- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Sonucu paylaşırmsnz bnde gitmeyi planlıyorumEvet Cevat hocaya gideceğim.
kız akıntı geldiyse senin yumurtlama olmuştur. ben yumurtlama zamanında her ay akıntım olmadığımdan kestiremiyorumBen akıntıyı göreli 2 gün oldu canım hala ovulasyon pik değil yani sen testi yap bir kaç gün daha pik olır mu görmek adına fikir ama bu akıntıyı değerlendir vucudumuzdan iyi bilemez hiçbir şey
Oldu canım eşim buradayken pik gösterdi flo tam değerlendirdim sonraki gün benden yoğun akıntı geldi peçeteye su gibi yoğundu baya. şuan ıslaklık var bendekız akıntı geldiyse senin yumurtlama olmuştur. ben yumurtlama zamanında her ay akıntım olmadığımdan kestiremiyorum
Olabilir canım, 2. kez yumurtamış da olabilirsin, havalardan, ilaçlardan stresten de gecikme olabiliyor. Gecikme varsa kan ver, sonuc belli olur zaten :))Test yapmadım ama akıntım falan oldu değerlendirmistim yine adetim gecikince acaba mı diyorum
nasip kısmet zamanı değilmiş gibi şıklar sunayım birini seç :) niye olmadı nasıl olmazı geçtim artık valla. zamanı gelince olacak olanın önüne geçilmiyor, zamanı olmayınca da ne yapsan olmuyorOldu canım eşim buradayken pik gösterdi flo tam değerlendirdim sonraki gün benden yoğun akıntı geldi peçeteye su gibi yoğundu baya. şuan ıslaklık var bendegögüs hassasiyetim filan olmuştu ya onlar yok oldu hatta ateşim artmıştı o gece rahim Kasıklarımda.
Bende manyak gibi test yapıyorm bitsinler bir yandan diye canımartık testlere çok güvenmiyorum ya. Pik olduğu zamanlar da ilişki yaptım tutmadı madem o kadar iyi yakaladı niye tutturamadık
Yaa çok tatlısınn...beste0636 NehirPerisi
B Birumutturyasatan F Feyzanurr
Margee E Evils
M mavili_yeshll :))) batlardan var mı bir haber
Nm88326 sana bu espriyi yapmak istedim :)bugün bat nasılsın yarına hazır mısın pamuğum yazarken bile kalbim heyecan yapıyor inş.Tüpün tutmuştur
Aynen doktorun dediğini uygulayacağız ama işte kafama takıldı 7 gündür birliktelik olmayınca sperm kalitesi düştü mü diye. Doktor da hiç sormadı en son ne zaman birliktelik oldu vs diye. Akşamdan beri baya stres yaptım bu konuyu birde eşim hiç araştırıyor ekran görüntüsü falan attım sabah müsait olduğunda oku dedim özet olarak ne diyor diyo ya delirecem okumaya eriniyor beyimBence doktorun dediğini yap boşveer hergün olayını doktorun öyle deseydi öyle yapardın. Hergün diyenin vardır bildiği neye göre dediği.
Evet biliyorm olduğun yere göre zordu yürüyüş
Sen devam et hiç bırakma en azından bir ay yap bunu farkı gör. Spor yapmak iyidir dikkatli olursan sıkıntı olmaz. Nerde hareket orada bereket demiş büyükler.Eşinde hep bir engel koyuyor yaa napsın bu kadın. Süreci etkilemez spor hiç olmazsa 30 dk yap hafif hareketler şeklinde bence.
Ay sizin esprinize katıldım sadeceYa sizin benim tanımlama ve benzetmelerime bu beğenileriniz yüzünden gidip tıp okuyacağım. Öyle gaza geliyorum
Yaa çok tatlısınn...
Tüpün tutmuşturAyy o nasıl cümle valla... okurken güldüm kız :))
Canım regl belirtisi yok, kasıklarıma aniden kramp giriyor. Bel ağrım transferden sonra dinmedi. Memintolar şiş hala.. Baş ağrım gitti, o muhtemelen iğnelerdendi..Yarınn büyük gün... hem iğne etkisi de geçmiş mi onu öğrenirim en azından.
bu okeyAy sizin esprinize katıldım sadece
iğne etkisi aşağı yukarı 9. 10. günde geçiyor. o konuda netim :)Yaa çok tatlısınn...
Tüpün tutmuşturAyy o nasıl cümle valla... okurken güldüm kız :))
Canım regl belirtisi yok, kasıklarıma aniden kramp giriyor. Bel ağrım transferden sonra dinmedi. Memintolar şiş hala.. Baş ağrım gitti, o muhtemelen iğnelerdendi..Yarınn büyük gün... hem iğne etkisi de geçmiş mi onu öğrenirim en azından.
hepsi sınırlar içinde sıkıntılı bi durum olmaz canımKizlar hormon tahlillerime bi bakrmisiniz fsh 6.35 lh 6.43 prolaktin 22.67 fsh ve lh iyi gibi denprolaktin hakkinda bilgim yok yuksek mi bu sayi kac olmasi gerekiyo acaba bilen var mi
Kizlar hormon tahlillerime bi bakrmisiniz fsh 6.35 lh 6.43 prolaktin 22.67 fsh ve lh iyi gibi denprolaktin hakkinda bilgim yok yuksek mi bu sayi kac olmasi gerekiyo acaba bilen var mi
Ahh saol kuzumm lh once 25 lerdeydi sıkı diyetle 11 e dusurdum devam ettim diete 6 ya dusmus sukur ya ama uc ay once 11 di cok cabuk degisiyomu bu hormonlar pko oldugum icin bidaha yukselmez insaAllah ya degerlerimhepsi sınırlar içinde sıkıntılı bi durum olmaz canım
Tsh yptirmadim ama subatta yaptirmistim 0.87 cikmisti uc ay once. prolaktini ne yukseltiyo kuzum yani sekerdi kalorili seylerden baya uzagim napmam lazim uc aydir aslinda yumurtam kendiliginden catliyo igne ypmiyo doktorumÇok lh yüksek biraz düşük olmalı fsh dan canım bunun böyle olması biraz yumurtanın çatlamasını engelleyebilir bence.Prolaktinin normal birazcık düşük olması iyidir bunun için bunu yükseltecek bazı şeylerden de kaçınman iyi olacaktır. Tsh kaç onu merak ettim onu yaptırmadın mı?
Var gibi canım 1-2 gün daha bekleyip kan testi yaptır bence bende 10 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum inşallah ikimizde hamileyizdir. Başka belirtin var mı kasık ağrısı akınttı vsKızlar selamlar. Bana yardımcı olur musunuz? 7 mayista çatlatma iğnesi oldum,. Bugün 20 Mayıs. İdrar testim bu şekilde çıktı bı bakar mısınız ya napacagimi bilemiyorum.Eki Görüntüle 2852874
Benim bat 14 15 Haziran gibi kuzum sen listeye ekleme felan yapmıcak olunca bn de buradan takılayım dedimbeste0636 NehirPerisi
B Birumutturyasatan F Feyzanurr
Margee E Evils
M mavili_yeshll :))) batlardan var mı bir haber
Nm88326 sana bu espriyi yapmak istedim :)bugün bat nasılsın yarına hazır mısın pamuğum yazarken bile kalbim heyecan yapıyor inş.Tüpün tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?