Konuşan insan seviyorm ama boş konuşanı sevmiyorum ben olsam bir yerden sonra pamuk tıkarımMigren var bende ya ben kaldıramıyorum mesela şuan basım felaket tuttubende konuşurum ama Allah'ın verdiği nefesi boşa harcamam yeri ve zamanına göre herşey
Eşim küçükken 2. Evliliğini yapmış bakmamış yani eşime teyzesi büyütmüş eşimiYaaa neden görüşmemiş ki? Ne bileyim herkesin ki bir çeşit işte
Ay inanmıyorum kahkaha attımo nasıl sözler öyle
Ya almasa da karışırdı bnce insanın huyu oysa kesin başka bişey bulup yine söylenirdi boşver en azından borcun yokmuş he de geç canım oğlunu seviyorsan mecbur katlanacaksın Allah sabır versin hiç sevmyrm öyle insanlarıBen çok sinir oluyorum kaynanama aslında bizi borçsuz evlendirdi elimizi cebimize atmadık hala bişi esirgemez ama bunları yaptığı için herşeyde söz hakkının olduğunu düşünür herşeye sınırsız yorum yapma hakkı varmış gibi davranıyo yatak odamıza bile karışır yani e böyle yapıncada bana iyilik yapmasın yeter ki uzak dursun diyorum
Ayy o da başka zor.Ben çok sinir oluyorum kaynanama aslında bizi borçsuz evlendirdi elimizi cebimize atmadık hala bişi esirgemez ama bunları yaptığı için herşeyde söz hakkının olduğunu düşünür herşeye sınırsız yorum yapma hakkı varmış gibi davranıyo yatak odamıza bile karışır yani e böyle yapıncada bana iyilik yapmasın yeter ki uzak dursun diyorum
Birazcık bazı şeyler seviye işi biraz hanım olmak lazım uslüp çok kötüymüş onunla kavga girse insan çenesinden ölürHep böyle yani benim ailem yadırgamıştı ilk baş ama insan yaşadıkça alışıyor esim nisanliken kaş göz yapardı dürterdi hep yeri gelir yine topluma girince boş konuşunca azarlıyor. Ayyy varya Bide tv dekilere pezevenk kaltak diyor ya sus konu komsu duycak küfür etme diyorum dinlemiyo cene hala calisiyor
Çenesi birde herşeye karışmasından dolayı benim sıkıntım yani şöyle diyim herşeye burnunu sokuyor. Ezilme veya kötü söz yok şahsıma ait zaten beni sever tek gelinim tek cocugu var. Ama yeri ve zamanlaması yokAynı apartmandaysan çok zor ama şöyle düşün yeri geliyo kendi annemizle bile anlaşamıyoruz kendini strese sokma ewet bu dediğim zor ama iyiliklerini görmeye çalış ben öyle yapıyorum
Daha ne olabilir diye düşünüyorumDaha çok sözü var da yazmim buraya ben utanıyorum yeminle
Kendi kendine konusuyor cevap vermiyorum valla elimde tel uğraşıyorum yoksa önünü alamamKonuşan insan seviyorm ama boş konuşanı sevmiyorum ben olsam bir yerden sonra pamuk tıkarımhe hı yaa evet yook derim
Walla canım kadının huyu öyle bütün sülaleyi yönetmek istiyo bende hiç sevmem bazen gerçekten çığlık atmak istiyorum o konuştukçaYa almasa da karışırdı bnce insanın huyu oysa kesin başka bişey bulup yine söylenirdi boşver en azından borcun yokmuş he de geç canım oğlunu seviyorsan mecbur katlanacaksın Allah sabır versin hiç sevmyrm öyle insanları
Kız sen onla sakın kavga falan etme, seni paralar vallaDaha çok sözü var da yazmim buraya ben utanıyorum yeminle
Ah ahDaha ne olabilir diye düşünüyorum
Valla zor birde ben kızkrdşm kaynasını dinlemezdim dürterdi beni kızz sana diyorm kızz diyeKendi kendine konusuyor cevap vermiyorum valla elimde tel uğraşıyorum yoksa önünü alamam
Ewet çok zor bende sabırlı biri değilim ortam bazen çok geriliyoAyy o da başka zor.
Sürekli geliyor mu size? O da tam kaynanaymış vallaEwet çok zor bende sabırlı biri değilim ortam bazen çok geriliyo
Aynı benimki gibiii offfff neden bizimde özelimiz olabileceğini her istediklerinde gelemeyeceklerini falan anlamazlar kiÇenesi birde herşeye karışmasından dolayı benim sıkıntım yani şöyle diyim herşeye burnunu sokuyor. Ezilme veya kötü söz yok şahsıma ait zaten beni sever tek gelinim tek cocugu var. Ama yeri ve zamanlaması yok
Kız sana diyorum kızz mıValla zor birde ben kızkrdşm kaynasını dinlemezdim dürterdi beni kızz sana diyorm kızz diyeevet derdim o anlatırdı bir gayret böylesi zor
Benimki hiç gelmez, davet bekler. Bende ayda 1 anca çağırırım, valla başım da yüreğimde kaldırmıyor. Asla kendisi çıkıp gelmezAynı benimki gibiii offfff neden bizimde özelimiz olabileceğini her istediklerinde gelemeyeceklerini falan anlamazlar ki
Sürekli gelir kafasına göre günlerce kalır zaten bu huyları soğuttu beni . Başlarda çok severdim onunla vakit geçirmekten hoşlanırdım ama düğünden sonra işler değişti . Bide her yerde beni ne kadar çok sevdiğinden bahsederSürekli geliyor mu size? O da tam kaynanaymış valla
Tövbeee bismillahAh ahtvdekilerin ne kaltakligi ne gavatligi ne pezevenkligi kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?