Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar benim geçen ayki testlerim canim diğer sağdaki olan da yeni bu ay basladigim bende böyle çıkıyor daha bu ay 3 tane yaptım gerçi ama azar azar cogalip catlamdan sonra tekrar sold
Benim gecen ayda böyleydi cnm doktora gittim pko değilsin dedi ama bakalım bu testlerde koyuluk olacak mı devam ediyorum senin gayet net belli oluyor

Benim gecen ayda böyleydi cnm doktora gittim pko değilsin dedi ama bakalım bu testlerde koyuluk olacak mı devam ediyorum senin gayet net belli oluyor
Canım bende de pko var ovulasyon testlerin de gayet görünüyor yumurtlama ve çatlama ama yinede olmuyor ya gebelik anlamadım gitti nerdeyse üç sene olacak evleneli ve çocuk isteyeli tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu daha da bıraktım artık

Rabbim inşallah bu ay nasip eder

tebrik ederim hayırlısı olsun Allah tammalandırsın saglıkla :)

Çiçeklerim;özel hastanelerde aşılama şartı var mı yoksa istediğimiz zaman aşılama yaptırabiliyor muyuz ? Bide ovü testlerini ebru ceylandan mı minnak kurabiyelerden mi alıyım
özelde aşılama sartı yok adet oldugunuzda dr a gıtmenız gerekıyor asılama ıstıyorum dıye soylersenız dr unuz ilaç kullandırmaya baslayıp catlatmaıgnesı vurdurup asılama gununu sıze soylıycek asılama yapılcak

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Ücret almıyor yani ben testleri ondan aldım ilk deneme olduğu icin sordum sonra zaten işi çözüyorsunuz

Gecen ay 12. 13 gunde yumurtladım 14. günde çatladı. Bu ay yine teste basladim bugün 10 gunum erken yumurtlicam yine galiba bakalim takip ediyorum geçen ay ebru ceylanın adet masajı yumurtlama masaji ve doğurganlık masajın yapmiştım çok ise yaramıştı. Bu ay kendimi iyi hissetmiyorum alerji döktüm pek aklıma gelmiyor masaj eğer bilmiyorsan youtubede videoları var dene istersen faydasini görürsün

Oldu canım ameliyat oldu ama tekrar nüks etmiş ilk çocuğım 2 yaşında ama o amelüyattan önce olmuştu 6. Ayda oldu tedavisiz
Anladim herhangi tedavi uada ilac kullanmadan 6 ayda oldu bizimde sperm sorunu var galiba esim doktora gitti tekrar çağırdı ama işyeri izin vermiyor hep randevu iptal oluyor 4 aydir denedik olmadi bu 5. Ayımız keçiboynuzu ve özel bi macun aldım kullanıyor

Çiçeklerim;özel hastanelerde aşılama şartı var mı yoksa istediğimiz zaman aşılama yaptırabiliyor muyuz ? Bide ovü testlerini ebru ceylandan mı minnak kurabiyelerden mi alıyım
Tercih senin canım ama ben olsam minnak kurabiyelerden alırdım.
Allahım daim etsin canım sağlıklı sıhhatli evlad eylesin çook mutlu oldum Allah razı olsun çok güzel güncelleme yapmışsın
Benim bu ay yumurtlamam geç oldu Bat tarihim değişti o yüzden. 17 mayısta pik oldu yeni bat tarihi 31 mayıs. Değerlendirdim beklemedeyim inşallah bu ay tutar
İnşallah canım güzel haberlerini almak isterim

İyi akşamlar arkadaşlar
MaviliGizem canım bende o ruh hali gitti başka evredeyim. Çay demledim oturdum böyle keyifli keyifli çayımı bardağa dökeyim dedim çay yerine tertemiz su akıyor hayırr hayırrrr bunu yapmış olamam dedim vee düşündüğüm şeyi yapmışım çay demlememişim
Selizay sence bu da mı Müge anlıdan

Ay bugün hiç doğru düzgün bakamadım kızlar, ancak yeni gelebildim eve. Yumurtlamadan beri sürekli sıvı ve sümüksü karışık akıntım var. Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Sizce neden böyle?

Fark yoğun olduğu saatlere göre değişir ama sabah veya akşam da olsa aynı saatte aynı sıvı alımı keserek yapabilirsin Dahalık koyulaşma yok görünüyor canım.
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 1 senedir çocuk istiyoruz ama nasip olmadı bu ay çok umutluyum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin İnşallah
Ben hep öyleyim birtürlü bunun cevabını bulamadım

Hahahahahahaha öldüüüüm bir kere benim de başıma geldi, sabah misafir gelecek güzel kahvaltı hazırladım, oturduk çayları koyayım dedim o da ne suu içine çay atmayı unutmuşum ay rezaletti haha,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…