Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman kesin var gebelik inşallah sağlıkla ilerler pazartesi kan mı vereceksin güzel haberlerini bekliyorum pazartesi
ay insallah testler yaniltmiyordur..bosuna umitlenmek istemiyorum..belirti olarak sadece cok akinti var.gobek deligimin oldugu hiza orda batmalar oluyor karnim agriyor ve göguslerim balon gibi

Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
geçen sene üst üste 1 kimyasal 1 kürtaj (8haftalık gelişmedi) yaşadım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınnnnnn. Bu sene ilk kez 2.çizgiyi görüyorum. Yusraaaa

Son düzenleme:
Doktordan ciktim bana aneztezi onerdi aneztezili cekince tikaliysa cok aci cekermisim ve doktor kivranirsan sancidan isimi yapamam bosu bosuna agri sizi cekersin dedi haftaya cumaya gun verdi kotkuyorum valla ben hic eneztezi almadim hayatimda uyumak beni korkuttu aci esigim yuksek benimde canim kiymetli degildir cok

Ben kendim yaptırdım doktor istemedi. Geçen ay 38di gebelik olmadı inşallah bu ay olur gebelik testini kaçıncı gün yaptın ben yarın falan yapsam çıkar mı acaba 26.gün
bata 5-6 gun vardi cok hafif varla yok arasiydi.hatta cogu kisi var cogu kisi kuruma cizgisi dedi..persembe yaptigim ondan daha koyuydu .dun sabah yaptim persembedebn daha koyuyuydu.bugun test olmadigi icin yapamadim..tam net cizgiyi gormedim henuz hep.silik şekilinde.ptesi idrar yaparim reglde olmazsam kosa kosa giderim kan vermeye

Acımıyor canım içini ferah tut kasma kendini ben adet sancısı gibi bi sancı hissettim sadece 2 3 dakika kadar
Ben aneztezili olcam dokyor siddetle aneztezi onerdi canim allah büyüktür bakalim suan tek derdim herseyin temiz cikmasi cekindigin ay korunma dedi daha sonra olmazsa femara ile yumurta buyutup deniyecek oda olmazsa asilama dedi

Evet kalp atısı duyulmustu Kasım 7 de düşük yaptım

Ayyy daha yeni girebildim yumurtlama öncesi temizliğimi yaptım ki yumurtlamadan sonra üşütmeyeyim eee senin adam mecbur yolları tepecek iş başına tatlım

Ben aneztezili olcam dokyor siddetle aneztezi onerdi canim allah büyüktür bakalim suan tek derdim herseyin temiz cikmasi cekindigin ay korunma dedi daha sonra olmazsa femara ile yumurta buyutup deniyecek oda olmazsa asilama dedi
İyiymiş o zaman hiç bişey duymazsın inşallah başka bir tedavi gerekmeden hemencecik hamiş olursun

Koyulaştığına göre hcg yükseliyor. Pazartesi iyi haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…