Valla kuzum sonuç iyi çıksın da hertürlü böyle şeylere girip çıkılıyor ağır durum olsa hiçbir doktor hastasına zevkine bunu yapmaz acı çeksin diyeAnestezisiz olcam bEnde buyuk bir ihtimalle bayilmaktan daha cok korkuyorum burda tanistigim bi arkadasta anestezi almadan olmus ve hic acimadigini soyledi ondan cesaret aldim birazda ins acimaz canimdacok kiymetli degildir zaten umarim bende hissetmem o aciyi
yumurtlamanın 14. günü idrarda çıkar diyolar genelde bence 3-4 gün daha bekleyip tekrar yap. erken :) bozma bugünden moralini olur inşKızlar bugün yumurtlamanın 11.günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım bu sefer moralim çok bozuldu
Çok merak ediyorumCanım ilki için bile çok erken belki de 2. De tuttu bnce bekle biraz regl olmazsam öyle yaparsın
Haklısın reglime 3 gün var zaten hayırlısı artıkyumurtlamanın 14. günü idrarda çıkar diyolar genelde bence 3-4 gün daha bekleyip tekrar yap. erken :) bozma bugünden moralini olur inş
yeni umut haziran çoğumuzun.Kızlar ben regl oldum
Öğlen tekrar yap, bu gece veya yarın sabah pik yapabilir değerlendir bencekızlar günaydın bugün reglimin 16. günü ovülasyon testim böyle çıktı dün de biraz koyulaşmıştı. ama sanki hala pik değil. sizce bu yumurtlama mıdır öğleden sonra tekrar yapıcam.
Hepimiz öyleyiz Bnde dayanamayıp erkenden yapıyorum testiÇok merak ediyorum3 gündür ayak bileklerimde 20'ye yakın sivrisinek ısırığı gibi kaşıntılı kabarcıklar çıktı. Korktum, bi.test yapayım acaba belirti olabilir mi diye ama negatif
11 Mayıs mıydı yumurtlaman.Haklısın reglime 3 gün var zaten hayırlısı artık
haftasonu zaten değerlendirir dururuz artık :)Öğlen tekrar yap, bu gece veya yarın sabah pik yapabilir değerlendir bence
2.yumurtlamada pembe kanamada oldu ilk defa. Bakalım, inşallah vardır inşallah çok istiyorumHepimiz öyleyiz Bnde dayanamayıp erkenden yapıyorum testiama senin 2. Yumurtlaman oldu kocaman bi umudun var
Evet 11 mayıstı aynı durumdayız yani11 Mayıs mıydı yumurtlaman.
Benim 11 Mayıs'tı, bugün 22 Mayıs, sonuç negatif
Hayırla sonuçlansın inşallahhaftasonu zaten değerlendirir dururuz artık :)
Aynen 11,12 Mayıs yumurtlama, 13 Mayıs çatlama oldu. Artık test yapmıcam yaEvet 11 mayıstı aynı durumdayız yani
Benim 12 mayısta çatlama oldu. Ahh Ahh nerde valla benim 2 3 aydır yumurtlama da olmuyordu gerçi yumurtlama oldu yine olmadı demek ki daha zamanımız varAynen 11,12 Mayıs yumurtlama, 13 Mayıs çatlama oldu. Artık test yapmıcam yasadece üzüntü veriyor nerde o 5 gün önceden öğrenen şanslılar
İnşallahhh canımyeni umut haziran çoğumuzun.
İnşallah vardır canım rabbim gönlündekini nasip etsin2.yumurtlamada pembe kanamada oldu ilk defa. Bakalım, inşallah vardır inşallah çok istiyorum
İnşallah tez zamanda bizimde olur bebişlerimizBenim 12 mayısta çatlama oldu. Ahh Ahh nerde valla benim 2 3 aydır yumurtlama da olmuyordu gerçi yumurtlama oldu yine olmadı demek ki daha zamanımız var
İnşallahhİnşallah tez zamanda bizimde olur bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?