Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel bi haber tebrikler

Merhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler

Canım henüz olmamış yumurtlama bu testte çok net belli olur C kadar koyu oluyo t

Testler çok karışık yani bi açık bi koyu cıkmış bilemedim ki peki canim sıvı almamaya dikkat edionmu test yaparken

İnşAllah bakalım ama şu ara değişik bi his yaşıyorum.
Nasıl mesela
Kizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullan
Veee bugün yine teeeek çizgili lh
Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş ne

2 saat sıvı almıyorum cnm
Bunlar benim geçen ayki testlerim canim diğer sağdaki olan da yeni bu ay basladigim bende böyle çıkıyor daha bu ay 3 tane yaptım gerçi ama azar azar cogalip catlamdan sonra tekrar soldu

Eklentiler

• 20210502_154333.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210521_142405.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 40
Nasıl mesela

Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullan

Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş ne
Ya saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.

Ya saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.
Canım 3 gün önce aynı durumdayım aşırı negatiftim ben de hatta eşim bütün huzurumu çekiyorsun şu haline bak demişti. Arada gelgitler oluyor böyle, toparla bakim kendini, Müge anlı izlemekten oldu hepsi, yasaklıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…