- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
Evet pik olmuşÜstteki sabah alttakini ise az önce yaptım. Pik mi buu? Daha adet bitimindeki kahverengi akinti tam bitmedi ya
Ama olmamasi lazimdiEvet pik olmuş
Amin kuzum inşallahHaklısın hayat mucizelerle dolubizde kimseye söylemedik hatta annemler bile bikaç ay önce öğrendi onun dışında bilen yok. Çünkü malesef insanlar konuşmaya konu arıyo ya da sürekli soru sorup strese sokuyolar gerek yok bilmelerine. Zaten bikaç haftaya yazlığa gidicez eşimde ameliyatını olsun belki ameliyattan önce müjde veririm
Bu ay erken yumurtlama olmuş demek ki yine de takibe devam et bugünü de mutlaka değerlendirAma olmamasi lazimdi
Yok bugun 12 de sıvı alımını bıraktim ve idrara 2 saat çıkmadim yani iyice biriksin idrar diye canimNasıl 2 saat kesiyorsun ya 2 saat tutuyorsun yani 4 saat mi oluyor? Birde kesmeden önce vucudun sıvı almış oluyor mu?
Canım ben 28 bilemedin 30 günde regl olurdum ama evlendim evleneli 5 gun erken 5 gun geç oldum sonra kür yaptım 15 gun geciktim zaten devamini biliyon bu ay da reglim kısa sürdü 4. Günü bitti bi duzensizlesti sanırım çocuk yapma psikolojisiEvet bu çok mantıklı etkileyip etkilendiğini anlamış olursun.Suyu sevmiyor bu test o da bir su hemde farklı ilk yap sonra detoks suyunu al. Sen kaç günde bir oluyordun canım adet?
Cnm cok.erken olmus yum gebelik testi yaptinmi gebe olma ihtimalide olabilirmi diye dusundumÜstteki sabah alttakini ise az önce yaptım. Pik mi buu? Daha adet bitimindeki kahverengi akinti tam bitmedi ya
Yok canım. Çok güzel adet oldum, tam bir adet kanamasıydıCnm cok.erken olmus yum gebelik testi yaptinmi gebe olma ihtimalide olabilirmi diye dusundum
Sıvı alımı yapıp bırakırdım bende bazen olmazdı. Sıvıyı kesiyorsun ama o iki saatte hala açık ise rengi yapma onda çıkmıyor pek canım. Birde 3 saat tut madem açık ise rengi.Yok bugun 12 de sıvı alımını bıraktim ve idrara 2 saat çıkmadim yani iyice biriksin idrar diye canim4 saat çatlarım ya
Canım ben 28 bilemedin 30 günde regl olurdum ama evlendim evleneli 5 gun erken 5 gun geç oldum sonra kür yaptım 15 gun geciktim zaten devamini biliyon bu ay da reglim kısa sürdü 4. Günü bitti bi duzensizlesti sanırım çocuk yapma psikolojisi
Tabi hamile kaldım sonra 13 haftada rahim ağzıma dikis atıldı düşük teklikesi yüzünden ..çok zor ir süreçti çok şükür şimdi 9 yaşında ikinci olsun diye uğraşıyorum kısmet Allah isteyen herkese versinAynen kuzum ya bende güvenemiyorum artık doktorlara sağlıkla doğsun bebişin kuzum ben bunuda öğrendim hamile kalmak yetmiyor özellikle bizim durumda olanlara sağlıkla ilerlemesi de önemli gebeliğin
İnşallah ya bat 5 haziran heyecanla bizde bekliyoruzAynen öyleamin allah razı olsun tez zamanda sizlerden de pozitif haberleri bekliyorum
Maşallah kuzum inşallah en kısa zamanda ikinci bebişe kavuşursun o zamanTabi hamile kaldım sonra 13 haftada rahim ağzıma dikis atıldı düşük teklikesi yüzünden ..çok zor ir süreçti çok şükür şimdi 9 yaşında ikinci olsun diye uğraşıyorum kısmet Allah isteyen herkese versin
Detoks suyu yapıyorum çok şeffaftı yarin dikkat edicem canim bakalimSıvı alımı yapıp bırakırdım bende bazen olmazdı. Sıvıyı kesiyorsun ama o iki saatte hala açık ise rengi yapma onda çıkmıyor pek canım. Birde 3 saat tut madem açık ise rengi.4 saat niye çatlıcan gülüm biz daha çooocuk doğurmadık gızzz
Tamam canim benimO zman daha var pik olmasına sen testine devam et canımçünkü bende senin gibi yaşadım
50 tane gebelik testi miKizlar ovulasyon testi diye 50 tane gebelik testi almışımbı kontrol ediyim dedim görünce gebelik testi hemen iptal ettim ..ilk defa kullanicam heyecanlandım heralde
He yaa bende diyorum fiyat diğer testlere göre bir ucuz50 tane gebelik testi mizamanında fark etmen iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?