- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Hadi ya benim ki de oğlunu bırakcam diye hop oturur hop kalkardı biz 7 8 sene sonra evlendik eşimle 2 sene daha bekleyelim dedik benim okulum bitmemişti kaynanam baygınlık felan geçirdi onun Zoruyla evlendikValla öyleler aynen de
Benimkinin anası beni pek istemezdi aman oğlum okusun, arkadaşı olursa okumaz vs diye ömrümüzü yedi bitirdi bu yüzden kocam ozaman ki sevgilim hep kavga ediyorum annemle derdişimdi anası de akan sular duruyor. Beni cebe attı rahatladı tabi
Şuan yanımda survivor u izliyoruz saat 8 den beri susmadı beynim uyuştu yemin ederim odaya gidip yatıcam ayıp olcak o derecede içimden isyan ediyorum. Kaç kere anne az bağır sessiz ol cam acik dedim nafileayyy ne güldüm Allah seni napmasın
Okudu, atandı. İstemeye gelirken yüzüm yok dedi utana sıkıla geldi. Evlendik, şimdi benden iyisi yok, sürekli helallik istiyor, susadım desem koşar getirir, çayım bitince ben kalkmadan doldurur. Yemeğe gideriz, herşeyi hazırlar beni yerimden kaldırmaz. Şimdi aşırı aşırı iyi bana karşı. Erken evlenmedim, sevgiliyken istemiyorduHâlâ istemiyor mu okusun diyemi istemedi erken mi evlendiniz canim siz
Tövbeeee bismillahŞuan yanımda survivor u izliyoruz saat 8 den beri susmadı beynim uyuştu yemin ederim odaya gidip yatıcam ayıp olcak o derecede içimden isyan ediyorum. Kaç kere anne az bağır sessiz ol cam acik dedim nafileesim olsa susturur kiziyo oda ama anlamiyor kadin laftan
Hatasindan dönmüş demekki olur öyle seyler şimdi iyisiniz çok şükür aman Allah bozmasın canimOkudu, atandı. İstemeye gelirken yüzüm yok dedi utana sıkıla geldi. Evlendik, şimdi benden iyisi yok, sürekli helallik istiyor, susadım desem koşar getirir, çayım bitince ben kalkmadan doldurur. Yemeğe gideriz, herşeyi hazırlar beni yerimden kaldırmaz. Şimdi aşırı aşırı iyi bana karşı. Erken evlenmedim, sevgiliyken istemiyordu
Aaaa siz aynı bina da oturuyodunuz demi doğru hatırladımŞuan yanımda survivor u izliyoruz saat 8 den beri susmadı beynim uyuştu yemin ederim odaya gidip yatıcam ayıp olcak o derecede içimden isyan ediyorum. Kaç kere anne az bağır sessiz ol cam acik dedim nafileesim olsa susturur kiziyo oda ama anlamiyor kadin laftan
Allah çene vermis biraz kör cahil işte basa gelince çekiliyor ben ne desem boş çünkü anlamıyor canim laftan hic ama insanın kafası almıyor çoğu zamanTövbeeee bismillahseninki ayrı bi çeşit
Sanki bende hala ozamanların öfkesi var. Yeri gelince yüzüne vuruyorum çok utanıyor. Hep helallik istiyor, dilimden helal olsun diyorum ama gönlüm sanki tam razı gelmiyor.Hatasindan dönmüş demekki olur öyle seyler şimdi iyisiniz çok şükür aman Allah bozmasın canim
MaalesefAaaa siz aynı bina da oturuyodunuz demi doğru hatırladım
İnsan yoruluyor ya sürekli birşeyler dinlemekten, Allah yardımcın olsun kuzum. Onunda mükafatı vardır elbetAllah çene vermis biraz kör cahil işte basa gelince çekiliyor ben ne desem boş çünkü anlamıyor canim laftan hic ama insanın kafası almıyor çoğu zaman
Insan unutamıyor o ayrı tabiki inşallah daha bozulmaz kıskanmış oğlunu paylaşmak istememiş demekkiSanki bende hala ozamanların öfkesi var. Yeri gelince yüzüne vuruyorum çok utanıyor. Hep helallik istiyor, dilimden helal olsun diyorum ama gönlüm sanki tam razı gelmiyor.Yine de iyi olsun, sağlıklı olsun kötülüğünü istemem ama en ufak şeyinde gıcık oluyorum. Oysaki o şuan çok çok iyi bana karşı
İnşallah canımAyy çok güzel sağlıcakla ilerlesin inş
İyi ki gitmişim kuzum hastaneye yoksa çatlama olduğunu bilemezdim hayırlısı artıkAh yavrum yaaa. Ovuluasyon testi hayat kurtarır
Bebiş olunca konuşamaz süper bahane çocuk uyuyo dersinMaalesefbirde tek çocuk esim
Ben benimkine kıyamıyorum ya epilepsi hastası ilaçlarla iyileşti. Onu görümcem çocuklarına bakarken görüyorm o kadar yoruluyor kiBenim ki öyle valla iyi ki var bebişe de o bakcak Allah nasip ederse
Benimki de tek erkek, oğluna aşırı düşkündü hiç paylaşamazdı sevgiliyken. Şimdi yine düşkün ama benim varlığıma çok saygı duyuyorInsan unutamıyor o ayrı tabiki inşallah daha bozulmaz kıskanmış oğlunu paylaşmak istememiş demekki
Ben klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldim çatlatma ignesini 3 Mayıs'ta vurulmustum adetimin üstünden 4 gün geçti şuan Dr bana çatlatma ignesinin 13. Günü test yap demişti geçen pazar yaptım çıkmadı 1 hafta sonra çıktıYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Hayırlı olsun
Anlamıyorum bekarken her gün analarıyla kavga hikayeleri anlatırlar, evlenince de anacı olurlar. Çok garipM mavili_yeshll
Bu dünyada buda benim imtihanım diyorum sabir diliyorum. Alt üst olunca devamlı berabersin ben sessizliği severim yalnızlığı severim ama durmadan dürtüyor beni özünde iyi bana karışmaz etmez sadece çene çene çene dünyaya çene olarak doğmuş diyebilirim Allahim sabir versinİnsan yoruluyor ya sürekli birşeyler dinlemekten, Allah yardımcın olsun kuzum. Onunda mükafatı vardır elbet
Hahaha ay insalah yaBebiş olunca konuşamaz süper bahane çocuk uyuyo dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?