Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum inşallah

Nasıl 2 saat kesiyorsun ya 2 saat tutuyorsun yani 4 saat mi oluyor? Birde kesmeden önce vucudun sıvı almış oluyor mu?
Yok bugun 12 de sıvı alımını bıraktim ve idrara 2 saat çıkmadim yani iyice biriksin idrar diye canim 4 saat çatlarım ya

Evet bu çok mantıklı etkileyip etkilendiğini anlamış olursun. Suyu sevmiyor bu test o da bir su hemde farklı ilk yap sonra detoks suyunu al. Sen kaç günde bir oluyordun canım adet?
Canım ben 28 bilemedin 30 günde regl olurdum ama evlendim evleneli 5 gun erken 5 gun geç oldum sonra kür yaptım 15 gun geciktim zaten devamini biliyon bu ay da reglim kısa sürdü 4. Günü bitti bi duzensizlesti sanırım çocuk yapma psikolojisi

Kizlar ablam fal baktirmis bakan kişi demişki ailenizde bi hamile var ve çok sağlıklı bir bebek geliyor demiş kiz kardeşim bu tabiki sonra 4 ay içinde başka hamile haberi alacaksınız demiş bi cenin görüyorum demiş onu bana yormuşlar inşallah doğrudur ya fala inanma falsız da kalma derler

Yok bugun 12 de sıvı alımını bıraktim ve idrara 2 saat çıkmadim yani iyice biriksin idrar diye canim 4 saat çatlarım ya
Sıvı alımı yapıp bırakırdım bende bazen olmazdı. Sıvıyı kesiyorsun ama o iki saatte hala açık ise rengi yapma onda çıkmıyor pek canım. Birde 3 saat tut madem açık ise rengi. 4 saat niye çatlıcan gülüm biz daha çooocuk doğurmadık gızzz

O zman daha var pik olmasına sen testine devam et canım çünkü bende senin gibi yaşadım

Aynen kuzum ya bende güvenemiyorum artık doktorlara sağlıkla doğsun bebişin kuzum ben bunuda öğrendim hamile kalmak yetmiyor özellikle bizim durumda olanlara sağlıkla ilerlemesi de önemli gebeliğin
Tabi hamile kaldım sonra 13 haftada rahim ağzıma dikis atıldı düşük teklikesi yüzünden ..çok zor ir süreçti çok şükür şimdi 9 yaşında ikinci olsun diye uğraşıyorum kısmet Allah isteyen herkese versin

Maşallah kuzum inşallah en kısa zamanda ikinci bebişe kavuşursun o zaman

Detoks suyu yapıyorum çok şeffaftı yarin dikkat edicem canim bakalim

Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ay ilk kez yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedim maalesef sonuç negatif. Rahim filmi çekilmeye karar verdim. Rahim filmini çekindiğimiz ay yumurta geliştirici ve iğne kullanan var mı yoksa tedavi diğer aya mı aksar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…