Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa polenin iyi geldiğini bilmiyordum evde ağzını açmadığım polen var gidemde kaşıklayam
Valla biraz araştırdım yumurta kalitesi için çok iyiymiş ben geçen ay almıştım bakalım kullanıyorum bitmek üzere bir ay ara verip tekrar başlıcam

Balla karıştırdım hemen 1 kaşık kendime 1 kaşık kocama bunu yememiz lazım dedim hiç sorgulamadı bile niye diye
Ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum canım ama eşime vermedim hiç ona sadece keçiboynuzu özü veriyorum oda arada

Ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum canım ama eşime vermedim hiç ona sadece keçiboynuzu özü veriyorum oda arada
Oda yesin zararı olmaz eşimde varikosel var asıl onun bişeyler yemesi lazım bizde pekmeze başlıcaz ceviz nar sarımsak muz bunlar hep iyi gelen şeylermiş

Acaba kuruluk mu var canım sende?
Yok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum çok açık yazamıyorum

Ya kızlar ben geçen aylarda hep ovulasyon testi yaptım ve tam yumurtlama dan sonra 14.günü adet oldum döngüye göre de genelde iki gün erken olurdum ama bu ay yarın bat günüm normalde bence yine erken olmam lazım dı ama olmadı acaba yumurtlama geçmi oldu yaa bide hiçbir belirti yok ne hamilelik ne de adet belirtisi anlamadım bu şekilde olup hamile olan var mı acaba bide bata 6 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı ondan sonra hiç test yapmadım

Yok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum çok açık yazamıyorum
Canım eşinin penis boyu uzun olduğu için zorluyor olabilir, yağ ile bal ile çözülecek şeyler değil, azıcık idareli kullansın, senin içinde de karadelik yok. Ağrı da olur acı da olur ilişkiden de soğursun yani ayrıca bebe yağı vs enfeksiyon riskini arttırır. Kullanacaksan da bu iş için üretilen şeylerden kullan

Aha canım ya bir dakika ben seni bebe yağı kullanan kız sandım, pardon bebe yağı konusu sana değil onu şeyapma

Benim de yumurtlama döneminde kasıklara ağrı vuruyor, sanırım geriliyor biraz vucut.. O yüzden ilişki de ağrılı oluyor.

Ayy maşallah çok sevindim sağlıcakla da kucağınıa alın inşallah ovitrelle kullanmış mıydınız peki o ay
Çok teşekkür ederim inşallah Yok canım sadece hsg Öncesi bi antibiyotik verdi hsg sonrası da iki gün kullandım başka hiçbir şey vermedi

Kızlarrrr 10 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bat 26 Mayıs ama salı günü test yapıcam sanırım iğne etkisi geçmiş olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…