- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Yaa gerçekten mi kuzum acaba benim bebeğim de o yüzden mi tutunmadan düştü tüp bebek te ama doktorlar hep kesin konuşuyor ya önemli değil diyince bende bişey diyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım artıkBenim ilk çocuğumdan sonra 6 yıl hamile kalamadım hsg de çektirdim temiz çıktı 2 kez aşılama yapıldı tutmadı. 6 yıl sonra başka Bi doktor hsg temiz ama Bi histereskopiyle bakalım dedi ve yapışıklık gördü bunu açmadan hamile kalamazsın dedi ufak operasyon sonrası ilk ay hamile kaldım. Tabi nasip kısmet ama hsg de herşey belli olmadığını 6 yıl sonra öğrendik
Benimde 2 yıl çocuğum olmadı lap ve hist yapıldı tüpler kapalı çocuk olmaz dendi tüp bebek yaptik 3 ay sonra düşük oldu .. tutmadı yani ikinci tüp bebeğe hazirlanirken doğal yolla hamile kalmistim..ümitsizliğe kapılma bide Dr çok önemli benim Drum şimdi düşünüyorum sanki biraz para kazanmak için beni oyaladı gibi geliyorYaa gerçekten mi kuzum acaba benim bebeğim de o yüzden mi tutunmadan düştü tüp bebek te ama doktorlar hep kesin konuşuyor ya önemli değil diyince bende bişey diyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım artıktüp bebek ten sonra kendiliğinden olur dediler yine de olmadı üç ay oldu işte
Çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz ama herkes için hala umut var pes etmemiş olmanıza sevindim. Sürekli bi aksilik çıkmış ama sonunda bi bebişiniz olacağını düşünmek çok heyecan verici. Biz ağustos ayında 1 Yıllık evli olacağız henüz yolun çok başındayız kim bilir daha neler yaşayacağızCanım benim de eşim varikosel den ameliyat oldu bizde bir sene bekledik kendiliğinden olsun diye ama olmadı ondan sonra ameliyat oldu değerleri yükseldi sonra düştü tekrar meğersem ilaç tedavisi ile takviye etmek gerekiyormuş onu da özel bir doktorun sayesinde düzelttik ileri hızlı 0 dan 32 lere kadar çıktı yani düşün ama kaderin oyunu ya bubu seferde ben kilo aldım sonra pko (polikistik over yumurtalık kisti) oldum prolaktin 45 lere çıktı neyse yeter artık tüp bebek yapıcam dedim o da kimyasal gebelik oldu malesef şubat ayında daha öncede duyduğum bütün kürleri uyguladım ama yinede olmuyor şimdi pko için tedavi olmak istiyorum eşimde sperm dna hasarı testi yaptıracak bakalım neler olacak nerdeyse üç sene olacak bebiş için uğraşalı yani kesinlikle doğru hekim doğru tedavi şart ve bence hiçbişeyi ertelemeyin şimdi de çalışıyorum diye tekrar tüp bebek tedavisi için izin alamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Demek ki güzel gelişti bu ay yumurtanA. Selam canım. Havalar insanı etkiliyor özellikle beni bulunduğum bölge yedipsikolojim iyi de yumrtlama ağrım var uçuyor Kasıklarım sankim birşey yaptım ona
Yaa zaten kim hamile kalırsa boşuna belirti aramışız diyor, bence biz belirtisiz olacaz,Kızlar ben hem çok heyecanlıyım hem de çok endişeliyim. Bat salı günü ama hiçbir belirtimm yok. Önceden yumurtlamadan bata kadar sol kasığım ağrırdı hep, bu ay o da yok. Belirti olmadan da hamile olunabilir mi
Piki görmedim dün test yapmadım elimde yoktu.. bu ay ki ilk testim bu normalde benim yumurtam 12. Gün çatlar her ay bu ay 13. Güne oldu galibaPiki gorduysen catlamis canm
Bilemedim ki minnoşumDemek ki güzel gelişti bu ay yumurtan
Aynen kuzum ya bende güvenemiyorum artık doktorlara sağlıkla doğsun bebişin kuzum ben bunuda öğrendim hamile kalmak yetmiyor özellikle bizim durumda olanlara sağlıkla ilerlemesi de önemli gebeliğinBenimde 2 yıl çocuğum olmadı lap ve hist yapıldı tüpler kapalı çocuk olmaz dendi tüp bebek yaptik 3 ay sonra düşük oldu .. tutmadı yani ikinci tüp bebeğe hazirlanirken doğal yolla hamile kalmistim..ümitsizliğe kapılma bide Dr çok önemli benim Drum şimdi düşünüyorum sanki biraz para kazanmak için beni oyaladı gibi geliyor
Canım çok teşekkür ediyorum. 1 hafta beklemek istiyorum kan vermek içinVar bariz o silik çizgi bile kolay olmuyor kan ne zamana vereceksin canımİnşallah hayırlısı olur hakkında
Aynen öyleAhh birde ben salabilsem kendimiişte hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar derler ya öyle olmuş Rabbim tamamına erdirir de kucağına alırsın inşallah. Açıklaman için de teşekkür ediyorum
Yok tutunmaması bile değil doktor sezeryanden sonra yapışmış sperm buradan geçemez sanki bağlamışsın gibi düşün dedi hakkatende öyleymiş açılınca hamile kaldımYaa gerçekten mi kuzum acaba benim bebeğim de o yüzden mi tutunmadan düştü tüp bebek te ama doktorlar hep kesin konuşuyor ya önemli değil diyince bende bişey diyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım artıktüp bebek ten sonra kendiliğinden olur dediler yine de olmadı üç ay oldu işte
Bu ay güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah yorulmadan, sıkılmadan bebişim oluyordurYaa zaten kim hamile kalırsa boşuna belirti aramışız diyor, bence biz belirtisiz olacaz,
Çok teşekkür ederim kuzum kesinlikle öyle Allah tan umut kesilmez ne mucizeler duyuyoruz her gün vardır elbet bir zamanı çünkü çok şükür eşimin değerleri iyi benim yumurtalarım oluşuyor (tüp bebek te avantajmış pko olmak) bir gün bir şekilde olacak ama sana da tavsiyem çok stres olmamaya çalış ve tedavilerini erteleme ve olabildiğince çevrene duyurma ben ilk evlendiğim den beri çevreye bebek düşünmüyorum diyip rahat ettim tabi yinede soruyorlar bebek yokmu yapın artık diye ama ben zamanı var daha diyip geçiştiriyorum tüp bebek tedavisi bile gizli oldum eşimin ameliyatı nı gizli yaptık sadece birinci derecede yakınlarımız biliyor sorunumuzu burdan herkese tavsiye ederim böyle yapmayıÇok zorlu süreçlerden geçmişsiniz ama herkes için hala umut var pes etmemiş olmanıza sevindim. Sürekli bi aksilik çıkmış ama sonunda bi bebişiniz olacağını düşünmek çok heyecan verici. Biz ağustos ayında 1 Yıllık evli olacağız henüz yolun çok başındayız kim bilir daha neler yaşayacağız
Anladım kuzumYok tutunmaması bile değil doktor sezeryanden sonra yapışmış sperm buradan geçemez sanki bağlamışsın gibi düşün dedi hakkatende öyleymiş açılınca hamile kaldım
Haklısın hayat mucizelerle doluÇok teşekkür ederim kuzum kesinlikle öyle Allah tan umut kesilmez ne mucizeler duyuyoruz her gün vardır elbet bir zamanı çünkü çok şükür eşimin değerleri iyi benim yumurtalarım oluşuyor (tüp bebek te avantajmış pko olmak) bir gün bir şekilde olacak ama sana da tavsiyem çok stres olmamaya çalış ve tedavilerini erteleme ve olabildiğince çevrene duyurma ben ilk evlendiğim den beri çevreye bebek düşünmüyorum diyip rahat ettim tabi yinede soruyorlar bebek yokmu yapın artık diye ama ben zamanı var daha diyip geçiştiriyorum tüp bebek tedavisi bile gizli oldum eşimin ameliyatı nı gizli yaptık sadece birinci derecede yakınlarımız biliyor sorunumuzu burdan herkese tavsiye ederim böyle yapmayı
Aynen canim insallah hayirli zamanda gelsin bebislerimizCanım bir saati geçiyor ya da geçmiyor diye hatırlıyorum işlem kısa sürüyor zaten yapışıklık açıldımı açılmadı mı bilmiyorum canım ama histereskopi uygun görseydi onu da çektirecektim doktor gerek yok dedi ben daha sonra tüp bebek tedavisi de oldum o doktorda bu önemli değil dedi bişey yapmadı yani yapışıklık için ama şunu fark ettim tedavi olurken sol tarafın yumurtaları daha iyi büyümüş yani her zaman böyleyse sol tarafta da yapışıklık varsa belki döllenme ye de engel oluyor olabilir diye düşünüyorum ama şu da var tabi ki o bebeğin bu dünyada nasibi yazıldıysa kimse engel olamaz o bebek doğar o yüzden içimde bir rahatlama var artık zamanı gelince kendiliğinden gelecek diye düşünüyorum
evet pik bence bugunu degerlndir benimkide oyle oldu.yarin bidaha test yap belki ultrapik olurÜstteki sabah alttakini ise az önce yaptım. Pik mi buu? Daha adet bitimindeki kahverengi akinti tam bitmedi ya
Yaa ama 17 mayısta adet gördüm. Çok erken değil mi? 20 gün mü sürecek bu ay döngümevet pik bence bugunu degerlndir benimkide oyle oldu.yarin bidaha test yap belki ultrapik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?