Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay ama konuşmuştuk seninle dün akşam çok kasık ağrım var demiştik sence yumrtlama mı bile dedin ben yoramadım birşeye sonra dedim sana biz aynı gidiyoruz diye şimdi bende Selizay da öyleydi acaba o da mı yumurtlmaydı demedim değil ama en azından değerlendirdin dün gece. Bugün aşırı kasık ağrım var benim özellikle sol tarafım bende pik beklemezdim belirtileri yaşadım acaba çocuk yerleşiyor mu derdim şimdi ne diyeyim bilemedim. Belirtiler başka günlerde pik başka günlerde oldu

Ay insallh Rabbim bu ay nasip eder cnm. Ben de geldm haataneye hormonlar nirmal. Kucuk kucuk polikistiknkistler var ama o engel deil yumrtalarin var dedi. Esinin spermlerine bakariz 8 9 ay denedikten sonra dedi

İnşAllah maşallah diye diyeee seninle level atladık bakalm ne zamana biter bu iş
Sende ney varmış poli ney onu anlayamadım eşinde de birşey yoktur ya bence zamanını bekliyor bu uşak.

Yine saat 15den sonra yapayim ben ya yarin
Canım testine 21.güne kadar devam et ki naptığını bilesin. Mesela benim testimde silinir gibi olurdu lh dalgalanmalar oldu ama hep silinmedi hiç. seninle ve gizemin testinde silinme oldu pik beklerken bu bazen sıvıya göre değişebilir ya da yumrta büyümedi çatladı. Bence testine devam et yumrtlaman olmamış da olabilir. Bunu bilmen adına iyi olur devam etmen. Ben bunu 4 aydır yapıyorm her defasında yeni şeyler öğreniyorum. Asla birakma yapmayı.

Adamlar hemen çocuk oluyor sanıyorlar ya şu an hepsi şok ben her ay benimkinin bilgilerini güncelliyorum
Napsınlar her ay çocuk gayesi içerisinde olunca yapıyoruz madem olsun derdindeler bilgi güncellemek en iyisi sonra hep böyle derdin demelerinden iyi

Seninle aynıyız canım benimde tüplerim açık şimdiye kadar 3 doktora gittim hepsi yumurtan çok güzel dedi takip ediyorum yumurtlama çatlama oluyor değerlendiriyorum ama olmuyor işte

Kız benim ki testleri bilmiyor gizli alıp saklıyorum hep ben takip ediyorum bakıyorum yumurtlama adama yürüyorum
Bak en güzeli bu ben hep böyle yapardım yumrtlama yanımdaysa uzak olduğu zaman diyorm güvercinle msj yollasam daha iyi testi atınca yok artık diyor bugün kaçıncı günün diyor komik de napacaksın günümü benim günden mi haberim var

Bu ay umutluyum, bunlara hiç gerek kalmayacak diyormuşum
Benim arkadaşımın ablası tüp bebek için doktora gittiği gün hamile olduğunu öğrendi. Ay nasıl sevinmiştik. İnşallah en kısa zamanda seninde bir bebişin olur bizlerin de çokça amin
Aminn canım inşallah.
Umudumuz hep olmalı arada zorlasa da birşeyler Allah herzaman hayırlısını versin bizler için inşallah hepimize güzel haberler almak nasip olur.

ben bu ay benimkinin çok üstüne gittim kıyamam ya test olmayınca her günü değerlendirdim beni kardeşime yolladı hafta sonu kal dedi

ben bu ay benimkinin çok üstüne gittim kıyamam ya test olmayınca her günü değerlendirdim beni kardeşime yolladı hafta sonu kal dedi
Yaa alacağımızı alalım beni tatile yollasın uzak diyarlara gezip geleyim bize lazım olan 1 damla sprem inşallah bu olmuştur kuzum

Seninle aynıyız canım benimde tüplerim açık şimdiye kadar 3 doktora gittim hepsi yumurtan çok güzel dedi takip ediyorum yumurtlama çatlama oluyor değerlendiriyorum ama olmuyor işte
Valla benimde 1 yıldır olmuyor en sonunda bu ay HSG çekindim ve bu önümüzdeki 3_4 ay daha umutluyum daha da olmazsa tüp Bebek düşünüyorum yaş olmuş 35 daha da uğraşmam yaa sıkıldım

Off ya kanama başladı baya regl gibi neden oluyor yaa anlamsız yumurtladım çatladıı bu ne kanaması adete daha çok var pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…