Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten mi kuzum acaba benim bebeğim de o yüzden mi tutunmadan düştü tüp bebek te ama doktorlar hep kesin konuşuyor ya önemli değil diyince bende bişey diyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım artık tüp bebek ten sonra kendiliğinden olur dediler yine de olmadı üç ay oldu işte

Benimde 2 yıl çocuğum olmadı lap ve hist yapıldı tüpler kapalı çocuk olmaz dendi tüp bebek yaptik 3 ay sonra düşük oldu .. tutmadı yani ikinci tüp bebeğe hazirlanirken doğal yolla hamile kalmistim..ümitsizliğe kapılma bide Dr çok önemli benim Drum şimdi düşünüyorum sanki biraz para kazanmak için beni oyaladı gibi geliyor

Kızlar ben hem çok heyecanlıyım hem de çok endişeliyim. Bat salı günü ama hiçbir belirtimm yok. Önceden yumurtlamadan bata kadar sol kasığım ağrırdı hep, bu ay o da yok. Belirti olmadan da hamile olunabilir mi

Çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz ama herkes için hala umut var pes etmemiş olmanıza sevindim. Sürekli bi aksilik çıkmış ama sonunda bi bebişiniz olacağını düşünmek çok heyecan verici. Biz ağustos ayında 1 Yıllık evli olacağız henüz yolun çok başındayız kim bilir daha neler yaşayacağız

Yaa zaten kim hamile kalırsa boşuna belirti aramışız diyor, bence biz belirtisiz olacaz,

Aynen kuzum ya bende güvenemiyorum artık doktorlara sağlıkla doğsun bebişin kuzum ben bunuda öğrendim hamile kalmak yetmiyor özellikle bizim durumda olanlara sağlıkla ilerlemesi de önemli gebeliğin

Ahh birde ben salabilsem kendimi işte hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar derler ya öyle olmuş Rabbim tamamına erdirir de kucağına alırsın inşallah. Açıklaman için de teşekkür ediyorum
Aynen öyle amin allah razı olsun tez zamanda sizlerden de pozitif haberleri bekliyorum

Yok tutunmaması bile değil doktor sezeryanden sonra yapışmış sperm buradan geçemez sanki bağlamışsın gibi düşün dedi hakkatende öyleymiş açılınca hamile kaldım

Çok teşekkür ederim kuzum kesinlikle öyle Allah tan umut kesilmez ne mucizeler duyuyoruz her gün vardır elbet bir zamanı çünkü çok şükür eşimin değerleri iyi benim yumurtalarım oluşuyor (tüp bebek te avantajmış pko olmak) bir gün bir şekilde olacak ama sana da tavsiyem çok stres olmamaya çalış ve tedavilerini erteleme ve olabildiğince çevrene duyurma ben ilk evlendiğim den beri çevreye bebek düşünmüyorum diyip rahat ettim tabi yinede soruyorlar bebek yokmu yapın artık diye ama ben zamanı var daha diyip geçiştiriyorum tüp bebek tedavisi bile gizli oldum eşimin ameliyatı nı gizli yaptık sadece birinci derecede yakınlarımız biliyor sorunumuzu burdan herkese tavsiye ederim böyle yapmayı

Haklısın hayat mucizelerle dolu bizde kimseye söylemedik hatta annemler bile bikaç ay önce öğrendi onun dışında bilen yok. Çünkü malesef insanlar konuşmaya konu arıyo ya da sürekli soru sorup strese sokuyolar gerek yok bilmelerine. Zaten bikaç haftaya yazlığa gidicez eşimde ameliyatını olsun belki ameliyattan önce müjde veririm

Aynen canim insallah hayirli zamanda gelsin bebislerimiz

Üstteki sabah alttakini ise az önce yaptım. Pik mi buu? Daha adet bitimindeki kahverengi akinti tam bitmedi ya

Eklentiler

• AED2E116-81F4-4979-BEAF-9F24FC16CB3E.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…