Ben giderken dedim ona bak koçiş ben yumrtlama belirtisi yaşadım amma testte görmedim görürsem hazır nazır ol dedimen zoru adamlara bu durumu anlatmak seninkinin cevabı çok iyiymiş
Ikıncı yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiYüsra bugün 11.gün test yaptım negatif
Sabırsızlık başka bişey, millet 5 gün önceden öğreniyor dedim hadi bi dene belki bi mucize olur ama nerde bizde o şansErken bence niye yaptın ki bat bekleseydin canım
6 gün geçti canımIkıncı yumurtlamadan sonra kaç gün geçti
Hahaha 2 dakikada zevki cikmiyoArtık o spermler napsın gelene kadargelsin yazık ama napalım bebek olsun unuturuz yazık olduğunu filan yanyanasınız eşine bizi örnek ver kendine gelsin altı üstü iki dk sprem yollayacak sana
Test için 11 gun çok erken canim ben 9. gün yaptım dayanamadım negatif gordum 14 gun yaptım gene negatif zaten 15.de adet olmustumEvet canım 11-12 Mayıs yumurtlama, 13 Mayıs çatlamaydıMaviesra
Adamlar hemen çocuk oluyor sanıyorlar yaBen giderken dedim ona bak koçiş ben yumrtlama belirtisi yaşadım amma testte görmedim görürsem hazır nazır ol dedimcvp versem cvbına bir dertti diyecektim devamını söyle leeeynn ama yemedi
Valla en sıkı bu ay çalıltık, benimki durup durup diyor ki, bu ay olmuştur heralde. Olmadıysa kimse toparlayamaz adamıAdamlar hemen çocuk oluyor sanıyorlar yaşu an hepsi şok ben her ay benimkinin bilgilerini güncelliyorum
Adet geçerse test yaparım artıkTest için 11 gun çok erken canim ben 9. gün yaptım dayanamadım negatif gordum 14 gun yaptım gene negatif zaten 15.de adet olmustumama 11 erken bekle 3 gun daha net sonuc icin maalesef sabir yok bizde
Evet yaa valla benden çok eşim üzülüyor bu duruma, regl oldum diyince emin misin belki şaka yapıyodur git bidaha bak diyoValla en sıkı bu ay çalıltık, benimki durup durup diyor ki, bu ay olmuştur heralde. Olmadıysa kimse toparlayamaz adamı
Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm Bi sorum olacak bnm adetim on gün gecikti çok düzenli de değildir zaten rahim filmim temiz çıktı doktor Bi sıkıntı yok dedi üç yıldır istiyoruz bnde benzer bişi yaşadım ama umutlanmak istemiyorum salı günü tuvalette peçeteye akıntı içinde kırmızılık geldi sonra çok çok az Bi kahverengi şeklinde geldi ve o günden sonra öyle birşey gelmedi normalde adet öncesi benzer belirtiler yaşardım ama adete dönerdi ama dediğim gibi devamı normal akıntı şeklinde geliyor adet belirtim de yok fakat dün gebelik testi yaptım negatif ti acaba bnmde yerleşme kanaması olabilir miNormalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah
O gelir içimdeki ses öyle diyorşuan suskunluk içinde bilet mi bakıyor acaba
MaşallahBenim oldu çok şükür4 ay önce bir düsük yaşamıştım 17 mayısta kan verdim 155 ile öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dün çalışma yapacaktık eşime söyledim tamam dedi, yorgunluktan es geçtim ama olmuştur, zaten yeter yaptığım dedim. Eşim de tamam dedi canına minnet adamın iliği kurudu,Ben koşamam şehirler arası yasak o koşacak artıksorma ben olsam kendim çoktan yapmıştım bunu
Merhaba canımAy insallh Rabbim bu ay nasip eder cnm. Ben de geldm haataneye hormonlar nirmal. Kucuk kucuk polikistiknkistler var ama o engel deil yumrtalarin var dedi. Esinin spermlerine bakariz 8 9 ay denedikten sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?