Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah eşin için hayırlı haber alırsın dilerim.
Hayırlısı olsun canım sende yazdırma boşver takıl böyle

Geçmiş olsun kuzum.
Kaçan birşey yok kuzum merk etme. Bizlerde değerlendirmeler yapıyoruz derken bitti sayılır son demler hakkımızda hayırlısı bu ay da benim hiç olacak umudum yok

Teşekkür ederim canım bende iki gün üst üste değerlendirdim dün midem kötü diye değerlendiremedim ama bugün çalışmalara devam benimde bu ay hiç ümidim yok hele şeker konusu falan çıkınca daha çok olumsuz düşünmeye başladım.

İlaç rahatsız mı ediyor? Acaba yediğin şeylerde mi tetikliyor

İlaç rahatsız mı ediyor? Acaba yediğin şeylerde mi tetikliyor
İlaç canım çünkü yediğim şeylere dikkat ediyorum diyet yaptığım için ilacı araştırdığımda ilk haftalar mide bulantısı ve ishal yapıyormuş bende mide bulantısı var ama bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuş hadi inşallah ya bide kilo verdiyormuş ayda 3,5 kilo verenler varmış

Kızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..

Kızlar ben bugün doktora gittim..
Doktorun dediklerini sizinle de paylaşmak istedim.
Çok tecrübeli ve hiç olumsuz yorum bile almamış bir doktor buldum.. Pahalı hastanelerde olmadığından duyulmuş biri değil..
Hormonlarıma baktı muayene etti
Yumurtalıkların çok kötü değil yumurta görüyorum dedi
Ama amh sebebi ile en iyisi tüp bebek dedi.
Kendin akışına bırakacaksan da vitamin yazayım dedi yumurta gelişimine katkı sağlar dedi protime diye bir vitamin yazdı.
Klomen i sordum..
Klomen in işe yaradığı pek görülmemiştir dedi..
Hiç gerek yok dedi. Hatta aşılama da pek işe yaramaz dedi. Bu işin gereği tüp brbrktir dedi.

Kızlar selamlar. Bana yardımcı olur musunuz? 7 mayista çatlatma iğnesi oldum,. Bugün 20 Mayıs. İdrar testim bu şekilde çıktı bı bakar mısınız ya napacagimi bilemiyorum.

Anladım canım. Bende d vitamini kullanınca çok kilo vermiştim vermek istersen iyi o zaman. İnşallah bizler için bundan sonra güzel şeyler olur canım

Evet canım aslında sabah doktorumu aradım iğne etkisi kalmamistir dedi ama. Kalmış midir acaba ya
Etkisi genelde geçiyo ama geçenlerde aynı şey burada bi arkadaşa oldu regl oldu sonra o yüzden emin olmak adına 2 gün sonra bi daha yaparsan netleşir inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…