Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl 2 saat kesiyorsun ya 2 saat tutuyorsun yani 4 saat mi oluyor? Birde kesmeden önce vucudun sıvı almış oluyor mu?

Kafam karıştı ya anlamadim testlere devam edicem yine detoks yapmicam yada detoks suyunu test sonrasi içeyim
Evet bu çok mantıklı etkileyip etkilendiğini anlamış olursun. Suyu sevmiyor bu test o da bir su hemde farklı ilk yap sonra detoks suyunu al. Sen kaç günde bir oluyordun canım adet?

Bu ay olacak ulen

Kimyasal mi dedi doktor? Peki daha önceki ne zaman olmuştu?
Hiçbişey demedi bir adamakıllı doktor bulamadım kendime İlki 2 aylık tı dusuk yaptım bu da degerım cok yavas artıyordu adetımın 4. Gunu adetle dusuk yaptım arastırmalarımla kımyasal oldugunu öğrendim

U umutlubekleyiss sende durumlar nasıl test yaptın mı bir belirti var mı benim progesteron sonucum 30,10 çıktı inşallah güzel haberler vardır
test yapiyorum 2 dir silik cikiyor bat gunum.ptesi bu testi persembe yaptim dun sabahta yaptim bundan daha koyuydu onu cekmeyi unuttum.. ptesi beklicem artik.

Eklentiler

• 20210520_150935.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 52

Evet kimyasal ile düşük biraz farklı o sebeble sordum. Nasıl demez ki kimsayal yaşıyorsun diye bilgilendirmesi lazım sonuçta bu durumunda bir adı var. İlk düşük yaptığın 2 aylık olanın kalp atışı duyulmuş muydu? Birde onu ne zmaan yaşadın merak ettim?

Valla benimde 1 yıldır olmuyor en sonunda bu ay HSG çekindim ve bu önümüzdeki 3_4 ay daha umutluyum daha da olmazsa tüp Bebek düşünüyorum yaş olmuş 35 daha da uğraşmam yaa sıkıldım
İnşallah güzel haberi alırsın canım hsg sonrası hamile kalan çok var inşallah bizede vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…