Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün içerisinde aldığın sıvı ile alakalı olabilir. Ben gün içerisinde çok sıvı alıyorum akşam yanıltıyor diye düşünüyorum artık sabah 11e kadar bişey icmeyip sabahları yapmaya başladım.

Bende sabah 11 gibi yaptığım testlerimden memnun kaldım. Hep aynı saatlerde yaptım.

Kızlar şimdi bende önceden kalan progestan haplar var. Ben yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm kısmetse adete kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edicem. Bu arada progestan kullansam mı tutunmayı kolaylaştırıyor diyor dr.

Bence doktora sorarak kullanabilirsin ben açıkçası gereksiz ağrı kesici içmeye bile karşıyım kaş yaparken göz çıkarmayalım Rabbim sağ Salim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Saatli geliyor sankim adetin maşallah canım bazı aylar bana çok oluyor o ama normal diyorlar
Benim 31 gunde bir oluyor cnm. Test yapmadm yine kimyasal falan deildir dimi kiz. Canm simdi ben yarin jinekolaga gitsem yumrtalarima bak kist var mi bak desem alttan baksmadi gerekiyor mu yoksa normal karindan ultrasyonla gorunur mu. Adetimin 3. Gunu olacak

Seninle düzenli giderdik oradan ezberledim kimyasal olsa adet günü kanama olacağını sanmam. Bana hep üstten baktılar adet olamayınca kist yok dediler oradan biliyorm canım karından görüyorlar herşeyi. 3 günü ise hem hormon da alır doktor belki adetini yoğun yapan birşey yükselmiştir. Bilinmez çok iyi olur adetli gitmen.

Aynen cnm bakaym yasak da var uzman olur mu acaba

Bence doktora sorarak kullanabilirsin ben açıkçası gereksiz ağrı kesici içmeye bile karşıyım kaş yaparken göz çıkarmayalım Rabbim sağ Salim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Daha öncede dr vermişti ama tekrar bi sormakta fayda var dediğin gibi

Günaydın kızlar yumurtlamamın ilk günü 11 Mayıs'tı. 12 Mayıs'ta Pik oldu, 23 Mayıs'ta çatladı.
Bugün 22 Mayıs, kaset test yaptım negatif. Erken midir sizce, yoksa olsaydı çıkar mıydı?
Bu ay 2 kez yumurtladım, 2.yumurtlamam ise 16 Mayıs'ta oldu.

Canım ilki için bile çok erken belki de 2. De tuttu bnce bekle biraz regl olmazsam öyle yaparsın

Canım bir doktor sayfası takip ediyorum, hsg öncesi bir ağrı kesici ve kas gevşetici içmek yeterlidir, anesteziye gerek bile yok demiş. Profesör, aklında bulunsun
Evet canım bayılmak nedense beni daha cok korkutuyor bende anestesiziz olucam ins agrim sızım olmadan atlatirim bunuda benim doktorum hsg ye biraz karsi nedense bakalim bukez ins onerir ama ben israr edicem ucretini falan bile ayarladik artik kafama baska bisey takmak istemiyotum onümü goreyim ona gorE devam edeyim istiyorum

Korkma canım birşey olmuyor ben anestezili oldum arkadaşım anestezisiz oldu o da hiç kötü birşey yok dedi hemde canı çok azdır inşallah güzel haberler alırsın sonuç olarak
Anestezisiz olcam bEnde buyuk bir ihtimalle bayilmaktan daha cok korkuyorum burda tanistigim bi arkadasta anestezi almadan olmus ve hic acimadigini soyledi ondan cesaret aldim birazda ins acimaz canimdacok kiymetli degildir zaten umarim bende hissetmem o aciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…