Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Yumurtlamadan kaç gün geçti? Hemen kan verseneYa gerçekten mi evet çıktı beş dk olmadan oyle moralim bozuktu ki kac gündür negatif görüp kendime engel olamıyor yapıyordum elim ayağım titriyor
Kızlar günaydın. Ve beklenen kırmızı geldi. 15 haziran yeni Bat. Öff buraya hep "yeni bat..." yazmaktan yıldım valla.
Eşim bugün üroloji ye randevu almış. Sabah bana diyorki Dr a gidicem.ki aylar önce söylediğimde ikna e dememiştim. Bu aydan o da çok umutluydubakalım Dr ne dicek? Ve o testi bizim ki nasıl verecek
Kızlarr günaydın2 gündür yoktum doktorumun verdiği şeker ilacı şu an için düşük dozda içmeme rağmen midemi çok kötü yaptı konulardan uzak kaldım inşallah bir şeyler kaçırmamışımdır
Teşekkür ederim canımİnşallah eşin için hayırlı haber alırsın dilerim.
Hayırlısı olsun canım sende yazdırma boşver takıl böyle
Geçmiş olsun kuzum.
Kaçan birşey yok kuzum merk etme. Bizlerde değerlendirmeler yapıyoruz derken bitti sayılır son demlerhakkımızda hayırlısı bu ay da benim hiç olacak umudum yok
Var mutlaka değerlendirKizlar selam. Sizce yumurtlama mı?
İlaç rahatsız mı ediyor? Acaba yediğin şeylerde mi tetikliyorTeşekkür ederim canımbende iki gün üst üste değerlendirdim dün midem kötü diye değerlendiremedim ama bugün çalışmalara devam benimde bu ay hiç ümidim yok hele şeker konusu falan çıkınca daha çok olumsuz düşünmeye başladım.
İlaç canım çünkü yediğim şeylere dikkat ediyorum diyet yaptığım için ilacı araştırdığımda ilk haftalar mide bulantısı ve ishal yapıyormuş bende mide bulantısı var ama bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuşİlaç rahatsız mı ediyor? Acaba yediğin şeylerde mi tetikliyor
Canım bnce test yapsan çıkar yani mutlakaKızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..
Hcg testi mi buKızlar selamlar. Bana yardımcı olur musunuz? 7 mayista çatlatma iğnesi oldum,. Bugün 20 Mayıs. İdrar testim bu şekilde çıktı bı bakar mısınız ya napacagimi bilemiyorum.Eki Görüntüle 2852874
İlaç canım çünkü yediğim şeylere dikkat ediyorum diyet yaptığım için ilacı araştırdığımda ilk haftalar mide bulantısı ve ishal yapıyormuş bende mide bulantısı var ama bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuşhadi inşallah ya bide kilo verdiyormuş ayda 3,5 kilo verenler varmış
Evet canım gebelik testiHcg testi mi bu
Canım bnce 2 gün sonra bi daha yap genelde 15. Gün doğru sonuç veriyo testlerEvet canım gebelik testi
Evet canım aslında sabah doktorumu aradım iğne etkisi kalmamistir dedi ama. Kalmış midir acaba yaCanım bnce 2 gün sonra bi daha yap genelde 15. Gün doğru sonuç veriyo testler
Etkisi genelde geçiyo ama geçenlerde aynı şey burada bi arkadaşa oldu regl oldu sonra o yüzden emin olmak adına 2 gün sonra bi daha yaparsan netleşir inşallah hamilesindir güzel haberler verirsinEvet canım aslında sabah doktorumu aradım iğne etkisi kalmamistir dedi ama. Kalmış midir acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?