Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi sen işe girersen üzülürde yalnız kalcam diye ama tek kaçışın iş gibi görünüyo

İyi ki gitmişim kuzum hastaneye yoksa çatlama olduğunu bilemezdim hayırlısı artık aldığım testler az kalmıştı adet sonrası yaparım demiştim pahalı çünkü ama napim almak lazımmış
Hamile kalırsan bundan unutma nasib böyle bir şey. Hiç aklında yokken hastalık bulmaya gittiğin hastane neye sebep oldu diye anlatırsın hep diyoruz ya allah isteyince neler neler oluyor

Senin evin sürekli topludur ozaman çünkü sürekli kapın çalar. Ben bazen edemiyorum yerimden kalkıp evi toplayayım. İyi ki kayınvalidemle aynı binada değilim
Evim dağılmıyor valla esim zateb 3 vardiya çalışıyor temizim bide ben hergün siler süpürürüm isim bitince uzanır tv izlerim büyük temizliği kayinvalidem yapıyor 15 günde bir camlarımı siler gelir balkonlarımı yıkar çenesi kadar elide çalışıyor

Ya uyumuyor esim gececiydi mesela geldi saat geç oldu eve gitmiyor bende yatıyorum dedim neyse odaya gittim 2 saat sonra uyandım hala tv izliyor peess dedim kendi kendime
Allah yardımcın olsun hani bazı insanlar sabır işi kimse dört dörtlük değilde bu zor birisi ya

Eşinden yüz buluyor olabilir mi yada sen onlara çok iyi hizmet ediyorsun rahat ettiriyorsun diye hep geliyorlar
Bize gelecekleri zaman direk beni ararlar eşimi aramaya çekinir ve eşim sürekli tersler zaten . Ben böyle konuşurum falan ama misafir sonuçta iyi ağırlarım yemeği çayı kahveyi eksik etmem. Ondan yüz buluyo olabilirler . Bizde kaldıklarında eşim çalışma odasından çıkmaz oyun oynar sürekli

O vicdan azabını çok iyi bilirim yaaa Ahh Ahhh Allahım yardımcımız olsun ben kurtuldum sende ferahlarsın inşallah evlendirin

Öyle valla canim biraz daha beklim ise giricem bakalim ozaman kafam dağılır 15 yıldır çalışıyorum ilk defa evdeyim kendimi mutsuz hissettiriyor
Kızlar size yazıyorum ama benim aşırı Kasıklarım ağrıyor yok böyle birşey yanıyor gibiyim ama ateşim ölçtüm 36.6 çok da değil aslında valla çok kötüyüm yaa. Nedir bu çözemedim yaa belime vuruyor kasık ağrım

Yaşi 65 ama çalışmış köy kadını bi bacağı sakat görüntü olarak yaşlı duruyor survivor izlerken sen bi gör bizi

O vicdan azabını çok iyi bilirim yaaa Ahh Ahhh Allahım yardımcımız olsun ben kurtuldum sende ferahlarsın inşallah evlendirin
Asla evlenmez zaten bu çeneyle bunu kimse almaz. Eşime bi kere böyle biri şakasına dedi allaaaah nasıl bozuldu nasilllll Rabbimin imtihanı napalim canim

Başka çocukları yok mu gitsin onlara? Heralde sizi borçsuz evlendirerek biraz eşinin gözüne girmeyi istemiş
1 oğlu daha var ama eltimle konuşmuyolar ona gidemiyo . Ewet eşim
Başka çocukları yok mu gitsin onlara? Heralde sizi borçsuz evlendirerek biraz eşinin gözüne girmeyi istemiş
elim değdi ewet eşimin gözüne girmek için yaptı ama neye yarar çocukluğunda annesi varken annesiz büyümüş unutamıyo eşim

Gecen ay o kasik agrisi ve bel ağrısını 10 günden fazla çektim yastık koydum belime öyle oturdum neden di bilemedim canim ama bu ay hiç birşey yok sabah akintim vardı idrara gittikçe akıntı geliyor ama kasik ağrısı hic yok cozemedim bende bunu testte de çıkmadı yumurtlama hala

İyi tarafından bakalım o zaman bebeğin olduğunda yardımcı olacak sana
Inşallah bebeğim olurda dünyam değişir canıma can bana arkadaş olur ❤ çok üzüldüm çok ağladım ayrı şehir e geldim ben ailemden uzağım düğüne 2 ay kala eşimin işi değişti maalesef yabancılık çok cekiyorum

Yüsracım değerlendirme bugün olcakmi dün gelemedi esin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…