Benim 30,10 çıktı bat 26 mayıs test falan hiç bir şey yapmadım daha erken diye. sen adetin kaçıncı günü yaptın ilk testisen naptin peki en son progestorununa baktiracaktin.
ay insallah testler yaniltmiyordur..bosuna umitlenmek istemiyorum..belirti olarak sadece cok akinti var.gobek deligimin oldugu hiza orda batmalar oluyor karnim agriyor ve göguslerim balon gibiOzaman kesin var gebelik inşallah sağlıkla ilerler pazartesi kan mı vereceksin güzel haberlerini bekliyorum pazartesi
21.gunu yaptim degerin guzel..doktor bisey dedi miBenim 30,10 çıktı bat 26 mayıs test falan hiç bir şey yapmadım daha erken diye. sen adetin kaçıncı günü yaptın ilk testi
Çok geçmiş olsun üzülmeyin gereken testleri yaparsınız inşallah kimyasal mı yaşadınız kaç haftalıktıBen düşük yaptım malesef 2. Ye
Ben kendim yaptırdım doktor istemedi. Geçen ay 38di gebelik olmadı inşallah bu ay olur gebelik testini kaçıncı gün yaptın ben yarın falan yapsam çıkar mı acaba 26.gün21.gunu yaptim degerin guzel..doktor bisey dedi mi
Doktordan ciktim bana aneztezi onerdiGenelde hsg ye çoook zor diyorlar. Bende yaptırdım ve kendimi en kötüsüne şartladım. Ama çektirdikten sonra çokta zor olmadığını herkese söylüyorum. Şöyleki birincisi acı eşiğine bağlı. Benim acı eşiğim yüksektir çok acı çekmedim ikincisi bunu tamemen 2 dakikada bitecek çok kısa bişey olarak düşün sadece sık dişini bağırma geçip gider anesteziye hiç gerek yok zaten bence
bata 5-6 gun vardi cok hafif varla yok arasiydi.hatta cogu kisi var cogu kisi kuruma cizgisi dedi..persembe yaptigim ondan daha koyuydu .dun sabah yaptim persembedebn daha koyuyuydu.bugun test olmadigi icin yapamadimBen kendim yaptırdım doktor istemedi. Geçen ay 38di gebelik olmadı inşallah bu ay olur gebelik testini kaçıncı gün yaptın ben yarın falan yapsam çıkar mı acaba 26.gün
Ben aneztezili olcam dokyor siddetle aneztezi onerdi canim allah büyüktür bakalim suan tek derdim herseyin temiz cikmasi cekindigin ay korunma dedi daha sonra olmazsa femara ile yumurta buyutup deniyecek oda olmazsa asilama dediAcımıyor canım içini ferah tut kasma kendini ben adet sancısı gibi bi sancı hissettim sadece 2 3 dakika kadar
Değerim 70 di düşük olduÇok geçmiş olsun üzülmeyin gereken testleri yaparsınız inşallah kimyasal mı yaşadınız kaç haftalıktı
Evet kalp atısı duyulmustu Kasım 7 de düşük yaptımEvet kimyasal ile düşük biraz farklı o sebeble sordum. Nasıl demez ki kimsayal yaşıyorsun diye bilgilendirmesi lazım sonuçta bu durumunda bir adı var. İlk düşük yaptığın 2 aylık olanın kalp atışı duyulmuş muydu? Birde onu ne zmaan yaşadın merak ettim?
benimkde boyle cikiyor bata kac gun varEki Görüntüle 2854821 Eki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
geçen sene üst üste bir kimyasal 1 düşük (8haftalık) yaşadım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınnnnnn. Bu sene ilk kez 2.çizgiyi görüyorum. Yusraaaa
3 gün var canım. Senin?benimkde boyle cikiyor bata kac gun var
Ayyy daha yeni girebildim yumurtlama öncesi temizliğimi yaptım ki yumurtlamadan sonra üşütmeyeyimŞimdi bildiğim küfürleri edesim var küfür bilmiyorm.Adama bu durumu anlatmakla meşgulüm adam senin şeyine dedi devamını gitirmedi dün gece kasık ağrım çok oldu akıntım da. @Selizay @Gizemsu07 @bgm21 @Esrakcshn @Dely38 M mavili_yeshll . Adet kanamam ilacı bırakınca olmuştu ya o güne bugün takvim yumrtlama dedi adam yok şuan iş adamı getirmek  @asicadi44
İyiymiş o zaman hiç bişey duymazsın inşallah başka bir tedavi gerekmeden hemencecik hamiş olursunBen aneztezili olcam dokyor siddetle aneztezi onerdi canim allah büyüktür bakalim suan tek derdim herseyin temiz cikmasi cekindigin ay korunma dedi daha sonra olmazsa femara ile yumurta buyutup deniyecek oda olmazsa asilama dedi
bende en son yaptigimde yani dun 3 gun vardi..bugun yapamadim testim yok.3 gün var canım. Senin?
Koyulaştığına göre hcg yükseliyor. Pazartesi iyi haberler alırsın inşallahbata 5-6 gun vardi cok hafif varla yok arasiydi.hatta cogu kisi var cogu kisi kuruma cizgisi dedi..persembe yaptigim ondan daha koyuydu .dun sabah yaptim persembedebn daha koyuyuydu.bugun test olmadigi icin yapamadim..tam net cizgiyi gormedim henuz hep.silik şekilinde.ptesi idrar yaparim reglde olmazsam kosa kosa giderim kan vermeye
insallah yaa ..sende yapsana bi test..Koyulaştığına göre hcg yükseliyor. Pazartesi iyi haberler alırsın inşallah
Maelesef ben hasta oldum@beste0636 @Cherry Queen
B Birumutturyasatan @Feyzanurr
@Adelnaz @Evils
M mavili_yeshll :))) batlardan var mı bir haber
@Nm88326 sana bu espriyi yapmak istedim :)bugün bat nasılsın yarına hazır mısın pamuğumyazarken bile kalbim heyecan yapıyor inş.Tüpün tutmuştur
Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim yeniden nasip eder elbetDeğerim 70 di düşük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?