Kızlar acil bakar mısınız? Adetime 2 gün var çizgiyi sadece ben mi görüyorum elim ayağım dolaştı
Yok kuzum eşim ameliyat olmadan ben kalamam eşimin inatçı spermleri benim minnoş yumurtama ulaşamıyoSöz veremem diyormuşumsen hamile kalıyormuşsun ben hala devam ayy adelnaz hamile kalsam seni bırakmasam keşke ahh içime düşen o ılık hiss Allahım
Yok kuzum eşim ameliyat olmadan ben kalamam eşimin inatçı spermleri benim minnoş yumurtama ulaşamıyoahhh o hissssss ay siz hamile kalında ben burda tek başıma yazarım günlük gibi kullanırım bişi olmaz
Şimdi bu nerden çıktı tam herşey oldu olacak demişken2, 3 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum ama yanıyorum resmen sonra geçiyor. Erken menopoza mı giriyorum laaaayn soracaktım sabah şimdi aklıma geldi
Yatağa girince aklıma geldiŞimdi bu nerden çıktı tam herşey oldu olacak demişken
Salak demeyelim yinedeEşim diyo ki eee bu ay neyi deniyoruz bakalım dedim doggy yapıcaz gözlerinden ateş çıktı sevinç naraları attı koltuktan koltuğa attı fırlattı kendinievlendiğimizden beri bu anı bekliyodu sanki salak bu erkekler yaa
Yataga girdin ondandırYatağa girince aklıma geldi
Bende kullandım canım bu ay çok iyi olduğuna eminim özelikle polen. ama senin gibi ne kadar kullanılmalı fikrim yok. Bu ay kullanmıcam çok güzel geldi sevdim tadını filan ama herşeyin fazlası zararlı olabileceği gibi kullanan bilgisi olan bizlere yardımcı olsa iyi olur kullanılma süresi hakkında.Kızlar benim aldığım arı sütü bal polen bitmek üzere bunun gerçekten etkisi var mı ? Tekrar alıp almama konusunda kararsın kaldım
Sen ne durumdasın canım. Gebe kalmaya çalışma durumu muBana da bir el at kuzu
İnşalahh arkadaşımKorkularını stresini bir kenara bırak inşallah güzel olacak
Bende bunu bitirip 1 ay ara veriyim o zaman bende tadını sevdim ama emin olamadımBende kullandım canım bu ay çok iyi olduğuna eminim özelikle polen. ama senin gibi ne kadar kullanılmalı fikrim yok. Bu ay kullanmıcam çok güzel geldi sevdim tadını filan ama herşeyin fazlası zararlı olabileceği gibi kullanan bilgisi olan bizlere yardımcı olsa iyi olur kullanılma süresi hakkında.
Salak demeyelim yinedebiz ona doggy deyince salaklaşıyorlar o doğru. ney yani bize bu kadar anlamsız gelen şey onlarda nasıl anlam buluyor. İşte erkek kadın farkı.
Bende kullandım canım bu ay çok iyi olduğuna eminim özelikle polen. ama senin gibi ne kadar kullanılmalı fikrim yok. Bu ay kullanmıcam çok güzel geldi sevdim tadını filan ama herşeyin fazlası zararlı olabileceği gibi kullanan bilgisi olan bizlere yardımcı olsa iyi olur kullanılma süresi
İnşallah çok teşekkürler, isteyen herkese nasip olsun inşallahHamilesiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Aaa polenin iyi geldiğini bilmiyordum evde ağzını açmadığım polen var gidemde kaşıklayamKızlar benim aldığım arı sütü bal polen bitmek üzere bunun gerçekten etkisi var mı ? Tekrar alıp almama konusunda kararsın kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?