Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artik rum cazibeni kullanacaksin birakac gun bu firsat kacmaz

Ay bende geçen 2 ay önce ovulasyon testlerinden aldm bir sürü laboquick marka. Onla takibini yaparım zaten bugünden sonra. Çok teşekkür ederim canım benim inşallah 2. Aşılamaya gerek kalmadan hamişligi tadarım

İnşallah canım rabbim tatdırsın hepimize o duyguyu

Benimki yan yana sıkıntı yok istese istemese alacağımı alıyorum köşeye çekiliyorum da şuan gelirse iş yerinde makina var onu o kullanıyor başka kullanabilen yok ondan sıkıntı kuzum birde adam 4 saatlik yolu gelecek ama değer o da biliyor gelcek bence

Hayırlı olsun canım benim. Kan verdiğinde veya test yaptığında yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Darısı başımaa
Sağol canım darısı sana olsun hayırlısıyla ben kaset testte öğrendim yumurtlama günüm 6 mayıstı üşüme titreme kasık agrısı gaz sancısı göğüslerde sızlama vardı 14 mayısta kaset test yaptım çok silik çıktı kesinleşsin diye 17 mayısta kan verdim sat 20 mayıstı

Çok tşk ederim, inşallah gelir
Gelir ömrü hayatımda adetim geçikmezdi.ilk defa ilaç kullandım. Daha önce Geçikmelerimde hamile kalkmıştım. Bende gelemeyecek menopoz mu oldum ney dedim yani kafayı yemiştim. Sen kullan kesin geliyor canım.

Genelde hsg ye çoook zor diyorlar. Bende yaptırdım ve kendimi en kötüsüne şartladım. Ama çektirdikten sonra çokta zor olmadığını herkese söylüyorum. Şöyleki birincisi acı eşiğine bağlı. Benim acı eşiğim yüksektir çok acı çekmedim ikincisi bunu tamemen 2 dakikada bitecek çok kısa bişey olarak düşün sadece sık dişini bağırma geçip gider anesteziye hiç gerek yok zaten bence

Benim oldu çok şükür 4 ay önce bir düsük yaşamıştım 17 mayısta kan verdim 155 ile öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çookk sevindim sonunda hamilelik haberleri gelmeye başladı inşllah sağlıklı sıhhatli hamileliğiniz olur amin bizlere de nasip eder inşallah mutluluğunuz daim olsun

4 saat yolmu Hem yoldan gelicek hem performans harcicak yazık adama bizimki de 48 saat calisti dunden bi yattai sabaha anca uyandi allahtan yumurtlama değildi bu ay kaçırmayalım günleri mutlu mesut olalim

en zoru adamlara bu durumu anlatmak seninkinin cevabı çok iyiymiş

4 saat yolmu Hem yoldan gelicek hem performans harcicak yazık adama bizimki de 48 saat calisti dunden bi yattai sabaha anca uyandi allahtan yumurtlama değildi bu ay kaçırmayalım günleri mutlu mesut olalim
Artık o spermler napsın gelene kadar gelsin yazık ama napalım bebek olsun unuturuz yazık olduğunu filan yanyanasınız eşine bizi örnek ver kendine gelsin altı üstü iki dk sprem yollayacak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…