- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
Gün içerisinde aldığın sıvı ile alakalı olabilir. Ben gün içerisinde çok sıvı alıyorum akşam yanıltıyor diye düşünüyorum artık sabah 11e kadar bişey icmeyip sabahları yapmaya başladım.Merhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler Eki Görüntüle 2854301 Eki Görüntüle 2854300
Kaç gün kaldı bata
Bende sabah 11 gibi yaptığım testlerimden memnunGün içerisinde aldığın sıvı ile alakalı olabilir. Ben gün içerisinde çok sıvı alıyorum akşam yanıltıyor diye düşünüyorum artık sabah 11e kadar bişey icmeyip sabahları yapmaya başladım.
Bence doktora sorarak kullanabilirsin ben açıkçası gereksiz ağrı kesici içmeye bile karşıyım kaş yaparken göz çıkarmayalımKızlar şimdi bende önceden kalan progestan haplar var. Ben yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm kısmetse adete kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edicem. Bu arada progestan kullansam mı tutunmayı kolaylaştırıyor diyor dr.
Saatli geliyor sankim adetin maşallah canım
Benim 31 gunde bir oluyor cnm. Test yapmadm yine kimyasal falan deildir dimi kiz. Canm simdi ben yarin jinekolaga gitsem yumrtalarima bak kist var mi bak desem alttan baksmadi gerekiyor mu yoksa normal karindan ultrasyonla gorunur mu. Adetimin 3. Gunu olacakSaatli geliyor sankim adetin maşallah canımbazı aylar bana çok oluyor o ama normal diyorlar
Seninle düzenli giderdik oradan ezberledimBenim 31 gunde bir oluyor cnm. Test yapmadm yine kimyasal falan deildir dimi kiz. Canm simdi ben yarin jinekolaga gitsem yumrtalarima bak kist var mi bak desem alttan baksmadi gerekiyor mu yoksa normal karindan ultrasyonla gorunur mu. Adetimin 3. Gunu olacak
Aynen cnm bakaym yasak da var uzman olur mu acabaSeninle düzenli giderdik oradan ezberledimkimyasal olsa adet günü kanama olacağını sanmam. Bana hep üstten baktılar adet olamayınca kist yok dediler oradan biliyorm canım karından görüyorlar herşeyi. 3 günü ise hem hormon da alır doktor belki adetini yoğun yapan birşey yükselmiştir. Bilinmez çok iyi olur adetli gitmen.
Kadın Doğumcu bul da artık ne gelirse adetli iken testlerini yapsın sonra uzman istersen gösterirsin.Aynen cnm bakaym yasak da var uzman olur mu acaba
Kadın Doğumcu bul da artık ne gelirse adetli iken testlerini yapsın sonra uzman istersen gösterirsin.
Doktorun olmadığı yerde en doktor Doktortur
Aa yumrtalarla ilgili bisi demez dimi
Daha öncede dr vermişti ama tekrar bi sormakta fayda var dediğin gibiBence doktora sorarak kullanabilirsin ben açıkçası gereksiz ağrı kesici içmeye bile karşıyım kaş yaparken göz çıkarmayalımRabbim sağ Salim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Canım ilki için bile çok erken belki de 2. De tuttu bnce bekle biraz regl olmazsam öyle yaparsınGünaydın kızlaryumurtlamamın ilk günü 11 Mayıs'tı. 12 Mayıs'ta Pik oldu, 23 Mayıs'ta çatladı.
Bugün 22 Mayıs, kaset test yaptım negatif. Erken midir sizce, yoksa olsaydı çıkar mıydı?
Bu ay 2 kez yumurtladım, 2.yumurtlamam ise 16 Mayıs'ta oldu.
Evet canım bayılmak nedense beni daha cok korkutuyor bende anestesiziz olucam ins agrim sızım olmadan atlatirim bunuda benim doktorum hsg ye biraz karsi nedense bakalim bukez ins onerir ama ben israr edicem ucretini falan bile ayarladik artik kafama baska bisey takmak istemiyotum onümü goreyim ona gorE devam edeyim istiyorumCanım bir doktor sayfası takip ediyorum, hsg öncesi bir ağrı kesici ve kas gevşetici içmek yeterlidir, anesteziye gerek bile yok demiş. Profesör, aklında bulunsun
Anestezisiz olcam bEnde buyuk bir ihtimalle bayilmaktan daha cok korkuyorum burda tanistigim bi arkadasta anestezi almadan olmus ve hic acimadigini soyledi ondan cesaret aldim birazda ins acimaz canimdacok kiymetli degildir zaten umarim bende hissetmem o aciyiKorkma canım birşey olmuyor ben anestezili oldum arkadaşım anestezisiz oldu o da hiç kötü birşey yok dedi hemde canı çok azdırinşallah güzel haberler alırsın sonuç olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?