Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söz veremem diyormuşum sen hamile kalıyormuşsun ben hala devam ayy adelnaz hamile kalsam seni bırakmasam keşke ahh içime düşen o ılık hiss Allahım
Yok kuzum eşim ameliyat olmadan ben kalamam eşimin inatçı spermleri benim minnoş yumurtama ulaşamıyo ahhh o hissssss ay siz hamile kalında ben burda tek başıma yazarım günlük gibi kullanırım bişi olmaz

Yok kuzum eşim ameliyat olmadan ben kalamam eşimin inatçı spermleri benim minnoş yumurtama ulaşamıyo ahhh o hissssss ay siz hamile kalında ben burda tek başıma yazarım günlük gibi kullanırım bişi olmaz

Sevgili günlük yüsra bugün de uğramadı diyerek devam edersin
Herşey hal olurmuş bitermiş kösenin sakalı bitmezmiş senin içinde hal olur inşlh sabırla Sebahatle canım.. Hayatta olmayacak birşey yok ol der olur

2, 3 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum ama yanıyorum resmen sonra geçiyor. Erken menopoza mı giriyorum laaaayn soracaktım sabah şimdi aklıma geldi

Eşim diyo ki eee bu ay neyi deniyoruz bakalım dedim doggy yapıcaz gözlerinden ateş çıktı sevinç naraları attı koltuktan koltuğa attı fırlattı kendini evlendiğimizden beri bu anı bekliyodu sanki salak bu erkekler yaa

Salak demeyelim yinede biz ona doggy deyince salaklaşıyorlar o doğru. ney yani bize bu kadar anlamsız gelen şey onlarda nasıl anlam buluyor. İşte erkek kadın farkı.

Kızlar benim aldığım arı sütü bal polen bitmek üzere bunun gerçekten etkisi var mı ? Tekrar alıp almama konusunda kararsın kaldım

Kızlar benim aldığım arı sütü bal polen bitmek üzere bunun gerçekten etkisi var mı ? Tekrar alıp almama konusunda kararsın kaldım
Bende kullandım canım bu ay çok iyi olduğuna eminim özelikle polen. ama senin gibi ne kadar kullanılmalı fikrim yok. Bu ay kullanmıcam çok güzel geldi sevdim tadını filan ama herşeyin fazlası zararlı olabileceği gibi kullanan bilgisi olan bizlere yardımcı olsa iyi olur kullanılma süresi hakkında.

Bende bunu bitirip 1 ay ara veriyim o zaman bende tadını sevdim ama emin olamadım

Hanımlar var mı belirti yaşayan? Varsa neler şiddetli kasık ağrım bel ağrım ve akıntım var sizce neden? Bat 6 haziran

Salak demeyelim yinede biz ona doggy deyince salaklaşıyorlar o doğru. ney yani bize bu kadar anlamsız gelen şey onlarda nasıl anlam buluyor. İşte erkek kadın farkı.
ben hiç sevmiyorum ama napalım aklımızda kalacağına deneyelim bari gerçekten çok farklıyız yaa bazen hiç anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…