Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tebrik ederimmm.

MaviliGizem bak olumlama ile yaramış, kesin hamişiz bu ay

Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebiş
Çok teşekkür ederim
Aslında bende pko olduğu için tam net olarak şu gün diyemiyorum, ama 2sinde lh hormonu en yüksek seviyede, silikleşmeye başladığı 4ü çatlama gibi düşünüyorum ben, pko yoksa daha net belli oluyor çizgiler, ama laboquickti testlerimin markası gayet memnundum tavsiye ederim, her gün saat 3 te, 1den sonra sıvı tüketmeyerek yapmıştım, aynı saatte yapmak önemli farkı görebilmek için

Bnde de sürekli sancı olmuştu herkese ayrı ayrı etki ediyo sanırım yok canım çarşamba vurulcm iğneyi
Anladım canım inşallah geçer bulanma ve halsizlik kötü yaptı beni. Bu ay uğur getirsin bize ya hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla

Çiçeklerim;özel hastanelerde aşılama şartı var mı yoksa istediğimiz zaman aşılama yaptırabiliyor muyuz ? Bide ovü testlerini ebru ceylandan mı minnak kurabiyelerden mi alıyım

Kizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Ön sevişmeyi kısa mı tutuyorsunuz neden kuruluk oluyor acaba ? En doğrusu kendi kayganlığınla olması, bence bu durumu çözün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…