Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayende öğrendik aayyy adete yakın ovulasyon koyu çıkıyor kimisinin hamile değil adet gelmiyor o zamana yumrtlama olmasın benim şuan beynim yandı

Çook iyi geçiniyorum o kadar çok iyi kısmını at okurken yabancıyız birbirimize hepsiyle ayrıca görümcelerinle de 4 tane
Maşallahı varmış benim bi tanecik var onunda yaşı küçük bana sormadan saçını bile kestirmez abla abla diye peşimde geziyo başka da kardeşi yok benimkinin çöpsüz üzüm mis gibi ama çok kardeş olmasını isterdim ne güzel entirika olurdu bana

Entrika olmuyorlar görüşmüyorum ki yaşları küçük ama çok da değil farklıyız hiç benzemiyoruz ben şen şakrak daha yapıcı onlar soğuk böyle hissetmek istesen hissedemiyorsun birşey. Muhabbet yok aile yapısı değişik eşim nasıl aralarından çıkmış hiç inanamıyorum. Birde kaynım var bekar o çok iyi onu çok seviyorm saygı varsa herkesi severim yoksa buz gibi soğurum. 23 yşnda var olan görümcemle aramızda 7 yaş var bana adımla hitap etti ogün başladı filmim kopmaya ne yapsa battı. Diğerleri saygısızlık yapmadı ama soğuklar ısınamadık başaramadık kardeş olmayı soğuk bir bağımız var ihtiyaçlar gereği. Anam iyi ki kız kardeşimi doğurmuş evden yanlız olurdum kardeşliği onların ki gibi zannederdim kötü tecrübem olırdu.

Kardeşlik bi başka ne olursa olsun kendi kardeşin gibi olamaz iyi bari eşin sana göre çıkmış aralarından

Senin yumrtlama geç oluyor olblr ya da kaçırıyorsun Birdahaki ay sende adet olursan olmada niyetim o yönde minnak kurabiyelerden al canım testini birde hep günlük aynı saatte yap.
Haftaiçi aynı saatte yapıyorum da haftasonu değişiyor. Kız geç yumurtlama değil takvime göre daha yumurtlama dönemine yeni girdim. 24ünde yumurtlayacağım

Kizlar benim bat yarin ama 3 gun once normal adet kanamasi gibi geldi simdi de pembe lekelenme var.Normalde cok duzenlidir 3 gun once gelmesine cok sasirdim ama bildigin adet kanamasi gibi diye moralim bozuldu.Var mi boyle bisey basina gelen bana akil verebilecek?

Kardeşlik bi başka ne olursa olsun kendi kardeşin gibi olamaz iyi bari eşin sana göre çıkmış aralarından
O zaten hiç aralarında olmamış farklılığı ondan ama şu da var insan olmak herkesin harcı değil birde insanlık çok farklı kavramlarla ölçen toplum var.

Yarına kadar söktürürsen adet kanamasıdır yoksa yarın gidip hastanede kan verirsin adetim 3 gün gecikti dersen bakarlar mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…