- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Hayırlı olsunTam olarak 3-4 aydır düşünüyorduk fakat tüm o tarihleri ilk defa bu ay değerlendirebildik, 88 ekim doğumluyum ilk gebeliğim bakalım
Çok güzel bi haber tebriklerSelam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedimYusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edersormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Canım henüz olmamış yumurtlama bu testte çok net belli olur C kadar koyu oluyo tMerhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler Eki Görüntüle 2854301 Eki Görüntüle 2854300
Ben ebru ceylandan aldım gayet memnunumÇiçeklerim;özel hastanelerde aşılama şartı var mı yoksa istediğimiz zaman aşılama yaptırabiliyor muyuz ? Bide ovü testlerini ebru ceylandan mı minnak kurabiyelerden mi alıyım
Testler çok karışık yani bi açık bi koyu cıkmış bilemedim ki peki canim sıvı almamaya dikkat edionmu test yaparkenMerhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler Eki Görüntüle 2854301 Eki Görüntüle 2854300
Nasıl meselaİnşAllah bakalımama şu ara değişik bi his yaşıyorum.
Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullanKizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş neVeee bugün yine teeeek çizgili lh
2 saat sıvı almıyorum cnmTestler çok karışık yani bi açık bi koyu cıkmış bilemedim ki peki canim sıvı almamaya dikkat edionmu test yaparken
Bunlar benim geçen ayki testlerim canim diğer sağdaki olan da yeni bu ay basladigim bende böyle çıkıyor daha bu ay 3 tane yaptım gerçi ama azar azar cogalip catlamdan sonra tekrar soldu2 saat sıvı almıyorum cnm
Ya saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.Nasıl mesela
Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullan
Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş ne
Canım 3 gün önce aynı durumdayım aşırı negatiftim ben de hatta eşim bütün huzurumu çekiyorsun şu haline bak demişti. Arada gelgitler oluyor böyle, toparla bakim kendini, Müge anlı izlemekten oldu hepsi, yasaklıyorum sanaYa saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.
Amin canım, hoşgeldin. Doktora gittin mi?Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 1 senedir çocuk istiyoruz ama nasip olmadı bu ay çok umutluyum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok canım gitmedim eşimde varikosel var 1 tane çocuğum var 2. İçin uğraşıyoruzAmin canım, hoşgeldin. Doktora gittin mi?
Hemen hemen aynılar anladığım kadarıylaBen ebru ceylandan aldım gayet memnunum
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahYok canım gitmedim eşimde varikosel var 1 tane çocuğum var 2. İçin uğraşıyoruz
Ikiside güzel olmalı ben ebru ceylandan aldım şuan 2. Ayim inşallah bu ay mutlu sonuç görürümHemen hemen aynılar anladığım kadarıyla
Varikosel için tedavi oldumu ilk çocuk kaç yaşında hemen oldumu pekiYok canım gitmedim eşimde varikosel var 1 tane çocuğum var 2. İçin uğraşıyoruz
Ben trenyoldan aldım .. daha sonra nasıl kullanılacağını araştırırken Ebru Ceylan da satıyor mus bgaliba .ayrıca ovulasyon takibinize yapabilirim bana resim atarsanız diyor bir videosunda ücretlii mi yapıyor bilen var miBen ebru ceylandan aldım gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?