- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
En güzeli zorunda kalmadıkça görüşmemek hiç katlanamam öyle tiplere bencil herkesi yönetmeye çalışanlaraWalla canım kadının huyu öyle bütün sülaleyi yönetmek istiyo bende hiç sevmem bazen gerçekten çığlık atmak istiyorum o konuştukça
Ne güzel ya ayda 1 Allahım rüya gibiBenimki hiç gelmez, davet bekler. Bende ayda 1 anca çağırırım, valla başım da yüreğimde kaldırmıyor. Asla kendisi çıkıp gelmez
Birde duyana kadar bu sözü der hee kızz he derim güler devam ederKız sana diyorum kızz mıay bu gece çok güldüm alemsiniz
Ben susturuyorum korkuyo bendenKız sen onla sakın kavga falan etme, seni paralar vallabu arada ben kayınvalideme ve ailesine başta belirttim. Siz bir başkasına karşı rast gele konuşup nasıl olsa aramız düzelir diye düşünebilirsiniz ama kimse bana ağzına geleni söyleyemez, söylerse birdaha hiçbir şey eskisi gibi olmaz diye söylediöm. Oyüzden kendisi de, görüncelerim de benimle konuşurken çok dikkat ederler.
Darısı bana aminNe güzel ya ayda 1 Allahım rüya gibi
Kocası yok mu? 20 aydır evliyim benimki daha 1 kere bile kalmadı bizde, hiç rahatsızlık vermez. Maddi çok destek olur bize ama yine de bana yaranamazSürekli gelir kafasına göre günlerce kalır zaten bu huyları soğuttu beni . Başlarda çok severdim onunla vakit geçirmekten hoşlanırdım ama düğünden sonra işler değişti . Bide her yerde beni ne kadar çok sevdiğinden bahseder
Yakin mi sizin bizim alt üst maalesef her daim bizimle utanmasa yatağa giricek bizimleAynı benimki gibiii offfff neden bizimde özelimiz olabileceğini her istediklerinde gelemeyeceklerini falan anlamazlar ki
Şimdi yeni ev aldılar çok uzağa taşınıyolar inşallah bizde ayda 1 falan görüşürüz . Ailede pek sevilmeyen biri zaten . Ama ona sorsan herkes onu çok severEn güzeli zorunda kalmadıkça görüşmemek hiç katlanamam öyle tiplere bencil herkesi yönetmeye çalışanlara
Amin canim bizde kaynana terörü varValla bu saatte bana kaynanamı arattırıp anne iyi ki varsın dedirtecekseniz Allah sabır versin kızlar dağına göre kar veriyo heralde rabbim 4 senelik evliyim 3 defa geldi daha evime her hafta yemekli ağırlar bizi ayyy Allah razı olsun diyeyim hepinizin Allah yardımcısı olsun gerçekten
Ohhh ne güzel işte kurtulmuşsun arkasından taş at ki bir daha gelmesinŞimdi yeni ev aldılar çok uzağa taşınıyolar inşallah bizde ayda 1 falan görüşürüz . Ailede pek sevilmeyen biri zaten . Ama ona sorsan herkes onu çok sever
Valla öyle canım, bizi hiç rahatsız etmek istemez. İyi ki de öyle ben yapamam ya öyle her gün her günNe güzel ya ayda 1 Allahım rüya gibi
Benimki arka sokakta oturuyor ona rağmen gelmez hep siz gelin derŞimdi yeni ev aldılar çok uzağa taşınıyolar inşallah bizde ayda 1 falan görüşürüz . Ailede pek sevilmeyen biri zaten . Ama ona sorsan herkes onu çok sever
Kocası var kızKocası yok mu? 20 aydır evliyim benimki daha 1 kere bile kalmadı bizde, hiç rahatsızlık vermez. Maddi çok destek olur bize ama yine de bana yaranamazbenim kayınvalidem çok iyidir aslında ama mesela yavrum,kızım, canım, annecim falan demez. Hep ismimle çağırır. Hani kimi insan gelinini öper sarılır öyle olmasını isterdim ama Mizacı öyle kendi çocuklarına bile. Kendi annem ise yavrum diye beni bi öper sarılır oyüzden kayınvalidem o anne şefkatini gösteremez.
Çenesiyle adamı öldürür valla ya okuma yazma bilmiyor kendini geliştirmemiş çalışmış etmiş para biriktirmiş tek oğlu için ev vs almış şimdi arsa tarla alalim da oraya gidim diyor ay inşallah tez zamanda alırız da tek başına bağ bahçe işi ile uğraşırBirazcık bazı şeyler seviye işi biraz hanım olmak lazım uslüp çok kötüymüş onunla kavga girse insan çenesinden ölür
Ewet çok rahatsız edici mesela bu ay yumurtlama günlerimde bizdeydiler doğru düzgün bişi yapamadık bebekte olmadı zatenValla öyle canım, bizi hiç rahatsız etmek istemez. İyi ki de öyle ben yapamam ya öyle her gün her gün
Ortası yok demek kiKocası var kızemekli olup geldiler 6-7 aydır bi ev alamadılar sürekli orda burda bizde kaldılar şükür daha yeni ev aldılarda önümüzdeki aya rahatlıcam inşallah Benimki tam istediğin gibi kızım canım falan der öper sever sürekli benimle resim paylaşır falan ama eşimi küçükken teyzesine verdiği için sanırım kin doluyum yani ne yapsa batıyo bana
Vala benimkide bana konu komşuyu anlatıyor sabahtan akşama kadar balkonda bak bu buna gitti bu buna geldi şu adam şöyle bu böyleBirde duyana kadar bu sözü der hee kızz he derim güler devam ederkadın bu dünyada değil sankim. Bana o kadar manasız şeyler anlatır ki
YaaaEwet çok rahatsız edici mesela bu ay yumurtlama günlerimde bizdeydiler doğru düzgün bişi yapamadık bebekte olmadı zaten
Bence eskiden yaptığı hata yüzünden vicdanını rahatlatıyo ama bazı şeyler için çok geç işteOrtası yok demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?