Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sormaaaa hemde hiç çekilmiyo benim tek şansım eşimin asla onlardan yana olmaması yani ben haksız bile olsam beni savunur o yüzden biraz çekinirler yani bu çekindikleri halleri
Benim ki tam anneci ama kaynananam beni çok sevdiği için hiç sorun olmuyo çok şükür

Sayende öğrendik aayyy adete yakın ovulasyon koyu çıkıyor kimisinin hamile değil adet gelmiyor o zamana yumrtlama olmasın benim şuan beynim yandı
Açıkça şöyle yani her ihtimale karşı adetimiz gecikmeye başlayınca ovülasyona devam ediyoruz tekrar yumurtlayabiliyormuşuz Ben bugünü değerlendirdim eğer tutmazsa kırmızıyı görene kadar devam edeceğim

Anlamıyorum bekarken her gün analarıyla kavga hikayeleri anlatırlar, evlenince de anacı olurlar. Çok garip M mavili_yeshll
Benim ki baştan beri hep böyleydi annesinden bahsederken gözünden ışık çıkıyo adamın bn hatta oğlum olursa böyle olsun diyorum benim ki de erkek diyip durma benim kızım olcak diyo hemen

Benim ki tam anneci ama kaynananam beni çok sevdiği için hiç sorun olmuyo çok şükür
Kaynanam da öyle ama onun sevgisi insanlıktan çok naif bir kadın asla birgün bana sende şunu yanlış yapıyorsun dememiştir hep oğluna kızar kıza bişey deme kıza para ver kızın altınlarını alma. kadın oğlunu çok seveer ama evlenince beni ona savunuyor iyi ki var Allahım başımdan eksik etmesin. Kanamamla muhabbetlerim koyudur biraz zaman geçsin onu alıp tatile gidecem dünya yüzü görsün diye.

Sessiz sessiz yazıları okuyordum valla gülme geldi napam kiz hahaha bekarken birbirini yerler evlenince canim anam derler erkekler hep böyle
Valla öyleler aynen de
Benim ki baştan beri hep böyleydi annesinden bahsederken gözünden ışık çıkıyo adamın bn hatta oğlum olursa böyle olsun diyorum benim ki de erkek diyip durma benim kızım olcak diyo hemen
Benimkinin anası beni pek istemezdi aman oğlum okusun, arkadaşı olursa okumaz vs diye ömrümüzü yedi bitirdi bu yüzden kocam ozaman ki sevgilim hep kavga ediyorum annemle derdi şimdi anası de akan sular duruyor. Beni cebe attı rahatladı tabi

Benim ki de iyide çok geveze coooook konusuyor allahım bir araya geldigimiz zaman tvde kavga ediyor bir dakika susmuyo beyin damarlarim çatlıyor resmen onla tatile gitsem heralde beyin kanaması geçiririm

Benim ki öyle valla iyi ki var bebişe de o bakcak Allah nasip ederse

Hâlâ istemiyor mu okusun diyemi istemedi erken mi evlendiniz canim siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…