- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Erken yumurtlayabilirsin bu ayDaha adet biteli 2. Gün. Koyulaşıyor bu yaww
Ahh bebeğim benim kitlerin resmini atsam sanaYumurtlama takibi yapanlara örnek olsun diye attım. Bunlar benim ovulasyon kitlerimMaviesra Selizay @bgm21 Yusra-61 @Gizemsu07 @yeshll [USER=529895]@Yoncamirr
Canım senin adetin kaç gün sürüyor? Kaç günde bir oluyorsun? Erken yumurtlma görüyor olblrsin koyulaşsın bakalım ne zamana pik olacakDaha adet biteli 2. Gün. Koyulaşıyor bu yaww
Bu kadar erken olabilir mi ki? Hic yumurta olusmamisken bu lh testleri tamamen silik çıkıyor mu?Erken yumurtlayabilirsin bu ay
Ahh kuzum gitsen ne olacak diyecek yumrtlama takibi yapalım hormonlar da birşey yok diyecek. Dayayacak klomeni böyle gidecek bir süre. Bende hep ilk doktora gittim sonra yurmtlama kiti tersi kullandım fark etmediKızlar bir doktorla görüştüm, 4 aydır yumurtlamayı takip ettiğim halde sonuç alamadım ama doktorlar 1 yıl diyorlar sizce de uzun değil mi diye sordum. Yumurtlama takibi yapıyorsan 1 yıl uzun, 1-2 ay daha olmazsa gel dedi.
Henüz yumurtlama olmamış zaten. Giderek koyulaşacakBu kadar erken olabilir mi ki? Hic yumurta olusmamisken bu lh testleri tamamen silik çıkıyor mu?
Heh sende iyice içimizi karartAhh kuzum gitsen ne olacak diyecek yumrtlama takibi yapalım hormonlar da birşey yok diyecek. Dayayacak klomeni böyle gidecek bir süre. Bende hep ilk doktora gittim sonra yurmtlama kiti tersi kullandım fark etmedinasip bu işler nasip.
Canım inan hiç bilgim yokKızlar detoks suları ovulasyonda silik çizgi gosterirmi idrar rengim detokstan dolayı çok açık renkli yada 20 sinde yumurtlamami oldu ama kopkoyu çıkmamisti oda aklım karıştı siliklesiyor testlerim regl 11 mayısta oldum 18inde testi yapmaya başladım ek arıyorumA R Y A Yusra-61 Selizay kafam idrar 2 saat tutuyorum sıvı alımınida 2 saat kesiyorum
Aynisi bendede oldu sonra siliklesti yaa anlamadimDaha adet biteli 2. Gün. Koyulaşıyor bu yaww
Vala kafam karıştı devam edim inşallah yumurtlama olmadi kacirdik yoksaCanım inan hiç bilgim yok
Aynısını sende yaşadım ama hep silinmedi testim
Peki şimdi kaçinci gündesin? Sonra bir daha koyulasmadi mi?Aynisi bendede oldu sonra siliklesti yaa anlamadim
Yumurtlama olupta gebe kalmıyorsak zaten sıkıntı var canim 2. ayim bu regl1 sayarsak 12. gün yarın da deneyeyim ne cıkcam bakalimAslında 4 aydır yumurtlamayı çok net görüp değerlendirdiğim halde olmaması kafamda soru işaretlerine yol açıyor acaba bir sorun mu var diye? Farklı bir doktora mesaj attım gel derse gideceğim
Canım kızımdan önce vermişti eşim 4 yıl önce bir sıkıntı yoktuOh oh durmak yok yola devamEsin baktrdi mi cnm spermlerine. Biz bir iki ay daha deneriz olmasa esim de sperm testine girsin.
Karartmak için demedim ben sana hep git derdim zaten ama test yapıyorsan olmuyorsa gel diyorsa ben ilk gittim sonra teste başladım farkı dmeek istedimHeh sende iyice içimizi karart
Randevu alıyorum hemen canim bende bekliyorum sabırsızlıkla@Fiden @Yaso85 @Rabiaatpl
Bat gününüz sizlerden var mı haber canlarım
P Poouh senin pazartesi güzel kan değerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım
Bu ay umutluyum, bunlara hiç gerek kalmayacak diyormuşumKarartmak için demedim ben sana hep git derdim zaten ama test yapıyorsan olmuyorsa gel diyorsa ben ilk gittim sonra teste başladım farkı dmeek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?