- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Çok tebrik ederimmm.Selam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedimYusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edersormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Benim bu ay yumurtlamam geç olduM misamino @gizo2603
@Arazynp @papatyakiz1
Günaydınlar ne durumdasınız canlar bat gününüzden var mı güzel haberler?
Selam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedimYusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edersormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebiş
Aslında bende pko olduğu için tam net olarak şu gün diyemiyorum, ama 2sinde lh hormonu en yüksek seviyede, silikleşmeye başladığı 4ü çatlama gibi düşünüyorum ben, pko yoksa daha net belli oluyor çizgiler, ama laboquickti testlerimin markası gayet memnundum tavsiye ederim, her gün saat 3 te, 1den sonra sıvı tüketmeyerek yapmıştım, aynı saatte yapmak önemli farkı görebilmek içinHayırlı olsun..
Ben bişey sormak istiyorum .bende ovulasyon basliycam bu ay atığın resimlere göre kaçıncı gün yumurtlama olmuş oluyor ve kaçıncı gün çatlama ..biraz araştırdım ama yinede sormak istedim.
Ne kadardır deniyordunuz? İlk bebeğiniz mi? 87’li misin?Çok teşekkür ederiim
İnşAllah bakalım
Anladım canım inşallah geçer bulanma ve halsizlik kötü yaptı beni. Bu ay uğur getirsin bize ya hepimiz hamiş olalım hayırlısıylaBnde de sürekli sancı olmuştu herkese ayrı ayrı etki ediyo sanırım yok canım çarşamba vurulcm iğneyi
Tam olarak 3-4 aydır düşünüyorduk fakat tüm o tarihleri ilk defa bu ay değerlendirebildik, 88 ekim doğumluyum ilk gebeliğim bakalımNe kadardır deniyordunuz? İlk bebeğiniz mi? 87’li misin?
Inşallah canim benimCanım biri dün sabah biri bu sabah. Dün geceyi değerlendirdim bugün nolur bilmiyorumdünkü tutmuştur inşallah
Amin inşallahAnladım canım inşallah geçer bulanma ve halsizlik kötü yaptı beni. Bu ay uğur getirsin bize ya hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla
Valla bayiliyorum çift çizgilereTam olarak 3-4 aydır düşünüyorduk fakat tüm o tarihleri ilk defa bu ay değerlendirebildik, 88 ekim doğumluyum ilk gebeliğim bakalım
Tabi ki öldürüyo sperm öldürmeyen kayganlaştırıcı alablrsnzKizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Aşılama şartı yok özellerde minnak kurabiyeler daha net tavsiye ederimÇiçeklerim;özel hastanelerde aşılama şartı var mı yoksa istediğimiz zaman aşılama yaptırabiliyor muyuz ? Bide ovü testlerini ebru ceylandan mı minnak kurabiyelerden mi alıyım
Kullanma canım etkinliğini azaltıyorsunKizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Ön sevişmeyi kısa mı tutuyorsunuz neden kuruluk oluyor acaba ? En doğrusu kendi kayganlığınla olması, bence bu durumu çözün canım...Kizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?