İnşallah inşallah inşallahİnşallah vardır canım rabbim gönlündekini nasip etsin
Bana da uyutulma fikri rahatsız edici geliyor canım aynı şekilde, İnş gerek kalmaz hsg ye..Evet canım bayılmak nedense beni daha cok korkutuyor bende anestesiziz olucam ins agrim sızım olmadan atlatirim bunuda benim doktorum hsg ye biraz karsi nedense bakalim bukez ins onerir ama ben israr edicem ucretini falan bile ayarladik artik kafama baska bisey takmak istemiyotum onümü goreyim ona gorE devam edeyim istiyorum
İns canim iyi dileklerin icin cok saol ins hepimiz guzel sonuclar aliriz. Yakin zmandaValla kuzum sonuç iyi çıksın da hertürlü böyle şeylere girip çıkılıyor ağır durum olsa hiçbir doktor hastasına zevkine bunu yapmaz acı çeksin diyeinşallah iki şekilde hayırlısı olur senin
Suan hastanedeyim bakalim ne diyecek ama en son bu ayda deneylim bakicaz duruma demistiBana da uyutulma fikri rahatsız edici geliyor canım aynı şekilde, İnş gerek kalmaz hsg ye..
Cnm tarlusali bende kullandım daha önce doktorum vermişti adetim sokulsun diye kullandım ilaç bittikten 7 gün sonra Regl oldum bide adetim düzene girdi hapı kullanınca daha önce duzensizdi yani gönül rahatligiyla icebilirsin hiç bir sıkıntı olmazKızlar merhaba, adetim 8 gün geciktiği için dr tarlusal verdi, kullanan varmı bu ilacı zararlı acaba, bazı dr lar bunun yerine duphaston veriyomuş aynısı mı ilk defa kullanacağım böyle birşey yorumlarsanız sevinirm
Kızlar merhaba, adetim 8 gün geciktiği için dr tarlusal verdi, kullanan varmı bu ilacı zararlı acaba, bazı dr lar bunun yerine duphaston veriyomuş aynısı mı ilk defa kullanacağım böyle birşey yorumlarsanız sevinirm
Ayy benim adet bugün bitti bende deneyim o zaman belki faydasını görürüm. Nasıl yaptin bana da anlatır mısın internet bilgi çöplüğü resmen hangisini yapacağımı şaşırdımNisan da 10 gün soğan kürü uyguladım canım ben ilk defa bi kür uyguladım tedirgindim acaba yanlış mı yapıyorum diye . Mart ayında regl olmadım ama soğan kürünü uyguladığım ay 28 günde regl oldum sonrasında da klomene başladık. Ama soğan kürünün faydasını gördüğümü düşünüyorum adetim hep geçikirdi benim. Soğan kürünü kullananlarda çoğu bir sonraki ay hamile kalmış bende ondan da biraz umutluyum ya nasip bakalım
İnşallah vala bilinçaltını temizlemek lazım o olumlama filan neyse onu da yapayımBende 15 yaşında öğrendim ama sağolsun o zamanki doktorum beni hiç ümitsizliğe katılacağım bi konu olmadığına inandırmıştı. Zaman geçti ben hep kendimi takip ettim her adet gecikmeden doktora gittim ne doğum kontrol hapları kullandım. Sonra nişanlandım kontrole gittim anam doktor bir konuştu zor hamile kalman falan diye hemen doktor değiştirip bidaha kontrole gittim dostinex ve doğum kontrol hapı kullandım bir ay sonrasında bu doktor bana çocuk sahibi olabilirsin diyip gün verdi şu günleri değerlendir diye bayağı da ümitlendirdi. Halbuki o zaman nişanlıydım doktor evliyim sanmıştı. Ay çok uzattım demem o ki doktor çok önemli birinin dediğine inanıp ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor. Senin de bilinçaltına işlemiş bence önce bu düşünceden kurtulmaya çalış bir rahatla olmayacak diye bişey yok bal ne pkolular hamile kalmış bizde kalacaz Allahın izniyle.
Ablam ümidi kesmişti artık enistemi tüp bebek için ikna etmeye çalışıyordu. O dönem onlar tedaviye başlamadan kafayı dağıtalım diye kamp turu yapmaya çıktılar egeden başlayıp Akdeniz'e 1 er gün kalarak gezdiler. Sonraki ay ablam gecikince test yaptırdı korka korka. Sonuç baya yüksek çıktı. Ultrasonla bakarken birinin kesesi oluşmuş diğeri de yakında belirginleşir diyince hangisine şaşıracağımızı bilemedik resmenAyy inşallah benim de öyle olur
Bende de pcos vardı ilk hemen hamile kalmıştım.ikinciyi isterken dış gebelik geçirip sol tüpümü aldılar şimdi tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum nerdeyse 2 sene olacak
Anaaaaaa eeeee gelebilecek mi ya?Şimdi bildiğim küfürleri edesim var küfür bilmiyorm.Adama bu durumu anlatmakla meşgulüm adam senin şeyine dedi devamını gitirmedi dün gece kasık ağrım çok oldu akıntım da. Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll . Adet kanamam ilacı bırakınca olmuştu ya o güne bugün takvim yumrtlama dedi adam yok şuan iş adamı getirmek
Ben testi attım durumu anlattım yarın test koyu olur zincirleri kır gel dedimAnaaaaaa eeeee gelebilecek mi ya?
Ben testi attım durumu anlattım yarın test koyu olur zincirleri kır gel dedimartık gerisi onda gelip gelmemek de özgür
Aaaaaaaa ya adam gelsin ya da sen koşşşşŞimdi bildiğim küfürleri edesim var küfür bilmiyorm.Adama bu durumu anlatmakla meşgulüm adam senin şeyine dedi devamını gitirmedi dün gece kasık ağrım çok oldu akıntım da. Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll . Adet kanamam ilacı bırakınca olmuştu ya o güne bugün takvim yumrtlama dedi adam yok şuan iş adamı getirmek  A R Y A
Canım ben adet bitiminden sonra bir gün ara verdim ikinci gün akşam iftardan sonra ve sahurdan önce olmak üzere iki kere içtim. Orta boy soğanı kabuğunu soyup dörde böldüm 2 bardak suyla kaynattım 5 dakika. Birde şöyle benim 5. Gün kırmızı pembe arası bi lekelenmem oldu 4 5 damla kadar ben devam ettim kist atılmasına yordum bunu. 10. Günde yumurtlama akıntısına benzer akıntım olunca kürü bıraktım ovulasyon takibi yapmadığım için hiç riske atmadım. Dikkatli kullan kaş yapayım derken göz çıkarmayalım yumurtlama belirtisi olur olmaz bırak. Yada en iyisi bir yandan ovulasyon takibi yapmakAyy benim adet bugün bitti bende deneyim o zaman belki faydasını görürüm. Nasıl yaptin bana da anlatır mısın internet bilgi çöplüğü resmen hangisini yapacağımı şaşırdım
Çok tşk ederim, inşallah gelirMerhabahiç fark etmiyor bence ikisinin amacı aynı şey adeti getirmek birisi tarlusal birisi duphaston verdi ben duphaston içtim arkadaşıma tarlusal vermişti o onu içti bir fark yok. Ben geçen ay kullandım ilaç kullanırken adetim geldi. Sen ilacını iç adetin gelirse bırak ben bilmediğimden devam ettim günüm sürekli ileri gitti adetim sökülmedi. İnşallah hayırlısı ile gelir.
Tşkler sağol tereddüt ettim, hiç ilaç kullanmamıştım çünküCnm tarlusali bende kullandım daha önce doktorum vermişti adetim sokulsun diye kullandım ilaç bittikten 7 gün sonra Regl oldum bide adetim düzene girdi hapı kullanınca daha önce duzensizdi yani gönül rahatligiyla icebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz
Anaaaa geçen ay benimki geciciydi ramazandı bide zar zor bisiler yapabildik ama sonuç hüsran bu ay yumurtlama allahtan akşamcı vaktine geliyorŞimdi bildiğim küfürleri edesim var küfür bilmiyorm.Adama bu durumu anlatmakla meşgulüm adam senin şeyine dedi devamını gitirmedi dün gece kasık ağrım çok oldu akıntım da. Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll . Adet kanamam ilacı bırakınca olmuştu ya o güne bugün takvim yumrtlama dedi adam yok şuan iş adamı getirmek  A R Y A
Acımıyor canım içini ferah tut kasma kendini ben adet sancısı gibi bi sancı hissettim sadece 2 3 dakika kadarAnestezisiz olcam bEnde buyuk bir ihtimalle bayilmaktan daha cok korkuyorum burda tanistigim bi arkadasta anestezi almadan olmus ve hic acimadigini soyledi ondan cesaret aldim birazda ins acimaz canimdacok kiymetli degildir zaten umarim bende hissetmem o aciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?