan edermiş ama onlara o kulunu zayi etmezmişNe güzel söyledin kendi anneme yapmamışımdır kayınvalideöe yaptığımı....
Halbu ki en çok annemiz yanıyor bize, en çok o düşünüyor. Vefasız insana ne yaparsan yap boş.
Bizde de öyledir herkes oturmadan kimse dokunmaz sofraya, bir değişikler ya. Bende bundan sonra umursamayacağım onları, görmezden geleceğim. Eşimle kavga etmeyecem onlar için, güzelce durumu anlatınca zaten hep bana hak veriyor. Onlar da bundan sonra kendi kendilerine gezip dursunlar. Rabbim bir evlat nasip eder de inşallah, her endişem biter. Onu sever, ona ilgimi veriri .Çok teşekkür ederim sana da, dediğin gibi iyiler değer görmüyor.
Valla ben şimdi bu telkinle bi damacana su içerim kız getirdikçe ölmüşlerine rahmet doldur derimAhhh erkekler bazen üzülüyorm yabunu yapan kadın daha neler yapmaz. Bazı fırsatlar herzman değerlendirilmeli çok doğru yoldasın ileri marşşş
Valla ben şimdi bu telkinle bi damacana su içerim kız getirdikçe ölmüşlerine rahmet doldur derimgecede wc ile bütün olurum artık
Doktorum iğneden 36 saat sonrasında değerlendir ondan sonrada gün aşırı devam dedi ama bazı kızlara her gün önermiş doktorları. Her doktor farklı öneriyor bende en iyisi nasıl olur onu araştırıyorumGittiğin yere bağlı ben şimdi tek karar vermicem eşimle konuşup sana dicem. O daha gezente ve daha iyi görüşlü bu konuda
Bizimde yaylamız var
Yine bekleriz nasipse buralara ben pandemi de çok mahrum kaldım bütün havalardan ama yaz geldi kimse tutamaz
Evet canımne yazılar var bunun üzerine ben merak saldım okuya okuya alim olacam şeyden
Valla çok haklısın lakin en doğrusu eşine bunu diyerek yapmışsın ben seni çok iyi anladım. Herkes işine geldiği gibidir hep.Keşke bizlerin baktığı açıyla baksalar ama nerde bundan sonra götürmeyin en azından her yere görsünler. Bazende eşin görmesi lazım bunları sürekli demek erkeklere işlemiyor. Yok teklif etseler ne çıkar anlamam ki. Bende çok böyle şeyler gördüm en iyi aile uzak olanı miss kafam rahat şuan. Yaptığım bişey yok arkadaşım vardı sohbet muhabbet ettim şimdi buraya girebildim.
Evet hatırlıyorum canım birazcık deyince daha iyi aşına oldum. Çok hızlı gitmişbende vereceğim birazcık daha 58 olmam lazım. Yürüyüşe başladım daha da verirsin inşlh. İlişkiyi doktorun söylemedi mi sana peki?
Tamam canım haber ederim mutlaka hatta Arada da kulaklarını çınlatırım bilki sana hayır duası ediyorumdur içerkenHadi bakalım bekliyorum haberlerini arada yaz ne kadar içtin en fazlao bütünlük iyi oluyor sonuçta varki gidiyorsun
Bence doktorun dediğini yap boşveer hergün olayını doktorun öyle deseydi öyle yapardın. Hergün diyenin vardır bildiği neye göre dediği.Doktorum iğneden 36 saat sonrasında değerlendir ondan sonrada gün aşırı devam dedi ama bazı kızlara her gün önermiş doktorları. Her doktor farklı öneriyor bende en iyisi nasıl olur onu araştırıyorumhızlı mı gitmiş sence her gün 45 dk spor yaptım evde. yürüyüş yapma imkanım yok maalesef eşimde bu süreçte sporu bırakmamı istiyor. Bakalım biraz da sporsuz vermeye çalışıcam.
İhtiyacım var çok mutlu olurum gönlündekini ver de yeterli o bilir işiniTamam canım haber ederim mutlaka hatta Arada da kulaklarını çınlatırım bilki sana hayır duası ediyorumdur içerken
Evet dün regl olmam gerekti olmadım bugün kan verdim 40 çıkmış ama doktor düşük dedi
Çook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne dedi40 az değilki önemli olan artışı 2. Günde bir ikiye katlanması gerek en az da %80 artış olması gerek sonuçta ne zaman döllendi ne zaman tutundu bilmiyoruz.
Hayırlı olsun inşallah saglıklı kucagına almak nasip etsin
Ben ilk ögrendiğimde 28 diÇook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne deditravma oldu gidip sürekli leke kan arıyorum
Benim bir tane kimyasal geçmişim var ama değerim direk sıfırlanmıştı onun için çok korkuyorum umut oldun valla :)Ben ilk ögrendiğimde 28 diallahtan cahil dönemime denk geldi de dr sağlıklımı önce bi bakalım pek sanmıyorum dediğinde kafaya takamadım
Sen pozitif düşün, değerin 40 iyi bence. Dua edelim sağlıklı yükselsin ve bebişin seninle olsun.Çook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne deditravma oldu gidip sürekli leke kan arıyorum
Günaydın canım, Haziran inşaallah şans olur. Sen ne kadar süredir istiyordun?Kızlar günaydın. Ve beklenen kırmızı geldi. 15 haziran yeni Bat. Öff buraya hep "yeni bat..." yazmaktan yıldım valla.
Eşim bugün üroloji ye randevu almış. Sabah bana diyorki Dr a gidicem.ki aylar önce söylediğimde ikna e dememiştim. Bu aydan o da çok umutluydubakalım Dr ne dicek? Ve o testi bizim ki nasıl verecek
İnşallah ya çok teşekkür ederim umarım sağlıklı gebeliktir çünkü kimyasal geçmişim de varSen pozitif düşün, değerin 40 iyi bence. Dua edelim sağlıklı yükselsin ve bebişin seninle olsun.
Ben kızımı öğrendiğimde 42 iydi şimdi 2 buçuk yaşındaÇook teşekkür ederim bu doktorlar ne kadar acımasız ya ilişki olalı 2 hafta oldu bizim ama doktor direk senin kanaman başlar 2 güne deditravma oldu gidip sürekli leke kan arıyorum
Maalesef geldi kırmızılar bi sonraki adet tarihim 14 Haziran@Babydustt @kahvelaci
@pinkcarmysteryhrn
@lilli
Batlarınız bugün ne durumlarınız canlar
Marsmelow34 sen naptın sankim test yapmıştın sonuç ney?
Umut oluyorsunuz gerçekten yaaaa maşallah bahtı güzel olsunBen kızımı öğrendiğimde 42 iydi şimdi 2 buçuk yaşında
40 canım inşallah yükselirArkadaşlar gebeligini bat.in ilk gününde öğrenenler kaç degerle öğrendiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?