Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz 7 günlük spremi mi kullanacaksınız çatlamada onu mu dmeek istedin canım.?
Ayy 9.yaşında kardeş mi var Allahım yaa
Bizde sakınan göze çöp batar oluyor genelde. Bazımız hassas onlar hariç bazı şeyler hastalıkla alakalı. Sporunda atlayacak spor yok zaten hafif şeyler yap demiştim bende sana.

Geçen hafta derken birde bu hafta bu çatlama kaçıncı gününüz?
Ayın 12si gece lavaboya gittiğimde yumurta akı akıntı gelmişti canım ama o gün ver ertesi gün ovulasyon testim silikti. Dün ovulasyon testi yaptım pikti. Bugün silikleşmiş. Ben riske atmayıp hem akıntı zamanını hep yumurtlamayı değerlendirdim Bakalım kısmet

Benim bat 14 15 Haziran gibi kuzum sen listeye ekleme felan yapmıcak olunca bn de buradan takılayım dedim
Takılalım bundan sonra gebeleri eklicem haziranda kalanları şmdi sen naptın doktor kontrolünde mi olacaksın.?laparakobi işini düşündün mü karar n olarak? Birşeyler dedi ama doktorun.

Takılalım bundan sonra gebeleri eklicem haziranda kalanları şmdi sen naptın doktor kontrolünde mi olacaksın.?laparakobi işini düşündün mü karar n olarak? Birşeyler dedi ama doktorun.
Valla burada takılalım hiç güncellemeye gerek yok femara kullanıyorum şimdilik 4. Gün bugün haftaya çarşamba yumurta kontrolü var eğer büyüdüyse sağda iğne vuracak çatlaması İçin sonrası Allah Kerim laparoskopiyi yaptırmam bn zaten eşimde kabul etmez diye düşünüyorum çok erken değil mi ya daha yeni 1 yıl oldu en kötü tüp bebek yaptırırım 6 ay sonra en aZından karnımı deşmezler

Bak bende sana bir örnek vereyim. Ben ovulasyon çok güvenmiyorum tam olarak bilgi vermiyor. Arkadaşım doktora gitti yumurtası 14 15 11 mm yumurtaları vardı doktor 2 gün sonra gel dedi bu arada ovulasyon yapıyoruz silik hafif koyulaştı hep silindi doktora gitti yumurtalar çatlamış doktor sıvı var demişti eve geldiği akşam ovulasyon pik oldu iki gün sürdü utanmaz pik. Ee doktor olanı görüp demez miydi? Ne alaka diyorm Ogünden bugüne.

Anlıyorum kuzum, ben biliyorum senin iyi niyetini, pamuğum benim :))
Ay çok heveslendirdin, negatif cıkarsa fena olucam ama :)

iğne etkisi aşağı yukarı 9. 10. günde geçiyor. o konuda netim :)
Canım, çok teşekkür ederim cevabın için. Ama ben ovitrelle kullanmadım. Tüp transferinden sonra 1 hafta kadar HCG içeren ek bir takviye kullandım. Pazratesi iğnem bitti. Ondan bu endişem. :))

Birde zaten tek doktorun demesiyle olacak şeyler değil. Çok mantıklı düşünüyorsun karadenize gel tatilde buralarda yap belki olur hayırlı gelir sana. Mekan değişikliği iyidir. Olacak umudum sana karşı hala var er yada geç nedense içimde Allah bizi bu yollara koyduysa vardır bildiği

Anlıyorum kuzum, ben biliyorum senin iyi niyetini, pamuğum benim :))
Ay çok heveslendirdin, negatif cıkarsa fena olucam ama :)
Negatif olursa birlikte üzülürüz napalım elden geleni yapınca için rahat olsun bence
Geç olsun ama asla güç olmasın

Amin inşallah canım ya bn de öyle düşünüyorum belki tatil de akıldan silinirse olur bi sürü doktora gittim artık gitmeyi de bırakmak istyrm sıkıldım tez zamanda nasip olurda Allah’ın izniyle inşallah rahata kavuşuruz hepimiz

Canım, çok teşekkür ederim cevabın için. Ama ben ovitrelle kullanmadım. Tüp transferinden sonra 1 hafta kadar HCG içeren ek bir takviye kullandım. Pazratesi iğnem bitti. Ondan bu endişem. :))
o zaman onu hiç bilemeyeceğim canım benim. inşallah tutmuştur. tez zamanda bebişini kucaklarsın

Ben biliyorm çook iyi ilaç inşallah faydasını görürsün. Zaten saçma kürler yapmak yerine ben böyle kalite vitamin arttıracak şeyler almayı tercih ediyorm
Aynen bencede..
Ama ben yine bal tarçın çöreotu yapmayı düşünüyorum bana iyi geliyor çünkü..
Fsh değerim bile baya düşük çıktı doktor şaşırdı

Tatilde tek ne yap biliyor musun takvim artık ney ise yumrtlama günlerini bilirsin değerlendir geç eğlen toz dolaş o olacaksa akılda olmasayla olan şey değil kalbimizi biliyor Allah yap niyetini unutma gerisi Allah kerim bencede bırak artık bir süre doktor işini de rahatla herşey de çocuk değil biz böyle hayatı unutuyoruz ben bunu evde diye çok yapıyorum ama işim olduğunda çok farklı oluyorum. Senin işin var fırsat verme seni bu düşünceye kendi elimizle atıyoruz üstüne gide gide illa olacak sanıyoruz. Birazcık kendini düşün ve tatile hazırla

Aynen bencede..
Ama ben yine bal tarçın çöreotu yapmayı düşünüyorum bana iyi geliyor çünkü..
Fsh değerim bile baya düşük çıktı doktor şaşırdı
Biliyor musun onu yapınca benm de düştü adetim gelmedi o ayrı birşey. Fsh 6.34 iken 4.55 oldu ya. Ama daha yapmam

Ya evet 6 7 günlük olacak. Eşimin sperm testleri güzel bi sorun yok aslında ama. Çoğu erkek gibi o da ne kadar beklerse o kadar çok sperm olur kafasında. Araştırdım o kadar dün akşam için dedim değerlendirelim diye yok anam adam bildiğinden şaşmıyor. Bende takmıyorum artık ya bu ay olmazsa bidahaki ay da farklı deneriz diye saldım.
Evet aramızda 15 yaş var. Ben hep isterdim kardeşim olsun diye hiç şikayetçi olmadım

Çok güzel kardeş candır bence...
Sen saldır ona yap canım istiyor de yemişim bebeği diyerek yap sonra yine 1 gün arayla yap günaşırı dediği gibi devan edersin.

En net bilgiyi ultrason verir tabii ki Bu ay ister akıntı zamanı ister pik gördüğüm zaman biri tutsun yeter ki Eğer yumurtlama akıntısına göre sayarsam bugün 8.gün oluyor Şimdi bi de bunu takarım ben kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…