Nasıl 2 saat kesiyorsun ya 2 saat tutuyorsun yani 4 saat mi oluyor? Birde kesmeden önce vucudun sıvı almış oluyor mu?Kızlar detoks suları ovulasyonda silik çizgi gosterirmi idrar rengim detokstan dolayı çok açık renkli yada 20 sinde yumurtlamami oldu ama kopkoyu çıkmamisti oda aklım karıştı siliklesiyor testlerim regl 11 mayısta oldum 18inde testi yapmaya başladım ek arıyorum @asicadi44Yusra-61 Selizay kafam idrar 2 saat tutuyorum sıvı alımınida 2 saat kesiyorum
Tamam canım güncellerim.Canım ben regl olduktan sonra yeni batı vermeyi unutmuşum 28 mayıs olarak günceller misin ?
Yusra-61
Evet bu çok mantıklı etkileyip etkilendiğini anlamış olursun.Kafam karıştı ya anlamadim testlere devam edicem yine detoks yapmicam yada detoks suyunu test sonrasi içeyim
Hiç birsey yapmadım Birgün oldu birgün olmadı bu şekilde adetten sonra hep değerlendirdikMaşallahözel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde hergun mu ilişki oldu?
Bu ay olacak ulenSelizay ama konuşmuştuk seninle dün akşam çok kasık ağrım var demiştik sence yumrtlama mı bile dedin ben yoramadım birşeyesonra dedim sana biz aynı gidiyoruz diye şimdi bende Selizay da öyleydi acaba o da mı yumurtlmaydı demedim değil ama en azından değerlendirdin dün gece. Bugün aşırı kasık ağrım var benim özellikle sol tarafım bende pik beklemezdim belirtileri yaşadım acaba çocuk yerleşiyor mu derdim şimdi ne diyeyim bilemedim. Belirtiler başka günlerde pik başka günlerde oldu
Bende bu ay gün aşırı değerlendiriyorum bakalım nasıp inşallah bize de kısmet olurHiç birsey yapmadım Birgün oldu birgün olmadı bu şekilde adetten sonra hep değerlendirdik
Hsg cekıldıgınız ay korunma vermedmi peki doktorMerhaba canımbenimde dün bugün yumurtlma günleri yine çalışıyoruz harıl harıl ama bu sefer gün aşırı deniyorum.. birde bu ay HSG çekindim ve biraz umudum var sanki
Olduğu kadarBu ay olacak ulen
Kimyasal mi dedi doktor? Peki daha önceki ne zaman olmuştu?Ben düşük yaptım malesef 2. Ye
Hiçbişey demedi bir adamakıllı doktor bulamadım kendime İlki 2 aylık tı dusuk yaptım bu da degerım cok yavas artıyordu adetımın 4. Gunu adetle dusuk yaptım arastırmalarımla kımyasal oldugunu öğrendimKimyasal mi dedi doktor? Peki daha önceki ne zaman olmuştu?
Ayyyy sesli güldüm. Kızlar çok tatlısınız vallahiKız benim ki testleri bilmiyorgizli alıp saklıyorum hep ben takip ediyorum bakıyorum yumurtlama adama yürüyorum
6 ay önce olmustuHiçbişey demedi bir adamakıllı doktor bulamadım kendime İlki 2 aylık tı dusuk yaptım bu da degerım cok yavas artıyordu adetımın 4. Gunu adetle dusuk yaptım arastırmalarımla kımyasal oldugunu öğrendim
test yapiyorum 2 dir silik cikiyor bat gunum.ptesi bu testi persembe yaptim dun sabahta yaptim bundan daha koyuydu onu cekmeyi unuttum.. ptesi beklicem artik.U umutlubekleyiss sende durumlar nasıl test yaptın mı bir belirti var mı benim progesteron sonucum 30,10 çıktı inşallah güzel haberler vardır
Hiçbişey demedi bir adamakıllı doktor bulamadım kendime İlki 2 aylık tı dusuk yaptım bu da degerım cok yavas artıyordu adetımın 4. Gunu adetle dusuk yaptım arastırmalarımla kımyasal oldugunu öğrendim
İnşallah güzel haberi alırsın canım hsg sonrası hamile kalan çok var inşallah bizede vesile olurValla benimde 1 yıldır olmuyor en sonunda bu ay HSG çekindim ve bu önümüzdeki 3_4 ay daha umutluyum daha da olmazsa tüp Bebek düşünüyorum yaş olmuş 35 daha da uğraşmam yaa sıkıldım
Ozaman kesin var gebelik inşallah sağlıkla ilerler pazartesi kan mı vereceksin güzel haberlerini bekliyorum pazartesitest yapiyorum 2 dir silik cikiyor bat gunum.ptesi bu testi persembe yaptim dun sabahta yaptim bundan daha koyuydu onu cekmeyi unuttum.. ptesi beklicem artik.
sen naptin peki en son progestorununa baktiracaktin.U umutlubekleyiss sende durumlar nasıl test yaptın mı bir belirti var mı benim progesteron sonucum 30,10 çıktı inşallah güzel haberler vardır
Yok vermedi bende daha öncede çekindim yine vermemişti.. genelde korunma önermiyor doktorlarHsg cekıldıgınız ay korunma vermedmi peki doktor
Amin inşallah canımİnşallah güzel haberi alırsın canım hsg sonrası hamile kalan çok var inşallah bizede vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?