- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
İns canim bakalim nasip işi bunlar ol dersin olmaz istemezsin olur allah biliyor vakti zmani var inşallahİyiymiş o zaman hiç bişey duymazsın inşallah başka bir tedavi gerekmeden hemencecik hamiş olursun
Valla pazartesiye kadar beklemek istiyorum tek çizgi görmekten bıktım. Dua et benim içindeinsallah yaa ..sende yapsana bi test..
En iyisini yapmışsın canım rahat rahat iş başında olursun sendeAyyy daha yeni girebildim yumurtlama öncesi temizliğimi yaptım ki yumurtlamadan sonra üşütmeyeyimeee senin adam mecbur yolları tepecek iş başına tatlım
İnşAllah önündeki ay nasip olur dilerimMaelesef ben hasta oldum
İnşAllah birdaha kaybetmeden nasip eder rabbim bende düşük sonra bir kimyasal yaşadım yok.Evet kalp atısı duyulmustu Kasım 7 de düşük yaptım
Bnce gelir ya valla Bnde çok bıktım yasak muhabbetinden benim için yasak yok ama bişey yapamadıktan sonra napayım izni inşallah Haziran da normalleşirizEn iyisini yapmışsın canım rahat rahat iş başında olursun sendebende öyle düşündüm de ses çıkmıyor şuan şehir arası yasak olmasa ben çıkar giderdim valla bu yasak işlerinde iyice darlandım..
insallah canim tutmustur..bende emin degilim boyle silik çikmasi bozuyor morelimi..hayirlsiyla ikimizde bu ay hamileyizdir.Valla pazartesiye kadar beklemek istiyorum tek çizgi görmekten bıktım. Dua et benim içindeBurdan yazarım yapınca
Yaa gözün aydın canımEki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
geçen sene üst üste 1 kimyasal 1 kürtaj (8haftalık gelişmedi) yaşadım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınnnnnn. Bu sene ilk kez 2.çizgiyi görüyorum. Yusraaaa
Bnce gelir ya valla Bnde çok bıktım yasak muhabbetinden benim için yasak yok ama bişey yapamadıktan sonra napayım izni inşallah Haziran da normalleşiriz
Canım inan hiç korkulacak bişey yok ben direk kendim istedim anestezi li olmayı masanın üstüne uzandım pozisyonu felan ayarladılar zaten damar yolu açılmıştı ordan ilaç verdiler ağzıma da maskeyi taktılar hemen uyudum uyandığımda odadaydım hafif adet sancısı gibi sancım oldu o kadar bir iki saat ten sonra da eve geçtim bir kaç gün de lekelenme oldu yani sandığımdan da kolay geçti sende hiç korkma kuzum en azından bişey var mı yokmu onu öğrenirsin artık benim sonucum da sol tarafım da hafif yapışıklık varmış ama engel değil dediler gebeliğe Ekim ayında çektirmiştim benDoktordan ciktim bana aneztezi onerdianeztezili cekince tikaliysa cok aci cekermisim ve doktor kivranirsan sancidan isimi yapamam bosu bosuna agri sizi cekersin dedi haftaya cumaya gun verdi kotkuyorum valla ben hic eneztezi almadim hayatimda uyumak beni korkuttu aci esigim yuksek benimde canim kiymetli degildir cok
İnşallah inşallahinsallah canim tutmustur..bende emin degilim boyle silik çikmasi bozuyor morelimi..hayirlsiyla ikimizde bu ay hamileyizdir.
Maşallah bir belirtiniz oldu mu hiç?Eki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
geçen sene üst üste 1 kimyasal 1 kürtaj (8haftalık gelişmedi) yaşadım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınnnnnn. Bu sene ilk kez 2.çizgiyi görüyorum. Yusraaaa
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Eki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimYaa gözün aydın canımİnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı hayırlı bir evlat annesi olursun Darısı başımıza diyor ve senden detay istiyorum neler yaptın tedavi falan gördün mü her gün mü değerlendirdin bide bat gününde mi öğrendin? Çok sordum kusura bakma ama belki senden aldığımız bir bilgi bize de faydası olur
Allah razı olsunCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Maşallah bir belirtiniz oldu mu
BELİRTİ YAŞADIM MI?Maşallah bir belirtiniz oldu mu hiç?
Eki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
Özelde yaptıracaksanız anestezili önermiştir tabi tamemen duygusal. Hakkında hayırlısı olsun umarım açılır kanalların hemen hamile kalanlar var sakın korunmaDoktordan ciktim bana aneztezi onerdianeztezili cekince tikaliysa cok aci cekermisim ve doktor kivranirsan sancidan isimi yapamam bosu bosuna agri sizi cekersin dedi haftaya cumaya gun verdi kotkuyorum valla ben hic eneztezi almadim hayatimda uyumak beni korkuttu aci esigim yuksek benimde canim kiymetli degildir cok
Var bariz o silik çizgi bile kolay olmuyor kan ne zamana vereceksin canımEki Görüntüle 2854821 Kızlaaaaarrrr geçen ay olmamıştı amaaa bu ay ikinci çizgiyi az evvel gördüm çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?