- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamileliğinizde güzel geçer inşallahBenim oldu çok şükür4 ay önce bir düsük yaşamıştım 17 mayısta kan verdim 155 ile öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiin inşallahohh çok şükür bir gebe haberi aldık :) çok tebrik ederim inş sağlıklı bir gebelik geçirip bebesini kucağına alırsın :) bizlere de motivasyon olur
AynıyızValla en sıkı bu ay çalıltık, benimki durup durup diyor ki, bu ay olmuştur heralde. Olmadıysa kimse toparlayamaz adamı
Aynen benimkide Esra eroldaki kaçan kadınlar bırt bırt her kaçtığı adamdan çocuk yapıyor diyor kendi halimize gülüyoruz adamlar haklı hanımlarEvet yaa valla benden çok eşim üzülüyor bu duruma, regl oldum diyince emin misin belki şaka yapıyodur git bidaha bak diyo
Bi de suriyeliler yılda 2 çocuk yapıyo bizim nasıl olmuyo diyo agahaha haklıı
O zaman hiç endişelenme, çok erken test için6 gün geçti canım
Kesinlikle haklılar bizde iş yok galibaAynen benimkide Esra eroldaki kaçan kadınlar bırt bırt her kaçtığı adamdan çocuk yapıyor diyor kendi halimize gülüyoruz adamlar haklı hanımlar
Toplu atar mısın ovulasyon testlerini, bakayım bi canımKızlar detoks suları ovulasyonda silik çizgi gosterirmi idrar rengim detokstan dolayı çok açık renkli yada 20 sinde yumurtlamami oldu ama kopkoyu çıkmamisti oda aklım karıştı siliklesiyor testlerim regl 11 mayısta oldum 18inde testi yapmaya başladım ek arıyorumA R Y A Yusra-61 Selizay kafam idrar 2 saat tutuyorum sıvı alımınida 2 saat kesiyorum
Henüz yumurtlama olmamış daha 11.günün olmuş oluyor. Benim 18.gün oldu yumurtlama
Oh oh durmak yok yola devamMerhaba canımbenimde dün bugün yumurtlma günleri yine çalışıyoruz harıl harıl ama bu sefer gün aşırı deniyorum.. birde bu ay HSG çekindim ve biraz umudum var sanki
Evet onun hesaplamasına göre adet tarihi komple geçince yapmak gerekiyor. Teşekkür ederim canımAz önce ebru ablayla mesajlaştım gebelik testi için erken daha yumurtlamadan 17 gün geçince baktırman lazım dedi seninde boşuna moralin bozulmasın diye yazmak istedimA R Y A
Evet ama adet tarihini beklemek sabır istiyor malesefEvet onun hesaplamasına göre adet tarihi komple geçince yapmak gerekiyor. Teşekkür ederim canım
Kafam karıştı ya anlamadim testlere devam edicem yine detoks yapmicam yada detoks suyunu test sonrasi içeyimHenüz yumurtlama olmamış daha 11.günün olmuş oluyor. Benim 18.gün oldu yumurtlama
Benim bu ay da olmazsa artık ovulasyon kiti almayacağım ve rast gele deneme yapacağım. Nasip herşey.Gecen ay benim cok netti erken oldu birde yumurtlama ama bu ay dengesiz çıkmaya başladı
Daha çok kafa bozuyoruz 2 günde bir yapacağız yada az kaldi elimde deneyeceğim bakalim yumurtlama olmadıysa iyi kaçırdım sandimBenim bu ay da olmazsa artık ovulasyon kiti almayacağım ve rast gele deneme yapacağım. Nasip herşey.
Artık ciddi ciddi kafaya takmaya ve üzülmeye başladım.
Aslında 4 aydır yumurtlamayı çok net görüp değerlendirdiğim halde olmaması kafamda soru işaretlerine yol açıyor acaba bir sorun mu var diye? Farklı bir doktora mesaj attım gel derse gideceğimDaha çok kafa bozuyoruz 2 günde bir yapacağız yada az kaldi elimde deneyeceğim bakalim yumurtlama olmadıysa iyi kaçırdım sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?