Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzesine evlatlikmi vermiş anlamadim kiz ohhh iyi kurtulmuş sayılırsın darısı bana ama zorrr

Benim eşim böyle değişmeyecek durumlarda derki kısaca çok yorum yapmamak için Allah ona da öyle emir etti geldi geçti işte hayatı. İnşlh alın da stresini atsın yorgun düşerde uyur belki.

Eğlenceli bir yandan da
Ben çok eğlendim 5 aydir daha eğlence istemiyorum Allahım ya aksam uzanıyorum kaç kere bana sesleniyor gel balkonda oturalim diye bende bise dicek sanıp kalkıp bakıyorum neyse 2 dakika balkonda hadi oturum dedim basladi bak bak şu kiz var ya şu karının çocuğu karıya bak kaç tane doğurmuş şeytan gibi bunlar diyor bu akşam yaşadım bunları ya çocuklara canavar diyor hahahahhaa

Suan yok gibi bisey pembe lekelenme gibi eger yerlesme ise idrarda kac gun sonra cikar acaba once idrar yapayim diyorum
Adetin biraz geçmesi lazımki idrarda çıksın. En geç idrarda çıkar beta. En doğru sonuç kanda çıkar için de rahat eder. yerleşme kanaması burda çok konuşuluyor ama çok nadir olan bişeydir. Her akıntıdaki renk değişikliği yerleşme değildir. Kan ver için rahat eder. İnşallah allah gönlüne göre versin

Ben 20 aydır evliyim 1 kere bile kalmadılar, bize gelmeleri ise toplamda 10 falandır belki. Üstelik kocası da yok, yine de yük olmak istemez. Siz gelin der hep. İnşallah uzağa giderler kurtulursunuz
Ahh ne güzel benim annemde kaynanana annemde abimin evine bikaç kere gitmiştir 3 yılda . Şükür uzağa gidiyolar zaten inşallah daha güzel olur herşey

Eşim daha 1 yaşında bile değilken 2. Evliliğini yapmış başka şehire gitmiş eşimide teyzesi anneannesi falan büyütmüş kuzum
Başka çocukları yok mu gitsin onlara? Heralde sizi borçsuz evlendirerek biraz eşinin gözüne girmeyi istemiş

emekli olup geldiler evleri yoktu kardeşlerinde bizde falan kaldılar aylardır şimdi uzaktan ev aldılar
Oh sen kurtuldun benim kurtulmam zor ya tek cocuk koca vefat etmiş bi ömür sırtımda yük. Bazen deliriyorum kötü şeyler düşünüyorum sonra allahım sen affet diyorum. Insan yalnız kalmak kafa dinlemek istiyor çünkü

Ay yeminle aşırı güldüm, eşim dönüp dönüp bakıyor. Karı mı, şeytan gibi bunlar mı? Pervazı yok hiç ya ben olsam kahkaha atarım

Benim eşim böyle değişmeyecek durumlarda derki kısaca çok yorum yapmamak için Allah ona da öyle emir etti geldi geçti işte hayatı. İnşlh alın da stresini atsın yorgun düşerde uyur belki.
Ya uyumuyor esim gececiydi mesela geldi saat geç oldu eve gitmiyor bende yatıyorum dedim neyse odaya gittim 2 saat sonra uyandım hala tv izliyor peess dedim kendi kendime

ayyy o ne ya düşünemyrm
Hiç boyle bi hayat düşünmemiştim çalışan gezen kendi gücü emeği olan insandım şehir değişince malum issiz kaldım ve kaynana terörüne maruz kalıp konu komsu dedikodusu dinliyorum tez zamanda ise giricem bu gidişle

Ya uyumuyor esim gececiydi mesela geldi saat geç oldu eve gitmiyor bende yatıyorum dedim neyse odaya gittim 2 saat sonra uyandım hala tv izliyor peess dedim kendi kendime
Kayınvaliden kaç yaşında kız alem kadın ya benimki de kırmızı oda da psikiyatri gelen adamların elini tutup destek oluyor ya, baktım diyor adamı üfelemeye başladı yine. Ona bile kahkaha attım, çok utandı. Seninki olsa yıkılırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…