- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Valla işte felan herkesin çocuğu var habire çocuk lafı olmasa aslında aklıma gelmezde bırakmıyolarTatilde tek ne yap biliyor musun takvim artık ney ise yumrtlama günlerini bilirsin değerlendir geç eğlen toz dolaş o olacaksa akılda olmasayla olan şey değil kalbimizi biliyor Allah yap niyetini unutma gerisi Allah kerimbencede bırak artık bir süre doktor işini de rahatla herşey de çocuk değil biz böyle hayatı unutuyoruz ben bunu evde diye çok yapıyorum ama işim olduğunda çok farklı oluyorum. Senin işin var fırsat verme seni bu düşünceye kendi elimizle atıyoruz üstüne gide gide illa olacak sanıyoruz. Birazcık kendini düşün ve tatile hazırla
Yok kız o yanaşmayınca bende istek mi kalıyor. Sırf bebek içinde yapmak da istemiyorum öyle bi kısır döngüÇok güzel kardeş candır bence...
Sen saldır ona yap canım istiyor de yemişim bebeği diyerek yap sonra yine 1 gün arayla yapgünaşırı dediği gibi devan edersin.
Nayynnn naynn asla takmak yokEn net bilgiyi ultrason verir tabii kiBu ay ister akıntı zamanı ister pik gördüğüm zaman biri tutsun yeter ki Eğer yumurtlama akıntısına göre sayarsam bugün 8.gün oluyor Şimdi bi de bunu takarım ben kafama
Ay adetim gelmesin kız deme öyleNayynnn naynn asla takmak yokbeklemek sen yapma bunu kendine değmeeezz ben örnek olarak diyorm yaptım hiççç bir hayrını görmedim salla gitsin adetini takip et mesela yumrtlama akıntısına göre mi gelir gelecekse ovulasyona göre mi bunu merak ettim ben. Bana da söyle olur mu.
Hahaha erkek yanaşması ne çok bilmem bizde ben asla affetmemYok kız o yanaşmayınca bende istek mi kalıyor. Sırf bebek içinde yapmak da istemiyorum öyle bi kısır döngü
Farkında isen gelirsen gelecekse dedimAy adetim gelmesin kız deme öyleBen yine de yumurtlamadan sonra 14 sayayım gelmezse gebelik testini öyle yaparım
Hazır hazır isteği var adam tutuyor kendini tutma sal diyecemHahaha erkek yanaşması ne çok bilmem bizde ben asla affetmemahh adam diyordur ben ne aldım bela mı aldım yemişim yanaşmamasını
Ben alacağımı alırım istek de kaçınılmaz oluyor. 7 gün olmuş nasıl istek olmuyor ayy akşama sen bunu al eline kısır döngü uzamış sizde adam hazırdır bence
İnşallah çift çizgi atarımFarkında isen gelirsen gelecekse dedimbana o kısmı lazım gelmeyecekse çift çizgini yolla bana
Canım valla aylardır istiyoruz da eylülden beri. yumurtlama vs günlerine denk getirerek en sağlam çalışma bu ay dı. O da olmadıGünaydın canım, Haziran inşaallah şans olur. Sen ne kadar süredir istiyordun?
Nöfff ben hiç böyle şeyleri de takamam bugün yaparım yarın gün aşırı amaç hem keyif hem çocuksa. Doktor diyeceğini demiş ama spremler bayatlar ilk onları atmanız iyi olur ona inanıyorum. Sonra gün aşırı devam edinHazır hazır isteği var adam tutuyor kendini tutma sal diyecemo benden daha çok bebek istiyor asla taviz vermez zamanını bekleyecek şimdi dayanamadım aradım doktoru bundan önce birlikte olmamanız etkilemez zaten doğurganlık döneminde değildin dedi dün ve bugün ilişki bilerek önermesi sperm az olacak yarın sabah için dedi gün aşırı devam edeceksiniz zaten sıkıntı yapma rahat ol dedi
Benim 13 den 5 e düştüBiliyor musun onu yapınca benm de düştüadetim gelmedi o ayrı birşey. Fsh 6.34 iken 4.55 oldu ya. Ama daha yapmam
Bende ona inanıyorum da kocamı ikna edebileceğimi sanmıyorum hele doktor da böyle demişken asla. Sabah tam saatinde yaparNöfff ben hiç böyle şeyleri de takamam bugün yaparım yarın gün aşırı amaç hem keyif hem çocuksa. Doktor diyeceğini demiş ama spremler bayatlar ilk onları atmanız iyi olur ona inanıyorum. Sonra gün aşırı devam edinbunu birgebeningünlüğü abla var öyle diyor hep acıbadem doktorları öyle öneriyor. Bende acıbadem doktorları ne derse inanırım adamlar harika gerçekten
Herkes stres diyor doğru ama ne bileyim bence prolaktin çok ayarsız hormon boşver sal onu ben ilaç kullandım onun için düşün 16 ydı öyle sürekli çıkmaz o.. 50 ye kadar yolu var. Benimde 1 kere çıktıTsh yptirmadim ama subatta yaptirmistim 0.87 cikmisti uc ay once. prolaktini ne yukseltiyo kuzum yani sekerdi kalorili seylerden baya uzagim napmam lazim uc aydir aslinda yumurtam kendiliginden catliyo igne ypmiyo doktorum
Onu kullandım ben adet görmedim ya şunu inkar asla edemem bütün hormon testlerim muaaazam çıktı çok şaşırdımBenim 13 den 5 e düştü
Ben adet olmadım ama sabah test yaptım negatif@beste0636 @Cherry Queen
@Birumutturyasatan @Feyzanurr
Margee @Evils
M mavili_yeshll :))) batlardan var mı bir haber
@Nm88326 sana bu espriyi yapmak istedim :)bugün bat nasılsın yarına hazır mısın pamuğumyazarken bile kalbim heyecan yapıyor inş.Tüpün tutmuştur
Kocaya herşey denmez heran hazır ol ilişki olablr iğne sonrası denir ne bilecekler onlar doktor dedi deBende ona inanıyorum da kocamı ikna edebileceğimi sanmıyorum hele doktor da böyle demişken asla. Sabah tam saatinde yapar
5 benim için inanılmaz bir sonuç..Onu kullandım ben adet görmedim ya şunu inkar asla edemem bütün hormon testlerim muaaazam çıktı çok şaşırdımama adetim belki bu düzenleme yapayım derken dengesizleşti. Baya düşmüş şuan kaç peki? Normal ise içme bu kadarı yetmez mi 5 iyi?
5 benim için inanılmaz bir sonuç..
Doktor zaten şaşırdı amh sonucun mu yanlış acaba dedi hatta
Senin adet gecikmen mevsimsel de olabilir bu aylarda çok kadında oluyor..
Bir araştıracağım kaç ay üst üste yapılıyor diye.. Ben iki ay yaptım. Adetin 2. Gününden yumurtlama görene kadar
2 3 güne yumurtlarsın artııııık :)Ovulasyon testi canim regl 11 mayıs 1 sayarsak bugün 9. GünYusra-61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?