Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Migren var bende ya ben kaldıramıyorum mesela şuan basım felaket tuttu bende konuşurum ama Allah'ın verdiği nefesi boşa harcamam yeri ve zamanına göre herşey
Konuşan insan seviyorm ama boş konuşanı sevmiyorum ben olsam bir yerden sonra pamuk tıkarım he hı yaa evet yook derim

Yaaa neden görüşmemiş ki? Ne bileyim herkesin ki bir çeşit işte
Eşim küçükken 2. Evliliğini yapmış bakmamış yani eşime teyzesi büyütmüş eşimi evlenip başka şehire gittiği için öyle senede 1 kere falan görüşmüşler eşim 20 li yaşlara gelince silmiş annesini işte biz evlenince falan görüşmeye başladılar

Ya almasa da karışırdı bnce insanın huyu oysa kesin başka bişey bulup yine söylenirdi boşver en azından borcun yokmuş he de geç canım oğlunu seviyorsan mecbur katlanacaksın Allah sabır versin hiç sevmyrm öyle insanları

Ayy o da başka zor.

Birazcık bazı şeyler seviye işi biraz hanım olmak lazım uslüp çok kötüymüş onunla kavga girse insan çenesinden ölür

Aynı apartmandaysan çok zor ama şöyle düşün yeri geliyo kendi annemizle bile anlaşamıyoruz kendini strese sokma ewet bu dediğim zor ama iyiliklerini görmeye çalış ben öyle yapıyorum
Çenesi birde herşeye karışmasından dolayı benim sıkıntım yani şöyle diyim herşeye burnunu sokuyor. Ezilme veya kötü söz yok şahsıma ait zaten beni sever tek gelinim tek cocugu var. Ama yeri ve zamanlaması yok

Walla canım kadının huyu öyle bütün sülaleyi yönetmek istiyo bende hiç sevmem bazen gerçekten çığlık atmak istiyorum o konuştukça

Daha çok sözü var da yazmim buraya ben utanıyorum yeminle
Kız sen onla sakın kavga falan etme, seni paralar valla bu arada ben kayınvalideme ve ailesine başta belirttim. Siz bir başkasına karşı rast gele konuşup nasıl olsa aramız düzelir diye düşünebilirsiniz ama kimse bana ağzına geleni söyleyemez, söylerse birdaha hiçbir şey eskisi gibi olmaz diye söylediöm. Oyüzden kendisi de, görüncelerim de benimle konuşurken çok dikkat ederler.sevmem öyle yılışık hareketleri

Aynı benimki gibiii offfff neden bizimde özelimiz olabileceğini her istediklerinde gelemeyeceklerini falan anlamazlar ki

Aynı benimki gibiii offfff neden bizimde özelimiz olabileceğini her istediklerinde gelemeyeceklerini falan anlamazlar ki
Benimki hiç gelmez, davet bekler. Bende ayda 1 anca çağırırım, valla başım da yüreğimde kaldırmıyor. Asla kendisi çıkıp gelmez

Sürekli geliyor mu size? O da tam kaynanaymış valla
Sürekli gelir kafasına göre günlerce kalır zaten bu huyları soğuttu beni . Başlarda çok severdim onunla vakit geçirmekten hoşlanırdım ama düğünden sonra işler değişti . Bide her yerde beni ne kadar çok sevdiğinden bahseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…