- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Kafaya takmayacağım dediğim zaman ovulasyonu böyle takip ediyorum
Ayy çok güzel sağlıcakla ilerlesin inş
Çok güzel bi haber sağlıkla ilerler inş gebeliğinizPozitif gibi kan verdim ilçe devlette acilde şans cihaz bozuk sonuç yarına kaldı kasette teste silik çıktı. İnşallah doğrudur. Allah iateyen herkese nasip etsin
AySenin bağlarda ne yetişiyor ki merak ettim
Şansına kötü durum olmuş ama olsun sonuç hayırlı olsun
İnşallah. Allah isteyen herkese nasip ederÇok güzel bi haber sağlıkla ilerler inş gebeliğiniz
Al sanaŞimdi yap :)) ne zaman istersen yap :) testine tüküreyimzaten yedirdiler bize kafayı
Sen benim hatama düşme aman takip et öyleyse eğer yapıştırİşte ben geçen ay öyle oldumyumrtlama iki kere oldu adetim uzadı da uzadı kızz bu ay da iki kere mi yumurtluyorum yoksam benim aklıma bu geldi adetim geçikirse şaşırmam ben iki kere yumurtlma gördüğüm her ay adetim geçikti birinde kimyasal yaşamıştım.
Ne ararsan var tüm meyve ağaçları neredeyse bir sürü sebze meyve herşeyi ektikSenin bağlarda ne yetişiyor ki merak ettim
Şansına kötü durum olmuş ama olsun sonuç hayırlı olsun
Hamişler kaçalı çok oldıNe ararsan var tüm meyve ağaçları neredeyse bir sürü sebze meyve herşeyi ektikayrıntıya girmiyorum kuzum hamişlerin canı çekerse diye
Valla bilmiyorum ki ikinci kere yumurtlama olmuş çünkü ben 29 nisanda çatlama görmüştüm bir kaç gündür de sol kasığımda ve göğüslerimde ağrı vardı adetim geçti ondan ağrıyor diye düşündüm bundanmış meğerKız niye 2 kere yumurtladın kibi de geçen ay yüsraya diyordun hiç adet görmeden tekrar yumurtlayıp hamilr kalmış biri acaba sen de mi öyle oldun diye. Çabuk git değerlendir aklına gelen başına gelsim
Valla mıHamişler kaçalı çok oldı
Teşekkürler cevabiniz için. Hayırlı olsun insallah sag salim kucağınıza alirsiniz.Evet 12 nisanda hsg çekildim 17 nisan -19 nisan -20 nisanda ilişkimiz oldu yumurtlama zamanımdı 7 mayısta da hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla ilerlerse
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Hayırlı olsunSaol canim Dr da keseyi görene kadar içim rahat etmiycek
Kızlar ben Temmuz ayına kadar kendime zaman vermiştim eşimin zaten ameliyat olması lazım bende yumurta takibi falan yapmıcam 2 ay kafamı dinlerim dedim kuş gibi hafifledim falan ama sanki o kararı ben vermemiş gibi minnak kurabiyelerden ovü siparişi verdim. Kararlılıkta benim gibi olunya cidden stres yapmayıp kafaya takmayanlar nasıl yapıyosunuz içinizden demi saymıyosunuz yumurtlama günlerinizi
Valla bilmiyorum ki ikinci kere yumurtlama olmuş çünkü ben 29 nisanda çatlama görmüştüm bir kaç gündür de sol kasığımda ve göğüslerimde ağrı vardı adetim geçti ondan ağrıyor diye düşündüm bundanmış meğerdeğerlendirdik bile eve gittik değerlendirdik sonra bağa geçtik yorgunluktan gebersem de iki günde bir devamlı yapacağım
Hayırlı olsun canım, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Yusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
Kafaya takmayacağım dediğim zaman ovulasyonu böyle takip ediyorum
Yaaa çok güzelll tebrik ederimYusra-61 Listeye ekleyememiştin sanırım ama Dün ve bugün testlerimi yaptım ve pozitif çıktı . Rabbim en hayırlı tez vakitte herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?