Selizay ama konuşmuştuk seninle dün akşam çok kasık ağrım var demiştik sence yumrtlama mı bile dedin ben yoramadım birşeyeDün çalışma yapacaktık eşime söyledim tamam dedi, yorgunluktan es geçtim ama olmuştur, zaten yeter yaptığım dedim. Eşim de tamam dedi canına minnet adamın iliği kurudu,az önce sen piki görünce lan oldum, vakitlerimiz yakın ya içime kurt düştü. adama dedim gel hadi işimiz var, o da forumda okuyup okuyup ne çıkarttın Allah bilir kendine yine diyor, sus sen karışma derim, iyice kölen yaptın beni dedi, . Getirin kırbacımı ulen
Ay insallh Rabbim bu ay nasip eder cnm. Ben de geldm haataneye hormonlar nirmal. Kucuk kucuk polikistiknkistler var ama o engel deil yumrtalarin var dedi. Esinin spermlerine bakariz 8 9 ay denedikten sonra dedi
Yine saat 15den sonra yapayim ben ya yarinAynısını sende yaşadım ama hep silinmedi testimlh hep vardı sadece koyuluk azalıyordu o da yaptığım saate göre mi değişti bilemedim.
Ayin 11de regl oldum 18inde teste başladım. Bugün 12. günüm daha yeni başladık teste ama ayin 20sinde daha kırmızıydı valla anlamadim bu ay biseyPeki şimdi kaçinci gündesin? Sonra bir daha koyulasmadi mi?
Canım testine 21.güne kadar devam et ki naptığını bilesin. Mesela benim testimde silinir gibi olurdu lh dalgalanmalar oldu ama hep silinmedi hiç. seninle ve gizemin testinde silinme oldu pik beklerken bu bazen sıvıya göre değişebilir ya da yumrta büyümedi çatladı.Yine saat 15den sonra yapayim ben ya yarin
Napsınlar her ay çocuk gayesi içerisinde olunca yapıyoruz madem olsun derdindelerAdamlar hemen çocuk oluyor sanıyorlar yaşu an hepsi şok ben her ay benimkinin bilgilerini güncelliyorum
Benim %95 ama varya bunun doğruluk payı var çevremde çok uzun süre olmayıp aniden hamile kalanlarVay babooooooo
size birsey soracağım tahlilde yumurtalar hangi simgeye gösterirNapsınlar her ay çocuk gayesi içerisinde olunca yapıyoruz madem olsun derdindelerbilgi güncellemek en iyisi sonra hep böyle derdin demelerinden iyi
Benim arkadaşımın ablası tüp bebek için doktora gittiği gün hamile olduğunu öğrendi. Ay nasıl sevinmiştik. İnşallah en kısa zamanda seninde bir bebişin olur bizlerin deBenim %95 ama varya bunun doğruluk payı var çevremde çok uzun süre olmayıp aniden hamile kalanlar
Kız benim ki testleri bilmiyorNapsınlar her ay çocuk gayesi içerisinde olunca yapıyoruz madem olsun derdindelerbilgi güncellemek en iyisi sonra hep böyle derdin demelerinden iyi
Seninle aynıyız canım benimde tüplerim açık şimdiye kadar 3 doktora gittim hepsi yumurtan çok güzel dedi takip ediyorum yumurtlama çatlama oluyor değerlendiriyorum ama olmuyor işteCanım kızımdan önce vermişti eşim 4 yıl önce bir sıkıntı yoktuama tekrar baktirmadi olmazsa önümüzdeki ay gider tekrar.. ya ben zaten hiç anlamıyorum tüpler açık çıktı filmde rahîm de de bişey yok ama olmuyor demek ki nasıp değilmiş daha
Nasıl tam olarak anlayamadım bunu?size birsey soracağım tahlilde yumurtalar hangi simgeye gösterir
Bak en güzeli bu ben hep böyle yapardım yumrtlama yanımdaysa uzak olduğu zaman diyormKız benim ki testleri bilmiyorgizli alıp saklıyorum hep ben takip ediyorum bakıyorum yumurtlama adama yürüyorum
Bu ay umutluyum, bunlara hiç gerek kalmayacak diyormuşum
Aminn canım inşallah.Benim arkadaşımın ablası tüp bebek için doktora gittiği gün hamile olduğunu öğrendi. Ay nasıl sevinmiştik. İnşallah en kısa zamanda seninde bir bebişin olur bizlerin deçokça amin
Bak en güzeli bu ben hep böyle yapardım yumrtlama yanımdaysa uzak olduğu zaman diyormgüvercinle msj yollasam daha iyi testi atınca yok artık diyor bugün kaçıncı günün diyor komik de napacaksın günümü benim günden mi haberim var
Yaa alacağımızı alalım beni tatile yollasın uzak diyarlara gezip geleyimben bu ay benimkinin çok üstüne gittim kıyamam ya test olmayınca her günü değerlendirdim beni kardeşime yolladı hafta sonu kal dedi
Ayy inşallah canım yaYaa alacağımızı alalım beni tatile yollasın uzak diyarlara gezip geleyimbize lazım olan 1 damla sprem inşallah bu olmuştur kuzum
Valla benimde 1 yıldır olmuyor en sonunda bu ay HSG çekindim ve bu önümüzdeki 3_4 ay daha umutluyum daha da olmazsa tüp Bebek düşünüyorum yaş olmuş 35 daha da uğraşmam yaa sıkıldımSeninle aynıyız canım benimde tüplerim açık şimdiye kadar 3 doktora gittim hepsi yumurtan çok güzel dedi takip ediyorum yumurtlama çatlama oluyor değerlendiriyorum ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?