Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en zoru adamlara bu durumu anlatmak seninkinin cevabı çok iyiymiş
Ben giderken dedim ona bak koçiş ben yumrtlama belirtisi yaşadım amma testte görmedim görürsem hazır nazır ol dedim cvp versem cvbına bir dertti diyecektim devamını söyle leeeynn ama yemedi

Artık o spermler napsın gelene kadar gelsin yazık ama napalım bebek olsun unuturuz yazık olduğunu filan yanyanasınız eşine bizi örnek ver kendine gelsin altı üstü iki dk sprem yollayacak sana
Hahaha 2 dakikada zevki cikmiyo idrar tutmaktan çatlıcam test için bekliyorum detoks yapıyorum oda idrarı çok getiriyo ramazanda iyiydi ya test yapmak

Ben giderken dedim ona bak koçiş ben yumrtlama belirtisi yaşadım amma testte görmedim görürsem hazır nazır ol dedim cvp versem cvbına bir dertti diyecektim devamını söyle leeeynn ama yemedi
Adamlar hemen çocuk oluyor sanıyorlar ya şu an hepsi şok ben her ay benimkinin bilgilerini güncelliyorum

Valla en sıkı bu ay çalıltık, benimki durup durup diyor ki, bu ay olmuştur heralde. Olmadıysa kimse toparlayamaz adamı
Evet yaa valla benden çok eşim üzülüyor bu duruma, regl oldum diyince emin misin belki şaka yapıyodur git bidaha bak diyo
Bi de suriyeliler yılda 2 çocuk yapıyo bizim nasıl olmuyo diyo agahaha haklıı

Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm Bi sorum olacak bnm adetim on gün gecikti çok düzenli de değildir zaten rahim filmim temiz çıktı doktor Bi sıkıntı yok dedi üç yıldır istiyoruz bnde benzer bişi yaşadım ama umutlanmak istemiyorum salı günü tuvalette peçeteye akıntı içinde kırmızılık geldi sonra çok çok az Bi kahverengi şeklinde geldi ve o günden sonra öyle birşey gelmedi normalde adet öncesi benzer belirtiler yaşardım ama adete dönerdi ama dediğim gibi devamı normal akıntı şeklinde geliyor adet belirtim de yok fakat dün gebelik testi yaptım negatif ti acaba bnmde yerleşme kanaması olabilir mi

O gelir içimdeki ses öyle diyor şuan suskunluk içinde bilet mi bakıyor acaba
Ay insallh Rabbim bu ay nasip eder cnm. Ben de geldm haataneye hormonlar nirmal. Kucuk kucuk polikistiknkistler var ama o engel deil yumrtalarin var dedi. Esinin spermlerine bakariz 8 9 ay denedikten sonra dedi

Ben koşamam şehirler arası yasak o koşacak artık sorma ben olsam kendim çoktan yapmıştım bunu
Dün çalışma yapacaktık eşime söyledim tamam dedi, yorgunluktan es geçtim ama olmuştur, zaten yeter yaptığım dedim. Eşim de tamam dedi canına minnet adamın iliği kurudu, az önce sen piki görünce lan oldum, vakitlerimiz yakın ya içime kurt düştü. adama dedim gel hadi işimiz var, o da forumda okuyup okuyup ne çıkarttın Allah bilir kendine yine diyor, sus sen karışma derim, iyice kölen yaptın beni dedi, . Getirin kırbacımı ulen

Ay insallh Rabbim bu ay nasip eder cnm. Ben de geldm haataneye hormonlar nirmal. Kucuk kucuk polikistiknkistler var ama o engel deil yumrtalarin var dedi. Esinin spermlerine bakariz 8 9 ay denedikten sonra dedi
Merhaba canım benimde dün bugün yumurtlma günleri yine çalışıyoruz harıl harıl ama bu sefer gün aşırı deniyorum.. birde bu ay HSG çekindim ve biraz umudum var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…