Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben susturuyorum korkuyo benden bana karisma benim evime esime mudahale etme diyorum ama o kulaktan girer obur yerden cikar. Biraz doyumsuz mal mulk hep onun olsun istiyor. Mesela bana diyor çalış ise gir sen karışma bana ben istediğim zaman çalışırım diyorum. Yani böyle böyle şeyler yüzünden tartışıyoruz onun bunun dedikodusunu yapıyor ben kızıyorum kınama etme bak basımıza gelir diyorum seviyor böyle saçma sapan şeyleri işte. Esim annesi ile çok tartisir onu çok sever herşeyiyle ilgilenir ama mutlaka cahilliği yüzünden hergun kavga ederler çoğu zaman bende kaynanama kızıyorum eşime başka mevzudan patliyorum o gun eger beni sinir ettiyse moralimi bozduysa eşimle hep tartisiriz

Kocası yok mu? 20 aydır evliyim benimki daha 1 kere bile kalmadı bizde, hiç rahatsızlık vermez. Maddi çok destek olur bize ama yine de bana yaranamaz benim kayınvalidem çok iyidir aslında ama mesela yavrum,kızım, canım, annecim falan demez. Hep ismimle çağırır. Hani kimi insan gelinini öper sarılır öyle olmasını isterdim ama Mizacı öyle kendi çocuklarına bile. Kendi annem ise yavrum diye beni bi öper sarılır oyüzden kayınvalidem o anne şefkatini gösteremez.

En güzeli zorunda kalmadıkça görüşmemek hiç katlanamam öyle tiplere bencil herkesi yönetmeye çalışanlara
Şimdi yeni ev aldılar çok uzağa taşınıyolar inşallah bizde ayda 1 falan görüşürüz . Ailede pek sevilmeyen biri zaten . Ama ona sorsan herkes onu çok sever

Valla bu saatte bana kaynanamı arattırıp anne iyi ki varsın dedirtecekseniz Allah sabır versin kızlar dağına göre kar veriyo heralde rabbim 4 senelik evliyim 3 defa geldi daha evime her hafta yemekli ağırlar bizi ayyy Allah razı olsun diyeyim hepinizin Allah yardımcısı olsun gerçekten

Amin canim bizde kaynana terörü var

Kocası var kız emekli olup geldiler 6-7 aydır bi ev alamadılar sürekli orda burda bizde kaldılar şükür daha yeni ev aldılarda önümüzdeki aya rahatlıcam inşallah Benimki tam istediğin gibi kızım canım falan der öper sever sürekli benimle resim paylaşır falan ama eşimi küçükken teyzesine verdiği için sanırım kin doluyum yani ne yapsa batıyo bana

Birazcık bazı şeyler seviye işi biraz hanım olmak lazım uslüp çok kötüymüş onunla kavga girse insan çenesinden ölür
Çenesiyle adamı öldürür valla ya okuma yazma bilmiyor kendini geliştirmemiş çalışmış etmiş para biriktirmiş tek oğlu için ev vs almış şimdi arsa tarla alalim da oraya gidim diyor ay inşallah tez zamanda alırız da tek başına bağ bahçe işi ile uğraşır

Ortası yok demek ki

Birde duyana kadar bu sözü der hee kızz he derim güler devam eder kadın bu dünyada değil sankim. Bana o kadar manasız şeyler anlatır ki
Vala benimkide bana konu komşuyu anlatıyor sabahtan akşama kadar balkonda bak bu buna gitti bu buna geldi şu adam şöyle bu böyle mahalle muhtarı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…