İnşallah çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKorunmayı bıraktıktan sonra tedavi gördün mü? İnşallah daha fazla bekletmez rabbim canım hayırlı sağlıklı evlat verir hepimize de
Az kalmış kız seninkine inşallah bebeğin seninledir duamdasın
Yok canım yarın yapicam iki gun geçsin daha yükselir diye yine silik çıkmasınTest yaptın mı peki tekrar sabah yapacaktın sankim?
Insallah canimMaşallah kuzum ya inşallah kanda da güzel bir değer görürsün ve sağlıkla ilerler gebeliğin
Canım yeni gördüm cevabını benim Pazartesi 18mm 24 e ulaşmıştır herhalde18,22 civarı iğne yapıyorlar canım, kendi çatlayacağı zaman 24 falan oluyor heralde, çatlamazsa zaten daha büyüğü kistleşiyor
Ben de bu ay güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum 9-19 günleri günaşırı, bazen iki gün üst üste olacak şekilde değerlendiriyorum. Hayırlısı artık..Canım yeni gördüm cevabını benim Pazartesi 18mm 24 e ulaşmıştır herhaldedün değerlendirdim ama yanlış pozisyonda oldu sonra hep yattım bacağımı kaldırdım bana hiç kaçmadı gibi geldi ama bugünü es geçip Cumartesi ve pazar günlerini değerlendiricem artık bu ay hep peş peşe yaptım buda olmaz ise mecbur ilaca başlıcam önümüzdeki ay Sende durumlar nasıl ?
Nisan da 10 gün soğan kürü uyguladım canım ben ilk defa bi kür uyguladım tedirgindim acaba yanlış mı yapıyorum diye . Mart ayında regl olmadım ama soğan kürünü uyguladığım ay 28 günde regl oldum sonrasında da klomene başladık. Ama soğan kürünün faydasını gördüğümü düşünüyorum adetim hep geçikirdi benim. Soğan kürünü kullananlarda çoğu bir sonraki ay hamile kalmış bende ondan da biraz umutluyum ya nasip bakalımbende başından beri korunmadim 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır da bu çocuk mevzusuna uğraşıp duruyorum. 15 yaşında pcos dediler bana da adet düzensizliği yüzünden. O günden beri herkes yok soğan kürü yok ot kürü yok şu yok bu diyip duruyor. Hiç birini uygulamadım. Çare onlarda mi acaba
Amin inşallahİnşallah çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çatlatmayı oldun mu bu ay? Ya bide şey sorucam benim ikinci gün ovitrelle vurulalı bi halsizlik var midem bulanıyor kabızlık falan var sen yaşadın mı böyle semptomlar resmen kolumu kaldıracak halim yok ilk kez vuruldum bilmiyorum normal mi bu durumBaşladım canım tedaviye femara ve çatlatma iğnesinde 2.ayım geçen ay gebelik oluşmadı bu ay tekrar deniyorum bakalım inşallah bu ay olur nasipse
Bende 15 yaşında öğrendim ama sağolsun o zamanki doktorum beni hiç ümitsizliğe katılacağım bi konu olmadığına inandırmıştı. Zaman geçti ben hep kendimi takip ettim her adet gecikmeden doktora gittim ne doğum kontrol hapları kullandım. Sonra nişanlandım kontrole gittim anam doktor bir konuştu zor hamile kalman falan diye hemen doktor değiştirip bidaha kontrole gittim dostinex ve doğum kontrol hapı kullandım bir ay sonrasında bu doktor bana çocuk sahibi olabilirsin diyip gün verdi şu günleri değerlendir diye bayağı da ümitlendirdi. Halbuki o zaman nişanlıydım doktor evliyim sanmıştı. Ay çok uzattım demem o ki doktor çok önemli birinin dediğine inanıp ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor. Senin de bilinçaltına işlemiş bence önce bu düşünceden kurtulmaya çalış bir rahatla olmayacak diye bişey yok bal ne pkolular hamile kalmış bizde kalacaz Allahın izniyle.Doktor ne kadar önemli ya. 15 yaşında adet düzensizliği için gittiğim doktora adet sancısını çok şiddetli yaşadığımı söyledim. Sadece batın ultrasonla bakarak rahim duvarının ince olduğunu söyledi. İlerde çocuk için problem olur mu dedim düşük ihtimalin fazla olur dedi. 15 yaşındayım daha ya! Bununla yaşadım hep zihnimin bı köşesinde durdu o. Bu tedaviye başladığımdan beri hiç bir doktor böyle bişey söylemedi mesela. Olsaydı önlem alınırdı diye düşünüyorum. Aşılamadan sonra herkese yaptıkları gibi progestan başladılar. Tek önlem bu yani. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. Bu laf belki de beynimde yer ettiği için psikolojik zorlanıyorum bilmiyorum kiteyzemde de pcos var evlendikten 1 sene sonra bı çocuğu oldu 6 sene ara verdiler ki bu dediklerim 25 yıl önce filan. Öyle tüp bebek filan yok. Doktor sen pcoslusun hamile kalamazsin demiş 1 ay sonra 2. Çocuğu oldu mesela bu durumlarda hiç kimseyi dinlememek gerek aslında. Kafa ütülüyolar sadece başka biseye yaramıyor
Ben de nisan da 7 gün soğan kürü yaptım, benim adetim bi tuhaf oldu 2 gün hiç gelmedi sonra yeniden başladı, betam 3.94 tü. Bilmiyorum birşeyleri etkiledi ama inşallah güzel haberler alırız . Sizin bat ne zaman benim 29 mayisNisan da 10 gün soğan kürü uyguladım canım ben ilk defa bi kür uyguladım tedirgindim acaba yanlış mı yapıyorum diye . Mart ayında regl olmadım ama soğan kürünü uyguladığım ay 28 günde regl oldum sonrasında da klomene başladık. Ama soğan kürünün faydasını gördüğümü düşünüyorum adetim hep geçikirdi benim. Soğan kürünü kullananlarda çoğu bir sonraki ay hamile kalmış bende ondan da biraz umutluyum ya nasip bakalım
Amin inşallah
Çatlatmayı oldun mu bu ay? Ya bide şey sorucam benim ikinci gün ovitrelle vurulalı bi halsizlik var midem bulanıyor kabızlık falan var sen yaşadın mı böyle semptomlar resmen kolumu kaldıracak halim yok ilk kez vuruldum bilmiyorum normal mi bu durum
bende başından beri korunmadim 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır da bu çocuk mevzusuna uğraşıp duruyorum. 15 yaşında pcos dediler bana da adet düzensizliği yüzünden. O günden beri herkes yok soğan kürü yok ot
Bnde de sürekli sancı olmuştu herkese ayrı ayrı etki ediyo sanırım yok canım çarşamba vurulcm iğneyiNisan da 10 gün soğan kürü uyguladım canım ben ilk defa bi kür uyguladım tedirgindim acaba yanlış mı yapıyorum diye . Mart ayında regl olmadım ama soğan kürünü uyguladığım ay 28 günde regl oldum sonrasında da klomene başladık. Ama soğan kürünün faydasını gördüğümü düşünüyorum adetim hep geçikirdi benim. Soğan kürünü kullananlarda çoğu bir sonraki ay hamile kalmış bende ondan da biraz umutluyum ya nasip bakalım
Amin inşallah
Çatlatmayı oldun mu bu ay? Ya bide şey sorucam benim ikinci gün ovitrelle vurulalı bi halsizlik var midem bulanıyor kabızlık falan var sen yaşadın mı böyle semptomlar resmen kolumu kaldıracak halim yok ilk kez vuruldum bilmiyorum normal mi bu durum
değerlendirmelerin sonuna geldikBen de bu ay güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum 9-19 günleri günaşırı, bazen iki gün üst üste olacak şekilde değerlendiriyorum. Hayırlısı artık..
Canım biri dün sabah biri bu sabah. Dün geceyi değerlendirdim bugün nolur bilmiyorumÇatlamış canim çatlamayı degerlendir mutlaka ben geçen ay hata ettim bu ay kacirmicam
Ayy inşallah benim de öyle olurDarısı bize inşallah. Ablam da dış gebelik geçirdi malesef tüpün birini aldılar. 1 sene sonra doğal yolla ikizleri oldu. Rabbimin mucizeleri işte. Bize de mucizelerinden yaşatsın inşallah
Batım 5 haziran canım ama zamanında gelir mi bilmiyorum 19 mayısta çatlatma iğnesi oldum değerlendirim bekleyecez artık inşallah güzel şeyler olurBen de nisan da 7 gün soğan kürü yaptım, benim adetim bi tuhaf oldu 2 gün hiç gelmedi sonra yeniden başladı, betam 3.94 tü. Bilmiyorum birşeyleri etkiledi ama inşallah güzel haberler alırız . Sizin bat ne zaman benim 29 mayis
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebişSelam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedimYusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edersormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Hayırlı olsun..Selam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedimYusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edersormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?