Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da uyutulma fikri rahatsız edici geliyor canım aynı şekilde, İnş gerek kalmaz hsg ye..

İns canim iyi dileklerin icin cok saol ins hepimiz guzel sonuclar aliriz. Yakin zmanda

Kızlar merhaba, adetim 8 gün geciktiği için dr tarlusal verdi, kullanan varmı bu ilacı zararlı acaba, bazı dr lar bunun yerine duphaston veriyomuş aynısı mı ilk defa kullanacağım böyle birşey yorumlarsanız sevinirm

Cnm tarlusali bende kullandım daha önce doktorum vermişti adetim sokulsun diye kullandım ilaç bittikten 7 gün sonra Regl oldum bide adetim düzene girdi hapı kullanınca daha önce duzensizdi yani gönül rahatligiyla icebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz

Merhaba hiç fark etmiyor bence ikisinin amacı aynı şey adeti getirmek birisi tarlusal birisi duphaston verdi ben duphaston içtim arkadaşıma tarlusal vermişti o onu içti bir fark yok. Ben geçen ay kullandım ilaç kullanırken adetim geldi. Sen ilacını iç adetin gelirse bırak ben bilmediğimden devam ettim günüm sürekli ileri gitti adetim sökülmedi. İnşallah hayırlısı ile gelir.

Ayy benim adet bugün bitti bende deneyim o zaman belki faydasını görürüm. Nasıl yaptin bana da anlatır mısın internet bilgi çöplüğü resmen hangisini yapacağımı şaşırdım

İnşallah vala bilinçaltını temizlemek lazım o olumlama filan neyse onu da yapayım her yolu deniyoruz inşallah sonuç alırız balım

Ablam ümidi kesmişti artık enistemi tüp bebek için ikna etmeye çalışıyordu. O dönem onlar tedaviye başlamadan kafayı dağıtalım diye kamp turu yapmaya çıktılar egeden başlayıp Akdeniz'e 1 er gün kalarak gezdiler. Sonraki ay ablam gecikince test yaptırdı korka korka. Sonuç baya yüksek çıktı. Ultrasonla bakarken birinin kesesi oluşmuş diğeri de yakında belirginleşir diyince hangisine şaşıracağımızı bilemedik resmen Rabbim mucizeleriyle dolu bir hayat nasip etsin bizlere de.

Şimdi bildiğim küfürleri edesim var küfür bilmiyorm. Adama bu durumu anlatmakla meşgulüm adam senin şeyine dedi devamını gitirmedi dün gece kasık ağrım çok oldu akıntım da. Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll . Adet kanamam ilacı bırakınca olmuştu ya o güne bugün takvim yumrtlama dedi adam yok şuan iş adamı getirmek  A R Y A

Eklentiler

• DSC_0310.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20210522-114557.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Aaaaaaaa ya adam gelsin ya da sen koşşşş keşke zor zamanlar için buzlukta sperm olsa hahaha

Ayy benim adet bugün bitti bende deneyim o zaman belki faydasını görürüm. Nasıl yaptin bana da anlatır mısın internet bilgi çöplüğü resmen hangisini yapacağımı şaşırdım
Canım ben adet bitiminden sonra bir gün ara verdim ikinci gün akşam iftardan sonra ve sahurdan önce olmak üzere iki kere içtim. Orta boy soğanı kabuğunu soyup dörde böldüm 2 bardak suyla kaynattım 5 dakika. Birde şöyle benim 5. Gün kırmızı pembe arası bi lekelenmem oldu 4 5 damla kadar ben devam ettim kist atılmasına yordum bunu. 10. Günde yumurtlama akıntısına benzer akıntım olunca kürü bıraktım ovulasyon takibi yapmadığım için hiç riske atmadım. Dikkatli kullan kaş yapayım derken göz çıkarmayalım yumurtlama belirtisi olur olmaz bırak. Yada en iyisi bir yandan ovulasyon takibi yapmak

Çok tşk ederim, inşallah gelir

Tşkler sağol tereddüt ettim, hiç ilaç kullanmamıştım çünkü

Anaaaa geçen ay benimki geciciydi ramazandı bide zar zor bisiler yapabildik ama sonuç hüsran bu ay yumurtlama allahtan akşamcı vaktine geliyor bu erkekler neden böyle ya test yapcam aksam duruma gore degerlendirek diyorum bu aksamdami diyor sanki çocuğu leylekler getircek hee bakalim seninki kanatları takip gelecek mi hahaahahah

Acımıyor canım içini ferah tut kasma kendini ben adet sancısı gibi bi sancı hissettim sadece 2 3 dakika kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…