Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben akıntıyı göreli 2 gün oldu canım hala ovulasyon pik değil yani sen testi yap bir kaç gün daha pik olır mu görmek adına fikir ama bu akıntıyı değerlendir vucudumuzdan iyi bilemez hiçbir şey
kız akıntı geldiyse senin yumurtlama olmuştur. ben yumurtlama zamanında her ay akıntım olmadığımdan kestiremiyorum

kız akıntı geldiyse senin yumurtlama olmuştur. ben yumurtlama zamanında her ay akıntım olmadığımdan kestiremiyorum
Oldu canım eşim buradayken pik gösterdi flo tam değerlendirdim sonraki gün benden yoğun akıntı geldi peçeteye su gibi yoğundu baya. şuan ıslaklık var bende gögüs hassasiyetim filan olmuştu ya onlar yok oldu hatta ateşim artmıştı o gece rahim Kasıklarımda.
Bende manyak gibi test yapıyorm bitsinler bir yandan diye canım artık testlere çok güvenmiyorum ya. Pik olduğu zamanlar da ilişki yaptım tutmadı madem o kadar iyi yakaladı niye tutturamadık

nasip kısmet zamanı değilmiş gibi şıklar sunayım birini seç :) niye olmadı nasıl olmazı geçtim artık valla. zamanı gelince olacak olanın önüne geçilmiyor, zamanı olmayınca da ne yapsan olmuyor

Yaa çok tatlısınn...
Tüpün tutmuştur Ayy o nasıl cümle valla... okurken güldüm kız :))
Canım regl belirtisi yok, kasıklarıma aniden kramp giriyor. Bel ağrım transferden sonra dinmedi. Memintolar şiş hala.. Baş ağrım gitti, o muhtemelen iğnelerdendi.. Yarınn büyük gün... hem iğne etkisi de geçmiş mi onu öğrenirim en azından.

Aynen doktorun dediğini uygulayacağız ama işte kafama takıldı 7 gündür birliktelik olmayınca sperm kalitesi düştü mü diye. Doktor da hiç sormadı en son ne zaman birliktelik oldu vs diye. Akşamdan beri baya stres yaptım bu konuyu birde eşim hiç araştırıyor ekran görüntüsü falan attım sabah müsait olduğunda oku dedim özet olarak ne diyor diyo ya delirecem okumaya eriniyor beyim

Spor konusunda da bebeğin tutunması için dikkat et diyor hoplamalı zıplamalı spor yapma diyor elinden gelse 14 gün yat kalkma diyecek. Ya benim annem 40 yaşında tarlalara gitti baya ağır işler yaptı da karnında bebe olduğunu bilmeden yine de bişey olmamış kardeşime 3 4 aylık olup kımıldamadan başlayınca anladı annem. Çok şükür o ağır işlerde bile bişey olmuyor rabbim koruyor doğacak olan doğuyor ya. Şimdilerde 9. Yaşına girdi akıllı bıdık

Kizlar hormon tahlillerime bi bakrmisiniz fsh 6.35 lh 6.43 prolaktin 22.67 fsh ve lh iyi gibi denprolaktin hakkinda bilgim yok yuksek mi bu sayi kac olmasi gerekiyo acaba bilen var mi

Tüpümüüz diyim birde tüp çok önemli şeymiş bunu kk da öğrendim kısaca böyle söylemde bulunmak hoşuma gidiyor. Ayy geçmeyen gün ay yıl yokmuş geldi çattı ilk bana atmanı istiyorum her durumda sabah erken kalkcam senin için uyuyamam o derece aklımda bu durum
Bir bakmışsın bebiş gelmiş Allahım biz diledik istedik ne olursun vermiş ol pamuk kalpli arkadaşıma yaa

iğne etkisi aşağı yukarı 9. 10. günde geçiyor. o konuda netim :)

Kizlar hormon tahlillerime bi bakrmisiniz fsh 6.35 lh 6.43 prolaktin 22.67 fsh ve lh iyi gibi denprolaktin hakkinda bilgim yok yuksek mi bu sayi kac olmasi gerekiyo acaba bilen var mi

Çok lh yüksek biraz düşük olmalı fsh dan canım bunun böyle olması biraz yumurtanın çatlamasını engelleyebilir bence. Prolaktinin normal birazcık düşük olması iyidir bunun için bunu yükseltecek bazı şeylerden de kaçınman iyi olacaktır. Tsh kaç onu merak ettim onu yaptırmadın mı?

hepsi sınırlar içinde sıkıntılı bi durum olmaz canım
Ahh saol kuzumm lh once 25 lerdeydi sıkı diyetle 11 e dusurdum devam ettim diete 6 ya dusmus sukur ya ama uc ay once 11 di cok cabuk degisiyomu bu hormonlar pko oldugum icin bidaha yukselmez insaAllah ya degerlerim

Tsh yptirmadim ama subatta yaptirmistim 0.87 cikmisti uc ay once. prolaktini ne yukseltiyo kuzum yani sekerdi kalorili seylerden baya uzagim napmam lazim uc aydir aslinda yumurtam kendiliginden catliyo igne ypmiyo doktorum

Kızlar selamlar. Bana yardımcı olur musunuz? 7 mayista çatlatma iğnesi oldum,. Bugün 20 Mayıs. İdrar testim bu şekilde çıktı bı bakar mısınız ya napacagimi bilemiyorum.Eki Görüntüle 2852874
Var gibi canım 1-2 gün daha bekleyip kan testi yaptır bence bende 10 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum inşallah ikimizde hamileyizdir. Başka belirtin var mı kasık ağrısı akınttı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…