Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yerinde olsam kocamı arada bırakmak yerine bunu kayınvalideme söylerdim. Çok alındım kırıldım derdim yani. Onların da kendince düşündüğü ettiği bir şey vardır belki. Küslük olmasına kendini strese sokmaya düşünüp düşünüp kurmaya gerek yok yani. Bi açıklama yapamazsa amenna o zaman kırılır bir daha siz de onlarla takılmazsınız ama belki senin aklına gelmeyen bir şey vardır ortada. Bu olay bununla kalmaz çünkü sen düşündükçe iyice kinlenip daha fazlasını yapmaya kalkarsın, o da misilleme yapar. Olan eşine olur yazık. Sonra da evliliğinize tabi. Böyle şeyler de kinlenmeye gerek yok. Kinleneceksen de eşini araya koymaya gerek yok. Kendi kendine küs yani. Yazık adamın annesi yani. Düşünsene bunca çocuk istiyorsun bi oğlun olduğunu ve sana böyle bir şey yaptığını sen ne hissedersin?

Haklı olabilirsin ona bir şey demiyorum ama haklılık mutluluk getirmez her zaman. Biz haklılığın değil mutluluğun peşindeyiz

Mesajları biraz kaçırmışsın canım evet kendisine söyledim zaten. Ben dün teyzeme gitmiştim, döndü bana beni niye götürmedn ben öyle pastalı yerleri severim dedi. Bende e siz de dün bensiz gitmişsiniz dedim. İnsan gelinini de davet etmez mi? Ya dönüp saçma bir şekilde güldü, ani oldu falan dedi. Ne anisi aptal mıyım ben? Çok şükür arabam da var kimseye muhtaç değilim davet etseydi arabama biner hatta onları da alır giderdim. Bekledim ki kızım düşünemedim desin ama yok sadece güldü. 7 kişi bir arabaya sıkışıp gitmişler .Ne haklısın ne bişey hiçbir şey demedi. Ayrıca başkasının yanında da benim yanımda da oğluna kul kurban olur, hepsi gösteriş. Ayrıca benim evladım olsa ben başkalarından önce çocuğumun mutluluğunu isterim ki o da eşiyle mutlu olsun. Allah'a havale ediyorum, o az yapmadı.

Kızlarr günaydın 2 gündür yoktum doktorumun verdiği şeker ilacı şu an için düşük dozda içmeme rağmen midemi çok kötü yaptı konulardan uzak kaldım inşallah bir şeyler kaçırmamışımdır

Pcos mu var canım? Neden şeker ilacı kullanıyorsun? Hoşgeldin

Okumuyorum canım biçoğunu ama söylediysen iyi olmuş. En azından içinde kalmamış.

Pcos mu var canım? Neden şeker ilacı kullanıyorsun? Hoşgeldin
Hoşbuldum canım doktorum öyle bir şey demedi ama şekerin sınırdı ilk şekerini düzenleyelim dedi Diaformin diye bir ilaç bir hafta yarım tablet kullanıyorum her hafta dozu yarım arttırarak kullanıcam

Kızlar bata iki gun kala ilk idrarla yaptim sizce var mi hamilelik

Hoşbuldum canım doktorum öyle bir şey demedi ama şekerin sınırdı ilk şekerini düzenleyelim dedi Diaformin diye bir ilaç bir hafta yarım tablet kullanıyorum her hafta dozu yarım arttırarak kullanıcam
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…