- 11 Ağustos 2017
- 59
- 28
- 88
- 33
Suan yok gibi bisey pembe lekelenme gibi eger yerlesme ise idrarda kac gun sonra cikar acaba once idrar yapayim diyorumYarına kadar söktürürsen adet kanamasıdır yoksa yarın gidip hastanede kan verirsin adetim 3 gün gecikti dersen bakarlar mutlaka
İnşallah malum olmuştur güzel haberler alırız canımAynen bu gece ben de çift çizgili test gördüm,çok mutluydum. Ne tesadüf
Sormaaaa hemde hiç çekilmiyo benim tek şansım eşimin asla onlardan yana olmaması yani ben haksız bile olsam beni savunur o yüzden biraz çekinirler yani bu çekindikleri halleriAbowww Allah yardımcın olsun tatlım hiç çekilmez
Benim ki tam anneci ama kaynananam beni çok sevdiği için hiç sorun olmuyo çok şükürSormaaaa hemde hiç çekilmiyo benim tek şansım eşimin asla onlardan yana olmaması yani ben haksız bile olsam beni savunur o yüzden biraz çekinirler yani bu çekindikleri halleri
Şanslı gelinlerdensin dilini ısırBenim ki tam anneci ama kaynananam beni çok sevdiği için hiç sorun olmuyo çok şükür
Değilmiş de napayım anacım adet ağrısı çektimAllah seni ya. Oram ağrıyor buram ağrıyor denecek zaman mı
O yüzden isim vermedimDeme canım çeker hamişten beterim ben
Açıkça şöyle yani her ihtimale karşı adetimiz gecikmeye başlayınca ovülasyona devam ediyoruz tekrar yumurtlayabiliyormuşuzSayende öğrendik aayyy adete yakın ovulasyon koyu çıkıyor kimisinin hamile değil adet gelmiyor o zamana yumrtlama olmasınbenim şuan beynim yandı
HamdolsunŞanslı gelinlerdensin dilini ısır
Benim ki baştan beri hep böyleydi annesinden bahsederken gözünden ışık çıkıyo adamın bn hatta oğlum olursa böyle olsun diyorumAnlamıyorum bekarken her gün analarıyla kavga hikayeleri anlatırlar, evlenince de anacı olurlar. Çok garipM mavili_yeshll
Ah yavrum yaaa. Ovuluasyon testi hayat kurtarırDeğilmiş de napayım anacım adet ağrısı çektim
Kaynanam da öyle ama onun sevgisi insanlıktan çok naif bir kadın asla birgün bana sende şunu yanlış yapıyorsun dememiştir hep oğluna kızar kıza bişey deme kıza para ver kızın altınlarını alma.Benim ki tam anneci ama kaynananam beni çok sevdiği için hiç sorun olmuyo çok şükür
Valla öyleler aynen deSessiz sessiz yazıları okuyordum valla gülme geldi napam kiz hahaha bekarken birbirini yerler evlenince canim anam derlererkekler hep böyle
Benimkinin anası beni pek istemezdi aman oğlum okusun, arkadaşı olursa okumaz vs diye ömrümüzü yedi bitirdi bu yüzden kocam ozaman ki sevgilim hep kavga ediyorum annemle derdiBenim ki baştan beri hep böyleydi annesinden bahsederken gözünden ışık çıkıyo adamın bn hatta oğlum olursa böyle olsun diyorumbenim ki de erkek diyip durma benim kızım olcak diyo hemen
Benim ki de iyide çok geveze coooook konusuyor allahım bir araya geldigimiz zaman tvde kavga ediyor bir dakika susmuyo beyin damarlarim çatlıyor resmenKaynanam da öyle ama onun sevgisi insanlıktan çok naif bir kadın asla birgün bana sende şunu yanlış yapıyorsun dememiştir hep oğluna kızar kıza bişey deme kıza para ver kızın altınlarını alma.kadın oğlunu çok seveer ama evlenince beni ona savunuyor iyi ki var Allahım başımdan eksik etmesin. Kanamamla muhabbetlerim koyudur biraz zaman geçsin onu alıp tatile gidecem dünya yüzü görsün diye.
Benim ki öyle valla iyi ki var bebişe de o bakcak Allah nasip ederseKaynanam da öyle ama onun sevgisi insanlıktan çok naif bir kadın asla birgün bana sende şunu yanlış yapıyorsun dememiştir hep oğluna kızar kıza bişey deme kıza para ver kızın altınlarını alma.kadın oğlunu çok seveer ama evlenince beni ona savunuyor iyi ki var Allahım başımdan eksik etmesin. Kanamamla muhabbetlerim koyudur biraz zaman geçsin onu alıp tatile gidecem dünya yüzü görsün diye.
Hâlâ istemiyor mu okusun diyemi istemedi erken mi evlendiniz canim sizValla öyleler aynen de
Benimkinin anası beni pek istemezdi aman oğlum okusun, arkadaşı olursa okumaz vs diye ömrümüzü yedi bitirdi bu yüzden kocam oxamanli sevgilim hep kavga ediyorum znnrmle derdişimdi anası de akan sular duruyor. Beni cebe attı rahatladı tabi
Benim ki de iyide çok geveze coooook konusuyor allahım bir araya geldigimiz zaman tvde kavga ediyor bir dakika susmuyo beyin damarlarim çatlıyor resmenonla tatile gitsem heralde beyin kanaması geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?