Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitamin olarak ne önerdiler peki ya da takviye olarak ne kullanıyosunuz

Aynen kuzum ya bakalım zaten bu ay bir kez değerlendirdim takvime göre yumurtlama günüydü o da ama tutacağını sanmıyorum ya gerçekten çok yoruldum yaa

Çok güzel düşünmüşsün, Rabbim 1 evlat nasip etmiş sizlere bağışlasın inşallah ikinci evladını da doğal yollarla kucağına almak nasip olur.

Aynen kuzum ya bakalım zaten bu ay bir kez değerlendirdim takvime göre yumurtlama günüydü o da ama tutacağını sanmıyorum ya gerçekten çok yoruldum yaa
Benim de 25 Mayıs ama sanki yok gibi hissediyorum.
4 gündür dudaklarım kupkuru, 2 gündür vücut ısım yüksek ve bugün de sağ yanım ağrıyor. Lh testi yaptım, çok silik. Gebelik olunca koyu çıkıyormuş sanırım.

Çok güzel düşünmüşsün, Rabbim 1 evlat nasip etmiş sizlere bağışlasın inşallah ikinci evladını da doğal yollarla kucağına almak nasip olur.
Teşekkür ederim
İnşallah senin ve bütün isteyenlerin olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bir kereyle de olur olacağı zaman neden bir kere yaptın madem böyle düşünüyorsun öncesi sonrası değerlendirme yapmasaydın canım.
Yorulmak yok devam yoruldum dedikçe üstüme geliyor gibi bunları düşünme yine de birgün istediğimiz bizi bulacak yorulduğumuza değer inşallah.

Vitamin olarak ne önerdiler peki ya da takviye olarak ne kullanıyosunuz
Protime diye bir vitamin önerdi..
Yumurta gelişimini destekliyormuş
Aynısının erkekler için olanı da var oda sperm kalitesi içinmiş.
Klomen yerine bunu verdi..
Doktorda güven verdi açıkçası..

Valla kuzum ben artık belirti aramıyorum bulmak istesem mutlaka belirti çıkıyor ama ne garip ki gebelik olmuyor inşallah vardır senin bebiş ben umudumu kaybettim

Kızlar biraz önce yumurtlama dediğimiz o akıntıyı gördüm ve bugün 13. Günüm. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama çok silik çizgi gördüm bugün yapsam kırmızı olur mu birden kızarırmı merak ediyorum

Protime diye bir vitamin önerdi..
Yumurta gelişimini destekliyormuş
Aynısının erkekler için olanı da var oda sperm kalitesi içinmiş.
Klomen yerine bunu verdi..
Doktorda güven verdi açıkçası..
Ben biliyorm çook iyi ilaç inşallah faydasını görürsün. Zaten saçma kürler yapmak yerine ben böyle kalite vitamin arttıracak şeyler almayı tercih ediyorm

Olabilir de olmayabilir de.

Canım ben de geçen hafta yumurtlama akıntısını gördüm ovulasyon pik değildi silikti, dün pik gördüm ovulasyon testinde. Sen yine de değerlendir

Kızlar doktor önerisi olmadan erkek için protime olan kullanılabilir mi sizce
Bence Mantıken kullanılabilir buradaki amaç vitamin takviyesi zararlı olacağı konusunda fikrim yok. Faydaları çok eminim içinde bulunan şeyleri istersen araştır bak al

Ben akıntıyı göreli 2 gün oldu canım hala ovulasyon pik değil yani sen testi yap bir kaç gün daha pik olır mu görmek adına fikir ama bu akıntıyı değerlendir vucudumuzdan iyi bilemez hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…