Deme canım çeker hamişten beterim benNe ararsan var tüm meyve ağaçları neredeyse bir sürü sebze meyve herşeyi ektikayrıntıya girmiyorum kuzum hamişlerin canı çekerse diye
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin önceden kayıplarım var maalesef inşallah bu defa dağ Salim tamamlarım süreciTeşekkürler cevabiniz için. Hayırlı olsun insallah sag salim kucağınıza alirsiniz.
Aaaa niye ki görümcenle geçinemiyomusun gülelim diye atmıştımAhhh ahhhdeştin yaramı
Sayende öğrendik aayyy adete yakın ovulasyon koyu çıkıyor kimisinin hamile değil adet gelmiyor o zamana yumrtlama olmasınSen benim hatama düşme aman takip et öyleyse eğer yapıştırikinci kere yumurtladığımı bilseydim herife yapışırdım bugün bana diyor ki valla benlik birşey yok ben sana dedim hep yok aşkım yorgunum yok aşkım ağrım var dedin bak yumurtlamayı kaçırmışsın diyo
Çook iyi geçiniyorum o kadarAaaa niye ki görümcenle geçinemiyomusun gülelim diye atmıştım
Maşallahı varmış benim bi tanecik var onunda yaşı küçük bana sormadan saçını bile kestirmez abla abla diye peşimde geziyo başka da kardeşi yok benimkinin çöpsüz üzüm mis gibi ama çok kardeş olmasını isterdim ne güzel entirika olurdu banaÇook iyi geçiniyorum o kadarçok iyi kısmını at okurken yabancıyız birbirimize hepsiyle ayrıca görümcelerinle de 4 tane
Senin yumrtlama geç oluyor olblr ya da kaçırıyorsunAl sana
Entrika olmuyorlar görüşmüyorum ki yaşları küçük ama çok da değil farklıyız hiç benzemiyoruz ben şen şakrak daha yapıcı onlar soğuk böyle hissetmek istesen hissedemiyorsun birşey. Muhabbet yok aile yapısı değişik eşim nasıl aralarından çıkmış hiç inanamıyorum. Birde kaynım var bekarMaşallahı varmış benim bi tanecik var onunda yaşı küçük bana sormadan saçını bile kestirmez abla abla diye peşimde geziyo başka da kardeşi yok benimkinin çöpsüz üzüm mis gibi ama çok kardeş olmasını isterdim ne güzel entirika olurdu bana
Hahaaahahaaa :)))Hamişler kaçalı çok oldı
Kardeşlik bi başka ne olursa olsun kendi kardeşin gibi olamaz iyi bari eşin sana göre çıkmış aralarındanEntrika olmuyorlar görüşmüyorum ki yaşları küçük ama çok da değil farklıyız hiç benzemiyoruz ben şen şakrak daha yapıcı onlar soğuk böyle hissetmek istesen hissedemiyorsun birşey. Muhabbet yok aile yapısı değişik eşim nasıl aralarından çıkmış hiç inanamıyorum. Birde kaynım var bekaro çok iyi onu çok seviyorm saygı varsa herkesi severim yoksa buz gibi soğurum. 23 yşnda var olan görümcemle aramızda 7 yaş var bana adımla hitap etti ogün başladı filmim kopmaya ne yapsa battı. Diğerleri saygısızlık yapmadı ama soğuklar ısınamadık başaramadık kardeş olmayı soğuk bir bağımız var ihtiyaçlar gereği. Anam iyi ki kız kardeşimi doğurmuş evden yanlız olurdum kardeşliği onların ki gibi zannederdim kötü tecrübem olırdu.
Haftaiçi aynı saatte yapıyorum da haftasonu değişiyor. Kız geç yumurtlama değil takvime göre daha yumurtlama dönemine yeni girdim. 24ünde yumurtlayacağımSenin yumrtlama geç oluyor olblr ya da kaçırıyorsunBirdahaki ay sende adet olursan olmada niyetim o yönde minnak kurabiyelerden al canım testini birde hep günlük aynı saatte yap.
O zaten hiç aralarında olmamış farklılığı ondanKardeşlik bi başka ne olursa olsun kendi kardeşin gibi olamaz iyi bari eşin sana göre çıkmış aralarından
Bunu çok doğru dedin canımO zaten hiç aralarında olmamış farklılığı ondanama şu da var insan olmak herkesin harcı değil birde insanlık çok farklı kavramlarla ölçen toplum var.
SevimliKedii ben trendyol da gördüm 15 tl ye artimed onu alayım mı sence iş görür mü ölçer?
ben hem içimden sayıyom hem parmak hesabı hem adet takvimi ne olur ne olmaz
Görümcem yok ama hem kaynanalık hep götümcelik yapan kaynanam varBiraz eğlenelim
Yarına kadar söktürürsen adet kanamasıdır yoksa yarın gidip hastanede kan verirsin adetim 3 gün gecikti dersen bakarlar mutlakaKizlar benim bat yarin ama 3 gun once normal adet kanamasi gibi geldi simdi de pembe lekelenme var.Normalde cok duzenlidir 3 gun once gelmesine cok sasirdim ama bildigin adet kanamasi gibi diye moralim bozuldu.Var mi boyle bisey basina gelen bana akil verebilecek?
Abowww Allah yardımcın olsun tatlım hiç çekilmezGörümcem yok ama hem kaynanalık hep götümcelik yapan kaynanam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?