Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha adet biteli 2. Gün. Koyulaşıyor bu yaww

Eklentiler

• 0E482241-A000-48F3-9191-101CB8C5EB74.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlama takibi yapanlara örnek olsun diye attım. Bunlar benim ovulasyon kitlerim Maviesra Selizay @bgm21 Yusra-61 @Gizemsu07 @yeshll [USER=529895]@Yoncamirr
Ahh bebeğim benim kitlerin resmini atsam sana 4.aydır ahh ahhh ben bunlarda level atladım bende adetim problem olunca ovulasyon deli etti. Senin yumrtlama şeklin benimle aynı ben bazı aylar iki kere yumurtlma gördüğüm oluyor.
Sende geç yumrtlama oldu testini erken yaptın bence bat günü beklemelisin...

Kızlar bir doktorla görüştüm, 4 aydır yumurtlamayı takip ettiğim halde sonuç alamadım ama doktorlar 1 yıl diyorlar sizce de uzun değil mi diye sordum. Yumurtlama takibi yapıyorsan 1 yıl uzun, 1-2 ay daha olmazsa gel dedi.

Ahh kuzum gitsen ne olacak diyecek yumrtlama takibi yapalım hormonlar da birşey yok diyecek. Dayayacak klomeni böyle gidecek bir süre. Bende hep ilk doktora gittim sonra yurmtlama kiti tersi kullandım fark etmedi nasip bu işler nasip.

Heh sende iyice içimizi karart

Canım inan hiç bilgim yok

Aslında 4 aydır yumurtlamayı çok net görüp değerlendirdiğim halde olmaması kafamda soru işaretlerine yol açıyor acaba bir sorun mu var diye? Farklı bir doktora mesaj attım gel derse gideceğim
Yumurtlama olupta gebe kalmıyorsak zaten sıkıntı var canim 2. ayim bu regl1 sayarsak 12. gün yarın da deneyeyim ne cıkcam bakalim

Oh oh durmak yok yola devamEsin baktrdi mi cnm spermlerine. Biz bir iki ay daha deneriz olmasa esim de sperm testine girsin.
Canım kızımdan önce vermişti eşim 4 yıl önce bir sıkıntı yoktu ama tekrar baktirmadi olmazsa önümüzdeki ay gider tekrar.. ya ben zaten hiç anlamıyorum tüpler açık çıktı filmde rahîm de de bişey yok ama olmuyor demek ki nasıp değilmiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…