Valla biraz araştırdım yumurta kalitesi için çok iyiymiş ben geçen ay almıştım bakalım kullanıyorum bitmek üzere bir ay ara verip tekrar başlıcamAaa polenin iyi geldiğini bilmiyordum evde ağzını açmadığım polen var gidemde kaşıklayam
Balla karıştırdım hemen 1 kaşık kendime 1 kaşık kocamaValla biraz araştırdım yumurta kalitesi için çok iyiymiş ben geçen ay almıştım bakalım kullanıyorum bitmek üzere bir ay ara verip tekrar başlıcam
Ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum canım ama eşime vermedim hiç ona sadece keçiboynuzu özü veriyorum oda aradaBalla karıştırdım hemen 1 kaşık kendime 1 kaşık kocamabunu yememiz lazım dedim hiç sorgulamadı bile niye diye
Oda yesin zararı olmazBen sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum canım ama eşime vermedim hiç ona sadece keçiboynuzu özü veriyorum oda arada
Yok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorumAcaba kuruluk mu var canım sende?
Beni de etiketler misin canım kaçırmayayımBn doktora sormayı planlıyorum çarşamba kontrolüm var buraya yazarım canım
Keçiboynuzu özünün yararı ne ? Bal çok severim ben de ama eşim sevmez.Ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum canım ama eşime vermedim hiç ona sadece keçiboynuzu özü veriyorum oda arada
Ayy maşallah çok sevindim sağlıcakla da kucağınıa alın inşallahBen hsg çekildim nisan ayında doktor korunma dedi şimdi hamileyim sağlıkla ilerlerse inşallah doktorun korunma diyeceğini düşünüyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyor çünkü
Evet kuzum hemde üç yıl dolmak üzere herşeyi denedik ama olmuyor yaniSen ne durumdasın canım. Gebe kalmaya çalışma durumu mu
Canım eşinin penis boyu uzun olduğu için zorluyor olabilir, yağ ile bal ile çözülecek şeyler değil, azıcık idareli kullansın, senin içinde de karadelik yok.Yok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorumçok açık yazamıyorum
Aha canım ya bir dakika ben seni bebe yağı kullanan kız sandım, pardonYok canım aksine fazla ıslanıyor gibi hissettiğim oluyor. Bu öyle acı değil yani içime tamamen girdiğinde zorluyor gibi daha fazla gidecek yer yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilmiyorumçok açık yazamıyorum
Çok teşekkür ederim inşallahAyy maşallah çok sevindim sağlıcakla da kucağınıa alın inşallahovitrelle kullanmış mıydınız peki o ay
Sen bnden fenaymışsınAyyy çokkk güldüm yaaauyanık adamın hali başka benimki de gece odaya uyumaya götürüyor kesinlikle ben uyuyunca kaçıyorum anlarsa kelepçe filan alıp koluna takabilir
Kız benim ki temas hastası mutlaka sarılacak ya da dokunacak bana yoksa uyanıp durur çocuk gibiYokk anam sen boşver adamı yatırdıktan sonra geluğraşılmaz seninki fena çıktı
Biz evdeyken pek telefonla uğraşmayalım diye karar aldık tüm gün çalışınca akşamdan akşama görüşüyoruz diye kuralı bn bozunca ona bozuluyo o yapsa bn tribin kralını atarımAynı aynı valla ama kendisi teli eline alınca bizim tripler yerini bulmuyor malesef
Tabi ki canımBeni de etiketler misin canım kaçırmayayım
13. Günde geçmiş oluyorKızlarrrr 10 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bat 26 Mayıs ama salı günü test yapıcam sanırım iğne etkisi geçmiş olur değil mi
Yaa böyle birşeyde mi varBirincilik benim maşallah hiç susmuyorum.
Kendimi utandım çekemedim ess geçtim
Dün @Dely38 sondaydıA R Y A onu bugün geçti bgm21 @Esrakcshn @Gizemsu07 Selizay M mavili_yeshll arada görünüp kayıp olanlardan @Poouh var oda hamile inşllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?