Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin evin sürekli topludur ozaman çünkü sürekli kapın çalar. Ben bazen edemiyorum yerimden kalkıp evi toplayayım. İyi ki kayınvalidemle aynı binada değilim

Benim ki de iyide çok geveze coooook konusuyor allahım bir araya geldigimiz zaman tvde kavga ediyor bir dakika susmuyo beyin damarlarim çatlıyor resmen onla tatile gitsem heralde beyin kanaması geçiririm
Çok konuşması da zor her yere herşeye bir lafı olur sustur susturabilirsen. Kız kardeşimin kaynanası öyle kadın böyle ağzını açtın mı asla susmaz boşa doluya anlatır ama çok iyi kadın kız kardeşim de çok konuşmaz o kadar konuşması da tuhaf ben yorulurdum seda al kaynanı diyorm. Susmuyor aralıksız bilincinde değil gibi

Benimki de tek erkek, oğluna aşırı düşkündü hiç paylaşamazdı sevgiliyken. Şimdi yine düşkün ama benim varlığıma çok saygı duyuyor
Kiz seninki görmüş geçirmiş kayınvalide olabilir de benimki öyle değil tamam iyi hos ama cahil şuan bunları yazarken hala tv ile kavga ediyor

Geç
Geçmiş olsun benim kaynanam daha maşallahı var genç sapasağlam kadın anneme hayatta baktırmam çok gelen gideni olur evin de hep misafir oluyo annemin gelen giden mıncırır benim annem de bişey diyemez ama kaynanam kimseye vermez

Dıdısının dıdısını anlatmayı çok sever bazıları, ayy bize ne off demek istiyorum

Sana yemin ederim kulaklarım uğurluyor yaaa çenesi düşmüş resmen saat 8 de başladı hala devam ediyor ota boka herşeye bir lafı var insanın çenesi ağrır. Kocasizlik mi vurdu çenesine anlamıyorum

Aynı apartmandaysan çok zor ama şöyle düşün yeri geliyo kendi annemizle bile anlaşamıyoruz kendini strese sokma ewet bu dediğim zor ama iyiliklerini görmeye çalış ben öyle yapıyorum

Sana yemin ederim kulaklarım uğurluyor yaaa çenesi düşmüş resmen saat 8 de başladı hala devam ediyor ota boka herşeye bir lafı var insanın çenesi ağrır. Kocasizlik mi vurdu çenesine anlamıyorum
Ben çok gıcık olurum birşey izlerken sürekli yorum yapılmasına, konuşulmasına. Ayy çok zor, sen git yat en iyisi uykum geldi diyip

Yok sanmam o bir alışkanlık yapı mı ney ama çok zor durum yorulmamaları ilginç ya

Ben çok sinir oluyorum kaynanama aslında bizi borçsuz evlendirdi elimizi cebimize atmadık hala bişi esirgemez ama bunları yaptığı için herşeyde söz hakkının olduğunu düşünür herşeye sınırsız yorum yapma hakkı varmış gibi davranıyo yatak odamıza bile karışır yani e böyle yapıncada bana iyilik yapmasın yeter ki uzak dursun diyorum

Herkesin yanında öyle mi peki? Bazıları karşısındaki insana hiç fırsat vermezler.
Hep böyle yani benim ailem yadırgamıştı ilk baş ama insan yaşadıkça alışıyor esim nisanliken kaş göz yapardı dürterdi hep yeri gelir yine topluma girince boş konuşunca azarlıyor. Ayyy varya Bide tv dekilere pezevenk kaltak diyor ya sus konu komsu duycak küfür etme diyorum dinlemiyo cene hala calisiyor

Sağol canım hayat neyi getirir bakalım bizlere hayırlısı ile olsun da

Yok sanmam o bir alışkanlık yapı mı ney ama çok zor durum yorulmamaları ilginç ya
Migren var bende ya ben kaldıramıyorum mesela şuan basım felaket tuttu bende konuşurum ama Allah'ın verdiği nefesi boşa harcamam yeri ve zamanına göre herşey

Ay inanmıyorum kahkaha attım o nasıl sözler öyle

Herkes bi şekilde kaynanadan çekiyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…