Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bir şey sormak istiyorum hamilelik düşünüyorum yaptığım idrar çubuğunda sonradan beliren silik cizgi cikiyor yaptığım bütün idrar testleri böyle enfeksiyon ya da kist sonradan silik mi çıkarıyor yoksa herkeste oluyor mu bu kuruma cizgisi

Ee yapisikli ne oldu canim acildimi o anda ya bide bu anezteziyi verince nekadar sure sonra uyanicam ben

Ahh birde ben salabilsem kendimi işte hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar derler ya öyle olmuş Rabbim tamamına erdirir de kucağına alırsın inşallah. Açıklaman için de teşekkür ediyorum

Canım testi atta bakalım

Özelde yaptıracaksanız anestezili önermiştir tabi tamemen duygusal. Hakkında hayırlısı olsun umarım açılır kanalların hemen hamile kalanlar var sakın korunma
Ozelde tedavi goruyorum canim devleti bu arada cok denedim ama hep hayal kırıklıgı hsg icin kac doktor gezdim allah bilir cekmiyorlar kesinlikle o yonden ozel iyi cidden tabi parayi veren düdügü caliyor o ayri bu hsg cok sacma sekilde pahali bes dklik işleme göre

Ee yapisikli ne oldu canim acildimi o anda ya bide bu anezteziyi verince nekadar sure sonra uyanicam ben
Canım bir saati geçiyor ya da geçmiyor diye hatırlıyorum işlem kısa sürüyor zaten yapışıklık açıldımı açılmadı mı bilmiyorum canım ama histereskopi uygun görseydi onu da çektirecektim doktor gerek yok dedi ben daha sonra tüp bebek tedavisi de oldum o doktorda bu önemli değil dedi bişey yapmadı yani yapışıklık için ama şunu fark ettim tedavi olurken sol tarafın yumurtaları daha iyi büyümüş yani her zaman böyleyse sol tarafta da yapışıklık varsa belki döllenme ye de engel oluyor olabilir diye düşünüyorum ama şu da var tabi ki o bebeğin bu dünyada nasibi yazıldıysa kimse engel olamaz o bebek doğar o yüzden içimde bir rahatlama var artık zamanı gelince kendiliğinden gelecek diye düşünüyorum

Kızlar geçende bahsettiğim gibi doktorumu değiştirdim. Eşim varikosel ameliyatı olmadan gebe kalmam çok zormuş. Temmuz ayında eşim ameliyat olacak ameliyattan sonra eğer gebe kalamazsam dr aşılama önerdi aşılama tutmazsa vakit kaybetmeye gerek yok tüp bebek deneriz dedi. Benim yumurtalıklarım tam oluşmuyo ama eşin tedavi olmadan seninle alakalı tedaviye başlasak zaman kaybı olur çünkü ileri hareket 0 olduğu için spermeler yumurtaya ulaşamaz zaten dedi. Şuan kendimi daha hafiflemiş ve rahat hissediyorum en azından önümüzdeki süreçte neler olabileceğini biliyorum. Umarım sizler en yakın zamanda bebeklerinizin müjdesini verirsiniz

Canım benim de eşim varikosel den ameliyat oldu bizde bir sene bekledik kendiliğinden olsun diye ama olmadı ondan sonra ameliyat oldu değerleri yükseldi sonra düştü tekrar meğersem ilaç tedavisi ile takviye etmek gerekiyormuş onu da özel bir doktorun sayesinde düzelttik ileri hızlı 0 dan 32 lere kadar çıktı yani düşün ama kaderin oyunu ya bu bu seferde ben kilo aldım sonra pko (polikistik over yumurtalık kisti) oldum prolaktin 45 lere çıktı neyse yeter artık tüp bebek yapıcam dedim o da kimyasal gebelik oldu malesef şubat ayında daha öncede duyduğum bütün kürleri uyguladım ama yinede olmuyor şimdi pko için tedavi olmak istiyorum eşimde sperm dna hasarı testi yaptıracak bakalım neler olacak nerdeyse üç sene olacak bebiş için uğraşalı yani kesinlikle doğru hekim doğru tedavi şart ve bence hiçbişeyi ertelemeyin şimdi de çalışıyorum diye tekrar tüp bebek tedavisi için izin alamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bugün âdetin 13. Günü ve ovu testi bu şekilde Catlama olmuş diyebilir miyiz

Eklentiler

• IMG_20210522_190755.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38
İnşAllah maşallah diye diyeee seninle level atladık bakalm ne zamana biter bu iş
Sende ney varmış poli ney onu anlayamadım eşinde de birşey yoktur ya bence zamanını bekliyor bu uşak.
Polikistik kistler var kucuk kucuk dedi. Ama cok onemli deil falan dedi ne bilm. İnsallh masallh da bizm umudumz bacim senin pikin kac gun surecek acaba eski duzenin gibi mi olack

Cnm ben bugun hastaneye gittim kucuk kucuk polikistk kistlerin var dedi. Onemsiz dedi de basindan da savmis olabilir. Senin kistler ne durumda.bir de karninda yaglanma cok dedi

Benim ilk çocuğumdan sonra 6 yıl hamile kalamadım hsg de çektirdim temiz çıktı 2 kez aşılama yapıldı tutmadı. 6 yıl sonra başka Bi doktor hsg temiz ama Bi histereskopiyle bakalım dedi ve yapışıklık gördü bunu açmadan hamile kalamazsın dedi ufak operasyon sonrası ilk ay hamile kaldım. Tabi nasip kısmet ama hsg de herşey belli olmadığını 6 yıl sonra öğrendik

Polikistik kistler var kucuk kucuk dedi. Ama cok onemli deil falan dedi ne bilm. İnsallh masallh da bizm umudumz bacim senin pikin kac gun surecek acaba eski duzenin gibi mi olack

Öyle diye diye getireceğiz
Benim pik bazen iki gün bazende 1 gün sürüyor çatlıyor. Tek testim kalmıştı sandım bir baktım birtanesini lavaboda dolaba koymuşum altın bulmuş gibi oldum yarın birini yaparım çatlamış ise daha yapmam. Geçen ayı hatırlıyorsun değil mi testlerim gereksiz yere harcandı

Cnm ben bugun hastaneye gittim kucuk kucuk polikistk kistlerin var dedi. Onemsiz dedi de basindan da savmis olabilir. Senin kistler ne durumda.bir de karninda yaglanma cok dedi
Canım şimdiye kadar 3 -4 farklı doktor kist var dedi ama boyutlarını söylemedi ilk öğrendiğim zamanki doktor günde yarım saat yürüyüş yap demişti yapmadım benimde göbek çevremde kilo var o çok etkiliyor ama kilo vermek için bişey yapasım gelmiyor bide pko insülin direnci yapıyor ve tamamen duruyor kilo verme işi bende insülin direnci de başladı pko için hiç tedavi olmadım daha o yüzden özellikle onun için gidecem doktora ama ben evde ovulasyon testlerinde piki ve çatlamayı görüyorum adetlerimde düzenli prolaktin de 45 ten 21e düştü üç ayda hayırlısı bakalım sen eğer verebiliyorsan kilo ver mutlaka göbek çevreni erit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…