Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum sonuç iyi çıksın da hertürlü böyle şeylere girip çıkılıyor ağır durum olsa hiçbir doktor hastasına zevkine bunu yapmaz acı çeksin diye inşallah iki şekilde hayırlısı olur senin

Kızlar bugün yumurtlamanın 11.günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım bu sefer moralim çok bozuldu
yumurtlamanın 14. günü idrarda çıkar diyolar genelde bence 3-4 gün daha bekleyip tekrar yap. erken :) bozma bugünden moralini olur inş

Canım ilki için bile çok erken belki de 2. De tuttu bnce bekle biraz regl olmazsam öyle yaparsın
Çok merak ediyorum 3 gündür ayak bileklerimde 20'ye yakın sivrisinek ısırığı gibi kaşıntılı kabarcıklar çıktı. Korktum, bi.test yapayım acaba belirti olabilir mi diye ama negatif

kızlar günaydın bugün reglimin 16. günü ovülasyon testim böyle çıktı dün de biraz koyulaşmıştı. ama sanki hala pik değil. sizce bu yumurtlama mıdır öğleden sonra tekrar yapıcam.

Eklentiler

• tempImageuLFCuJ.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 46
kızlar günaydın bugün reglimin 16. günü ovülasyon testim böyle çıktı dün de biraz koyulaşmıştı. ama sanki hala pik değil. sizce bu yumurtlama mıdır öğleden sonra tekrar yapıcam.
Öğlen tekrar yap, bu gece veya yarın sabah pik yapabilir değerlendir bence

Çok merak ediyorum 3 gündür ayak bileklerimde 20'ye yakın sivrisinek ısırığı gibi kaşıntılı kabarcıklar çıktı. Korktum, bi.test yapayım acaba belirti olabilir mi diye ama negatif
Hepimiz öyleyiz Bnde dayanamayıp erkenden yapıyorum testi ama senin 2. Yumurtlaman oldu kocaman bi umudun var

Aynen 11,12 Mayıs yumurtlama, 13 Mayıs çatlama oldu. Artık test yapmıcam ya sadece üzüntü veriyor nerde o 5 gün önceden öğrenen şanslılar
Benim 12 mayısta çatlama oldu. Ahh Ahh nerde valla benim 2 3 aydır yumurtlama da olmuyordu gerçi yumurtlama oldu yine olmadı demek ki daha zamanımız var

Kızlar prowomen-promotil women ya da bu tarz bişe kullanıp memnun kalan var mı sadece gynositol içiyorum ben ama bunların içeriği daha zengin böyle bişe mi alsam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…