- 18 Mayıs 2021
- 128
- 236
- 23
Vitamin olarak ne önerdiler peki ya da takviye olarak ne kullanıyosunuzŞuan için tüp düşünmüyorum
Vitamini aldım bir kaç ay daha denerim bu şekilde takviyelerle kısmetse olur..
Eşimle de konuştum Allaha şükür bir kızımız var.. İkinci de bu şekilde olursa olur olmazsa da sağlık olsun.. Dışarıdan hormon VS alıp tüp süreçlerine girip kendimi yıpratmak da istemiyorum..
Kısmet ise olur. Kısmet değilse de Allah isteyipte olmayanlara versin
Aynen kuzum ya bakalım zaten bu ay bir kez değerlendirdim takvime göre yumurtlama günüydü o da ama tutacağını sanmıyorum ya gerçekten çok yoruldum yaaİyi yapmışsın ovulasyon zaten herkes de aynı olmuyor canım.İki gün erken olmanın nedeni yumurtlaman erken olduğundan olblr. Ben ovülasyonda pik görmeden önce yumrtlama belirtisi yaşıyorum. Tutmuyorlar pek. Bat günün24 mayıs bekle olamazsan test tekrarlarsın canım
Çok güzel düşünmüşsün, Rabbim 1 evlat nasip etmiş sizlere bağışlasınŞuan için tüp düşünmüyorum
Vitamini aldım bir kaç ay daha denerim bu şekilde takviyelerle kısmetse olur..
Eşimle de konuştum Allaha şükür bir kızımız var.. İkinci de bu şekilde olursa olur olmazsa da sağlık olsun.. Dışarıdan hormon VS alıp tüp süreçlerine girip kendimi yıpratmak da istemiyorum..
Kısmet ise olur. Kısmet değilse de Allah isteyipte olmayanlara versin
Benim de 25 Mayıs ama sanki yok gibi hissediyorum.Aynen kuzum ya bakalım zaten bu ay bir kez değerlendirdim takvime göre yumurtlama günüydü o da ama tutacağını sanmıyorum ya gerçekten çok yoruldum yaa
Teşekkür ederimÇok güzel düşünmüşsün, Rabbim 1 evlat nasip etmiş sizlere bağışlasıninşallah ikinci evladını da doğal yollarla kucağına almak nasip olur.
Aynen kuzum ya bakalım zaten bu ay bir kez değerlendirdim takvime göre yumurtlama günüydü o da ama tutacağını sanmıyorum ya gerçekten çok yoruldum yaa
O zman hayırlısı gülümyumurtlamada olmadım dün olmam gerekirdi çatlama 7 mayıs 2 gün daha olmazsam benim iş olur test yapmıcam inat ettim :))
Protime diye bir vitamin önerdi..Vitamin olarak ne önerdiler peki ya da takviye olarak ne kullanıyosunuz
Valla kuzum ben artık belirti aramıyorum bulmak istesem mutlaka belirti çıkıyor ama ne garip ki gebelik olmuyor inşallah vardır senin bebiş ben umudumu kaybettimBenim de 25 Mayıs ama sanki yok gibi hissediyorum.
4 gündür dudaklarım kupkuru, 2 gündür vücut ısım yüksek ve bugün de sağ yanım ağrıyor.Lh testi yaptım, çok silik. Gebelik olunca koyu çıkıyormuş sanırım.
Ben biliyorm çook iyi ilaç inşallah faydasını görürsün. Zaten saçma kürler yapmak yerine ben böyle kalite vitamin arttıracak şeyler almayı tercih ediyormProtime diye bir vitamin önerdi..
Yumurta gelişimini destekliyormuş
Aynısının erkekler için olanı da var oda sperm kalitesi içinmiş.
Klomen yerine bunu verdi..
Doktorda güven verdi açıkçası..
Olabilir de olmayabilir de.Kızlar biraz önce yumurtlama dediğimiz o akıntıyı gördüm ve bugün 13. Günüm. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama çok silik çizgi gördüm bugün yapsam kırmızı olur mu birden kızarırmı merak ediyorum
Kızlar doktor önerisi olmadan erkek için protime olan kullanılabilir mi sizceBen biliyorm çook iyi ilaç inşallah faydasını görürsün. Zaten saçma kürler yapmak yerine ben böyle kalite vitamin arttıracak şeyler almayı tercih ediyorm
Canım ben de geçen hafta yumurtlama akıntısını gördüm ovulasyon pik değildi silikti, dün pik gördüm ovulasyon testinde. Sen yine de değerlendirKızlar biraz önce yumurtlama dediğimiz o akıntıyı gördüm ve bugün 13. Günüm. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama çok silik çizgi gördüm bugün yapsam kırmızı olur mu birden kızarırmı merak ediyorum
Bence Mantıken kullanılabilir buradaki amaç vitamin takviyesi zararlı olacağı konusunda fikrim yok. Faydaları çok eminimKızlar doktor önerisi olmadan erkek için protime olan kullanılabilir mi sizce
Ay ne alakaHarika çok guzel anlatmışsınız ya bence de tıp okuyun
Ben akıntıyı göreli 2 gün oldu canım hala ovulasyon pik değil yani sen testi yap bir kaç gün daha pik olır mu görmek adına fikir ama bu akıntıyı değerlendir vucudumuzdan iyi bilemez hiçbir şeyKızlar biraz önce yumurtlama dediğimiz o akıntıyı gördüm ve bugün 13. Günüm. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama çok silik çizgi gördüm bugün yapsam kırmızı olur mu birden kızarırmı merak ediyorum
Geçen hafta derkenCanım ben de geçen hafta yumurtlama akıntısını gördüm ovulasyon pik değildi silikti, dün pik gördüm ovulasyon testinde. Sen yine de değerlendir
İğne olalı 2 hafta oldu canım, doktor muayenesinde gözükür mu ki ?Çatlatma iğnesi olduğunuz için değeri yükseltir ve yanıltır. Kan verseniz ve doktor muayenesiyle mutlaka en olursunuz. Böyle bir şey söylemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?