Canım iyi yapmışsın ne düşünüyorsun tüp mü?Klomen in işe yaradığı pek görülmemiştir dedi..
Hiç gerek yok dedi. Hatta aşılama da pek işe yaramaz dedi. Bu işin gereği tüp brbrktir dedi.
İnşallah canım. Dua eder misin bana inşallah vardırEtkisi genelde geçiyo ama geçenlerde aynı şey burada bi arkadaşa oldu regl oldu sonra o yüzden emin olmak adına 2 gün sonra bi daha yaparsan netleşir inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin
Tabi ki de ederim canım ben kendimle birlikte bebek hayali kuran herkese dua ediyorum sana da ayrıca bol bol dua ederimİnşallah canım. Dua eder misin bana inşallah vardır
Bat günüm geçsin oyle verecegim canim var değil mi sence
Insallah canim
Kesin birşey diyemeyiz canım kan verirsen iyi olur.Bat günüm geçsin oyle verecegim canim var değil mi sence
Evet Cevat hocaya gideceğim.Cevat beye mi gidiyorsunuz acaba
Ya benim görüşüm farklı,kesinlikle çağırsinlar diye beklemem. Olması gerektiği için yapılan davetlerden hoşlanmıyorum. Gönül de koymam. Belki kızları anne gel seni gezdirelim demiştir. Kimsenin de benden beklemesini istemem amaYani en azından teklif etselerdi, sanki hemen koşup gidecektim. Gitseydim de ne olacaktı ki? Çok gıcık aldım, birdaha da görürler onlar. Her yere gidip story atacaam, kızları görüp söyler.
Ben görmedim kuzumKızlar bat 24 mayıs bugün test yaptım negatif çıktı teste bakar mısınız yok dimi çizgi
Aman boşver.Ya benim görüşüm farklı,kesinlikle çağırsinlar diye beklemem. Olması gerektiği için yapılan davetlerden hoşlanmıyorum. Gönül de koymam. Belki kızları anne gel seni gezdirelim demiştir. Kimsenin de benden beklemesini istemem amaMecburiyetten ne gitmek ne de götürmek isterim. Tabi herkesin bakış açısı ve durumu farklı. Ama evlilikte ve akrabalık ilişkilerinde yapmak zor yıkmak kolaydır. Ve kötüye giden bir ilişkinin kişinin kendi dahil kimseye faydası dokunmuyor
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur genellikle, bazen daha uzun veya kısa da olabilir.Kızlar yumurtlama pik yaptığındamı regl oluyoruz yoksa çatladığındamı ?
Göremedim canım ama henüz erken benceKızlar bat 24 mayıs bugün test yaptım negatif çıktı teste bakar mısınız yok dimi çizgi
Ben genelde yumurtlma bazen çatlama olduğum oldu bu çok önemsiz ya arada birgün varKızlar yumurtlama pik yaptığındamı regl oluyoruz yoksa çatladığındamı ?
Bu ay ovulasyon testi yapmadım kuzum bat 24 mayıs işte ne zaman regl olurum belli değil aslında çünkü ovulasyon testi yaptığım aylar hep bir iki gün daha erken regl oluyordumBen görmedim kuzumbugün kaçıncı günündü ki?
Bu ay ovulasyon testi yapmadım kuzum bat 24 mayıs işte ne zaman regl olurum belli değil aslında çünkü ovulasyon testi yaptığım aylar hep bir iki gün daha erken regl oluyordum
Harika çok guzel anlatmışsınız ya bence de tıp okuyunSenin yerinde olsam kocamı arada bırakmak yerine bunu kayınvalideme söylerdim. Çok alındım kırıldım derdim yani. Onların da kendince düşündüğü ettiği bir şey vardır belki. Küslük olmasına kendini strese sokmaya düşünüp düşünüp kurmaya gerek yok yani. Bi açıklama yapamazsa amenna o zaman kırılır bir daha siz de onlarla takılmazsınız ama belki senin aklına gelmeyen bir şey vardır ortada. Bu olay bununla kalmaz çünkü sen düşündükçe iyice kinlenip daha fazlasını yapmaya kalkarsın, o da misilleme yapar. Olan eşine olur yazık. Sonra da evliliğinize tabi. Böyle şeyler de kinlenmeye gerek yok. Kinleneceksen de eşini araya koymaya gerek yok. Kendi kendine küs yani. Yazık adamın annesi yani. Düşünsene bunca çocuk istiyorsun bi oğlun olduğunu ve sana böyle bir şey yaptığını sen ne hissedersin?
Haklı olabilirsin ona bir şey demiyorum ama haklılık mutluluk getirmez her zaman. Biz haklılığın değil mutluluğun peşindeyiz
yumurtlamada olmadım dün olmam gerekirdi çatlama 7 mayıs 2 gün daha olmazsam benim iş olur test yapmıcam inat ettim :))Ben genelde yumurtlma bazen çatlama olduğum oldu bu çok önemsiz ya arada birgün varsen çatlamayı baz al canım ben bu duruma hiç takılmıyorum
Çatlatma iğnesi olduğunuz için değeri yükseltir ve yanıltır. Kan verseniz ve doktor muayenesiyle mutlaka en olursunuz. Böyle bir şey söylemek zorKızlar selamlar. Bana yardımcı olur musunuz? 7 mayista çatlatma iğnesi oldum,. Bugün 20 Mayıs. İdrar testim bu şekilde çıktı bı bakar mısınız ya napacagimi bilemiyorum.Eki Görüntüle 2852874
Şuan için tüp düşünmüyorumCanım iyi yapmışsın ne düşünüyorsun tüp mü?
Bak bu şekilde zaten tüp ile aşılama ilaçlar aynı şeyler kullanılıyor.Tüp yüksek olma şans dış ortamda gebelik planlanıyor. Aşılamada doğal oluyor erkekten alınıp kadına enfekte ediliyor. Bence imkanın varsa tüp yaptır. Ben aşılamayı denemek için istiyorm olur olmaz artık Allahın emri.
Tek başına aşılama yaptıranlar için gebelik şansı %3
Sadece hap ile yumurta geliştirildiğinde, aşılama yapılmadığında %5
Sadece iğne ile yumurta geliştirildiğinde, aşılama yapılmadığında %8
Hapla yumurta gelişimi sağlandıktan sonra aşılama tedavisi yaptıranlarda %8 Doğal gebe kalabilme şansı da yaklaşık bu oranlardadır.
İğne ile yumurta gelişimi sağlandıktan sonra aşılama yaptıranlar için % 15-18 gebelik şansı vardır. Olay bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?