- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Şimdi sen işe girersen üzülürde yalnız kalcam diye ama tek kaçışın iş gibi görünüyoHiç boyle bi hayat düşünmemiştim çalışan gezen kendi gücü emeği olan insandım şehir değişince malum issiz kaldım ve kaynana terörüne maruz kalıp konu komsu dedikodusu dinliyorum tez zamanda ise giricem bu gidişle
İyi ki gitmişim kuzum hastaneye yoksa çatlama olduğunu bilemezdim hayırlısı artıkaldığım testler az kalmıştı adet sonrası yaparım demiştim pahalı çünkü ama napim almak lazımmış
Evim dağılmıyor valla esim zateb 3 vardiya çalışıyor temizim bide ben hergün siler süpürürüm isim bitince uzanır tv izlerim büyük temizliği kayinvalidem yapıyor 15 günde bir camlarımı silerSenin evin sürekli topludur ozaman çünkü sürekli kapın çalar. Ben bazen edemiyorum yerimden kalkıp evi toplayayım. İyi ki kayınvalidemle aynı binada değilim
Yok canım gelmedi daha çok var bat 4 haziranEvet ya ilk defa gördüm, inşallah güzel haber verirmisiniz sizin bat geldi galiba
Allah yardımcın olsun hani bazı insanlar sabır işi kimse dört dörtlük değilde bu zor birisi yaYa uyumuyor esim gececiydi mesela geldi saat geç oldu eve gitmiyor bende yatıyorum dedim neyse odaya gittim 2 saat sonra uyandım hala tv izliyor peess dedim kendi kendime
Tek kaçış valla başka şehir kimsem yok çevre edinmem lazım canimŞimdi sen işe girersen üzülürde yalnız kalcam diye ama tek kaçışın iş gibi görünüyo
Senin bat ne zaman?Evet ya ilk defa gördüm, inşallah güzel haber verirmisiniz sizin bat geldi galiba
Öyle valla canim biraz daha beklim ise giricem bakalim ozaman kafam dağılır 15 yıldır çalışıyorum ilk defa evdeyim kendimi mutsuz hissettiriyorAllah yardımcın olsun hani bazı insanlar sabır işi kimse dört dörtlük değilde bu zor birisi ya
Bize gelecekleri zaman direk beni ararlar eşimi aramaya çekinir ve eşim sürekli tersler zaten . Ben böyle konuşurum falan ama misafir sonuçta iyi ağırlarım yemeği çayı kahveyi eksik etmem. Ondan yüz buluyo olabilirler . Bizde kaldıklarında eşim çalışma odasından çıkmaz oyun oynar sürekliEşinden yüz buluyor olabilir mi yada sen onlara çok iyi hizmet ediyorsun rahat ettiriyorsun diye hep geliyorlar
O vicdan azabını çok iyi bilirim yaaa Ahh Ahhh Allahım yardımcımız olsun ben kurtuldum sende ferahlarsın inşallahOh sen kurtuldun benim kurtulmam zor ya tek cocuk koca vefat etmiş bi ömür sırtımda yük. Bazen deliriyorum kötü şeyler düşünüyorum sonra allahım sen affet diyorum. Insan yalnız kalmak kafa dinlemek istiyor çünkü
Kızlar size yazıyorum ama benim aşırı Kasıklarım ağrıyor yok böyle birşey yanıyor gibiyim ama ateşim ölçtüm 36.6 çok da değil aslında valla çok kötüyüm yaa.Öyle valla canim biraz daha beklim ise giricem bakalim ozaman kafam dağılır 15 yıldır çalışıyorum ilk defa evdeyim kendimi mutsuz hissettiriyor
Yaşi 65 ama çalışmış köy kadını bi bacağı sakat görüntü olarak yaşlı duruyorKayınvaliden kaç yaşında kız alem kadın yabenimki de kırmızı oda da psikiyatri gelen adamların elini tutup destek oluyor ya, baktım diyor adamı üfelemeye başladı yine. Ona bile kahkaha attım, çok utandı. Seninki olsa yıkılırım heralde
Asla evlenmez zaten bu çeneyle bunu kimse almaz. Eşime bi kere böyle biri şakasına dedi allaaaah nasıl bozuldu nasilllll Rabbimin imtihanı napalim canimO vicdan azabını çok iyi bilirim yaaa Ahh Ahhh Allahım yardımcımız olsun ben kurtuldum sende ferahlarsın inşallahevlendirin
1 oğlu daha var ama eltimle konuşmuyolar ona gidemiyo . Ewet eşimBaşka çocukları yok mu gitsin onlara? Heralde sizi borçsuz evlendirerek biraz eşinin gözüne girmeyi istemiş
elim değdiBaşka çocukları yok mu gitsin onlara? Heralde sizi borçsuz evlendirerek biraz eşinin gözüne girmeyi istemiş
Çok güzel bi şehirdesin Allahtan küçük bi şehire köye felan gitmemişsin yoksa çok sorun olurduTek kaçış valla başka şehir kimsem yok çevre edinmem lazım canim
İyi tarafından bakalım o zaman bebeğin olduğunda yardımcı olacak sanaAsla evlenmez zaten bu çeneyle bunu kimse almaz. Eşime bi kere böyle biri şakasına dedi allaaaah nasıl bozuldu nasilllll Rabbimin imtihanı napalim canim
Gecen ay o kasik agrisi ve bel ağrısını 10 günden fazla çektim yastık koydum belime öyle oturdum neden di bilemedim canim ama bu ay hiç birşey yok sabah akintim vardı idrara gittikçe akıntı geliyor ama kasik ağrısı hic yok cozemedim bende bunu testte de çıkmadı yumurtlama halaKızlar size yazıyorum ama benim aşırı Kasıklarım ağrıyor yok böyle birşey yanıyor gibiyim ama ateşim ölçtüm 36.6 çok da değil aslında valla çok kötüyüm yaa.Nedir bu çözemedim yaa belime vuruyor kasık ağrım
Çok şükür ya istanbul ayrı bi şehir ama izmirde güzel keşke ailem yanimda olsa tek eksigim onlarÇok güzel bi şehirdesin Allahtan küçük bi şehire köye felan gitmemişsin yoksa çok sorun olurdu
Inşallah bebeğim olurda dünyam değişir canıma can bana arkadaş olur ❤ çok üzüldüm çok ağladım ayrı şehir e geldim ben ailemden uzağım düğüne 2 ay kala eşimin işi değişti maalesef yabancılık çok cekiyorumİyi tarafından bakalım o zaman bebeğin olduğunda yardımcı olacak sana
Yüsracım değerlendirme bugün olcakmi dün gelemedi esin dimiKızlar size yazıyorum ama benim aşırı Kasıklarım ağrıyor yok böyle birşey yanıyor gibiyim ama ateşim ölçtüm 36.6 çok da değil aslında valla çok kötüyüm yaa.Nedir bu çözemedim yaa belime vuruyor kasık ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?